Nem jönnek Magyarországra kedvenc vámpírjaink
2013. május 15. 15:07
|
Delenavampireúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 191305 offline
|
LadyHady LadyHady maradjál már magadnak léccives ha nem vagy rájuk kíváncsi mi a francnak írsz ide??? BE LEHET FOGNI
2013. május 15. 15:08
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
nem ismerem ezeket a sztárokat akár milyen fura is ez.
2013. május 15. 15:22
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
A francba!!!!!!!!!!!!
2013. május 15. 15:24
|
|
CrazyGirl00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 201768 offline
|
Dekáár.:"( pedig már annyira vártam.. ők a kedvenceim.
2013. május 15. 15:47
Sajnálom.
De azért most örülök, hogy nem vettem jegyet, legalább nem éltem bele magam annyira.
2013. május 15. 19:26
|
|
evike evcsy 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 188689 offline
|
Istenem ezek semmit nem tudnak elintézni !?
2013. május 15. 22:26
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Komolyan mondom, ez volt az év átverése...
Összekapartam rá a lóvét, vettem fotó jegyet, annyira vártam, és hülyítettek mindenkit facén is...és itt van...undorító ez az egész:((
Mi az "előre nem látott körülmények" ez valami vicc! (valszeg nem vettek elegen jegyet, pedig azt írták, állandóan: mennyire fogynak a jegyek, már csak 1 hétig lesz jegy stb.) Mi más oka lehetne. ( akkor meg hazudtak: reggel, délben és este)Ian nem mondta le...mindenhol, lesz csak ebben a koszfészek országban nincs semmi. Örüljek, ha 3 hónapon belül nagy kegyesen visszakapon a kisebb vagyont amit belefektettem;(
Mi az "előre nem látott körülmények" ez valami vicc! (valszeg nem vettek elegen jegyet, pedig azt írták, állandóan: mennyire fogynak a jegyek, már csak 1 hétig lesz jegy stb.) Mi más oka lehetne. ( akkor meg hazudtak: reggel, délben és este)Ian nem mondta le...mindenhol, lesz csak ebben a koszfészek országban nincs semmi. Örüljek, ha 3 hónapon belül nagy kegyesen visszakapon a kisebb vagyont amit belefektettem;(
2013. május 15. 22:30
|
|
Melimoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.01. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 164663 offline
|
Érdekes, hogy fb-ról is azonnal eltüntek...
Nehogy bárki kommentelni tudjon, gerinctelen banda:(
A minimum annyi lenne, ha már a pézünkön ülnek, hogy megmondják pontosan az okot, hogy : Miért???
A minimum annyi lenne, ha már a pézünkön ülnek, hogy megmondják pontosan az okot, hogy : Miért???
2013. május 16. 14:38
|
|
damonhedúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 202041 offline
|
Ez mekkora csalódás
Hónapokig készülni rá,hitegetnek,aztán semmi..Nem hiszem,hogy azért,mert kevés jegy fogyott volna.Akkor azt írták volna,hogy érdeklődés hiányában elmarad.Amúgy is volt több olyan jegy is,ami teljesen kifogyott.Szerintem vettünk elég sokan jegyet és annyira vártuk már!Ha korrekt lenne a rendező cég,akkor nem törölték volna magukat azonnal a facebookról.Igazad van Melimo,tartoznának annyival,hogy megmondják miért marad el! Szinte még el sem hiszem,hogy már nem készülhetek rá és nem várhatom
Túl szép volt,hogy igaz legyen.Ez az én formám...Talán már soha nem lesz alkalmunk látni őket! Damonfan
2013. május 16. 15:30
|
|
Melimoúj tag |
|
Én sem tudom elhinni, (bár tudom, hiába reménykedek) mikor meghallottam, mint ha egy vödör vizzel öntöttek volna pofán...és egyik pillanatról ma másikra. Tegnap még posztolnak, ma meg már elmarad...csak anyagi oka lehet, ez tuti, de ha lenne bennük gerinc nem vernének át ennyi rengeteg embert, aki bizalommal, ennyi rengeteg pénzt fizetett nekik a jegyért, hanem megtartanák, még, ha nem is szakítanának vele akkorát...de ez már emberség kérdése, azt meg amint az ábra mutatja, ne nagyon várjunk itt...A legnagyobb baj, hogy az országot is leégetik ezzel, és Ian sem jön ide ezek után szívesen...és ki szívja meg...MI:(
2013. május 16. 16:02
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Melimo @ 2013.05.15. 22:30)
Érdekes, hogy fb-ról is azonnal eltüntek...
Valószínűleg amiatt amit többen is leírtak előttem: olyan horribilis összegekért árulták a jegyeket, hogy a tizenegy milliós lakosságból maximum csak egy-két milliónak lenne anyagija, és ebből még lejönnek azok, akik nem szeretik, vagy egyáltalán nem is nézték a sorozatot. Nem volt rá kereslet, és mint tudjuk, mindig minden a pénzről szól, hát ez is. Nem gyűlt össze annyi lóvé, mint amennyit vártak, így nekik a con veszteséges lenne - emiatt nem tartják meg.
Én személy szerint örülök neki, mert a legatyásodott szülők nem költik ilyen marhaságokra az összeszenvedett összeget. Szerintem inkább örülj neki, és költsd magadra a megtakarított pénzedet! Vegyél új telót, könyveket, ruhákat, táskákat, cipőket stb.! Garantálom, hogy sokkal jobban jársz így, minthogy elmenj ennyi pénzért egy x helyszínre, legyen egy autógrammod és esetleg egy közös fotód, ha a legdrágább jegyet megvetted.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 16. 16:34
|
|
Melimoúj tag |
|
Nem a legdrágább jegyet vettem, saját erőből. Nekem egy telefon vagy egyéb vacakság, nem hasonlítható össze a személyes találkozással, ami 1 életre szóló élmény lett volna...nem egyformán gondolkodunk...
Mindenkinek más a fontos...
De viszont azzal nem értek egyet, hogy más bánatának te úgymond "örülsz"
Abban igazad volt, hogy drágák voltak a jegyek.
amire a kedves rendező cég, azt írtha nap, nap után, hogy nagyon fogynak: akkor meg HAZUDTAK!
amire a kedves rendező cég, azt írtha nap, nap után, hogy nagyon fogynak: akkor meg HAZUDTAK!
2013. május 16. 16:44
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Melimo @ 2013.05.16. 16:34)
Nem a legdrágább jegyet vettem, saját erőből. Nekem egy telefon vagy egyéb vacakság, nem hasonlítható össze a személyes találkozással, ami 1 életre szóló élmény lett volna...nem egyformán gondolkodunk...
Nekem is vannak kedvenc sztárjaim, de én nekem, ha felajánlanák, hogy 50 000 Ft-ból találkozhatnék a legeslegnagyobb kedvencemmel, Jennifer Garnerrel, vagy abból a pénzből elmehetnék a párommal egy hétvégét wellnesezni, akikor biztos, hogy az utóbbit választanám. Én nem örülök annak, ha más szomorú, sosem voltam olyan, aki örül más rossz kedvének, de az összegyűjtött pénzedet ezúttal költheted sokkal, de sokkal hasznosabb dologra is. Mondom, lehet, hogy csak én gondolkozok túlságosan rosszul, de ez az egész hacacáré felesleges pénz kidobás lett volna. A megkeresett és összegyűjtött pénzedet költsd valami olyanra, ami tényleg értelmes és megéri. Biztos, hogy van valami, amit meg szerettél volna eddig venni, csak nem volt rá pénzed.
2013. május 16. 16:51
|
|
Melimoúj tag |
|
Nekem most ez volt az álmom...
De megértem a te álláspontodat is, te más dolgokat részesítessz előnyben.
Ezért is írtam mindenkinek, mások az álmai vágyai, mást tart fontaosnak,(és ez így is jó) és a pénzt is arra áldozza ami őt boldoggá teszi...
De megértem a te álláspontodat is, te más dolgokat részesítessz előnyben.
Ezért is írtam mindenkinek, mások az álmai vágyai, mást tart fontaosnak,(és ez így is jó) és a pénzt is arra áldozza ami őt boldoggá teszi...
2013. május 16. 17:00
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
bár nem mehettem volna el, azért sajnálom azokat a magyar rajongókat akik már jegyet is vettek, és nem mehetnek ): persze, természetes, hogy ha valamit le kell fújni akkor ott Magyarország lesz aki veszít...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.