Nem jönnek Magyarországra kedvenc vámpírjaink
2013. május 14. 20:49
|
|
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 845 Azonosító: 133339 offline
|
Van pofájuk 1 hónappal előtte törölni..
Welcome to Hungary! Ezzel is csak leégettük az országot,rengeteg értelme volt komolyan.
2013. május 14. 21:01
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Szerintem kevesek tudták megvenni a jegyeket elővételben, bár állítólag jótékony célra megy ezt az egészet akkor is a lóvé mozgatja. Nem gondolom, hogy Magyarország hibája lenne, hisz számtalan világsztár járt itt, többször is.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 14. 21:03
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.05.14. 20:07)
utána kéne nézni...jóval olcsóbban is lehetett venni mint 50 ezer, csak úgy mondom...
Lehetett igen, de ahogy azt már Brittany írta, baromira nem érte volna meg 20-30 ezer forintért venni jegyeket, mert tuti, hogy nem lett volna semmi közös képed velük. Megnéztem az oldalt, s rendelni is akartam, de 80.000 ezer forint volt az akkori ára, hát kösz nem.
Sally Sparrow
2013. május 14. 21:38
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.05.14. 20:22)
Valakinek a legolcsóbb jegyért is megéri, ha csak látja őket, és hallgatja, na meg persze mondanom sem kell hogy nem az olyanok akik csak divatból szeretik, és nem is tudnak róluk semmit, a sok hazugságot meg gond nélkül beveszik..pár cikk alapján sikerült leszűrnöm kik az igazi rajongói, és kik azok akik kb semennyire sem ismerik őket
Szerintem meg szimplán nem normális, hogy ennyit kérnek azért, hogy láthassuk őket.. És egy embert csak akkor lehet ismerni, ha személyesen találkoztál, beszéltél már vele. Szóval ha te ismered őket akkor nagyon szerencsés vagy...
2013. május 14. 21:39
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Idézet (Panni66 @ 2013.05.14. 20:23)
Neee!Ugye,ez nem komoly???
Pedig nagyon szívesen elmentem volna!Remélem,ez csak kacsa!Milyen előre nem látható problémák?? ÁÁÁ
"a hivatalos oldal bejelentette" + link rész fölött lehet, hogy átsuhantál.. ez nem kacsa, tényleg nem jönnek.
2013. május 14. 21:55
|
|
ElizabethBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 197500 offline
|
már majdnem meglepődtem -.-"
2013. május 14. 22:09
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Ez lehet,hogy rosszindulatúan fog hangzani,de le merem fogadni,hogy az enyhén szólva horrorisztikus jegyárak miatt nem volt túl nagy az érdeklődés,vagy nem elég.Nem is csodálom,én nagy rajongó vagyok,de sajnos nagyon kevés embernek van 100 eurója csak úgy,hogy a gyereke 10 percet eltölthessen egy sztárocskával...És én még ha a szüleim kifizetnék sem költeném el ezt a pénzt ilyesmire,mert szerintem nem éri meg.
2013. május 15. 06:31
Biztos kevesen tudtak volna ekkora összegeket kifizetni. Amit nem is csodálok, tekintve, hogy melyik magyar átlagember tud csak úgy 80-100 forintokat költeni egy jegyre?
Sally Sparrow
2013. május 15. 07:03
És akkor most összedőlt a világ? Drága volt a jegy, nem sokan tudták volna megfizetni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.