1.rész
KDrama - Arang and the Magistrate [2012]
2013. november 04. 01:13
Idézet (Misuzu86 @ 2013.11.03. 23:26)
Nagyon szeretem ezt a sorozatot, nagy kedvencem Shin Min Ah és innentől Lee Jun Ki is 
Én is nagyon imádom, bár nem vagyok oda a kosztümös sorozatokért Jun Ki-nak ezt is sikerült megszerettetnie velem.
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2013. november 07. 09:32
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Én szeretem a kosztümös sorozatokat, többek között láttam és megszerettem a Faith the great doctor-t, a Sung Kyun Kwan Scandal-t, a Gu Family book-ot, az Invincible Lee Pyung Kang-ot, a Queen inhyeons man-t, a Rooftop prince-t és a The moon embraces the sun-t!
Te melyiket láttad még? Melyik a legnagyobb kedvenced? Egyébként nagyon szimpatikus vagy nekem
Te melyiket láttad még? Melyik a legnagyobb kedvenced? Egyébként nagyon szimpatikus vagy nekem
2013. november 07. 15:44
Idézet (Misuzu86 @ 2013.11.07. 09:32)
Én szeretem a kosztümös sorozatokat, többek között láttam és megszerettem a Faith the great doctor-t, a Sung Kyun Kwan Scandal-t, a Gu Family book-ot, az Invincible Lee Pyung Kang-ot, a Queen inhyeons man-t, a Rooftop prince-t és a The moon embraces the sun-t!
Hát ilyen típusú sorozat amit még láttam az csak a Shilla volt, meg el kezdtem nézni azt hiszem még valamikor a Királyi ház titkait csak hát meguntam.
Inkább filmekben láttam több ilyen típusút: Masquerade, The Restless, Arrow: The ultimate weapon, Forbidden Quest és a King and the Clown.
Ami pedig igazán hozzám nőtt az a Shilla, a King and the Clown és a Masquerade volt. De ha van rá mód inkább olyan filmet vagy sorozatot választok, ami a "civilizációban" játszódik.
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2013. november 08. 13:07
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.11.07. 15:44)
Hát ilyen típusú sorozat amit még láttam az csak a Shilla volt, meg el kezdtem nézni azt hiszem még valamikor a Királyi ház titkait csak hát meguntam.
Inkább filmekben láttam több ilyen típusút: Masquerade, The Restless, Arrow: The ultimate weapon, Forbidden Quest és a King and the Clown.
Ami pedig igazán hozzám nőtt az a Shilla, a King and the Clown és a Masquerade volt. De ha van rá mód inkább olyan filmet vagy sorozatot választok, ami a "civilizációban" játszódik.
A King and clown-t én is beterveztem már, csak még nem jutottam el odáig.
Miket láttál már, amit ajánlanál megnézni? Bár még van vagy 10 sorozat, amit végig kell néznem, de utána beütemezem amit ajánlasz.
Filmeket is szoktál nézni? Azt tudnék ajánlani.
I'll teach you to love baromi jó, a 200 pounds of beauty is jó. És a You're my pet fenomenális
Még nagyon jó szerintem:
Chilling romance
Werewolf boy (Song Joong Ki játszik benne)
Baby and me (Jang Geun Suk)
World of silence (iszonyat jó film, főleg a végén a csattanó, amire nem számítasz!)
Japán filmek:
Tenshi no koi
Koizora sky of love
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.