Mire vagy a leginkább büszke?
2014. augusztus 25. 17:12
|
|
cicusmicus8b!tch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 31 Azonosító: 184793 offline
|
hogy,nem adtam fel..az hogy meggyogyultam a depressziobol(persze nem egyedul)..arra h megcsinaltam a felvetelit:)..es.hm..a testemen a hajamra,az orromra es ugy alapbol az alakomra..jameg ara h 45! kilo vagyok :*
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2014. augusztus 29. 14:37
|
|
MorbidAngelúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.08.27. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 232381 offline
|
A stílusomra és a hajamra
2014. szeptember 14. 16:31
A tanulmányi eredményeimre, azon belül leginkább a magyarra, ugyanis megyei helyesírási, ill. nyelvtan versenyeken is lettem már dobogós, aminek nagyon örültem. Meg a számítástechnikai tudásomra, a gitáromra és a barátságaimra. Van köztük születésem óta tartó is
2014. szeptember 15. 14:56
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Leginkább arra vagyok büszke, hogy mennyire kitartó és türelmes vagyok. Képes vagyok éveket várni egy dologra, de végül visszavonhatatlanul az enyém lesz:) A külsőmmel teljesen meg vagyok elégedve, mondjuk még 2 kilót le szeretnék adni:)
2014. szeptember 15. 15:15
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Húú. Ha magamat nézem, akkor,talán az, hogy őszinte vagyok. Hogy amit 2 éve átéltem, hogy a padló alatt voltam, mégis felálltam, és most megkaptam, azt, ami mindig is lenni akartam. Őszinte, bolond, bunkó, de azokkal akik velem is bunkók. Ha a családomat, akkor apukámra, hogy olyan munkája van, ahol bejárja a világot, hogy milyen okos, és olyan szakmát választott, ahova nem mindenki megy, és nem is akárkiket vesznek fel. Anyukámra, hogy neki nem volt meg mindene, de nekünk önzetlenül megad mindent.
2014. szeptember 15. 15:35
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Nem akarok nagyképűnek hangzani, de sok mindenre. A pozitív életszemléletemre, a kitartásomra és az akaraterőmre, amikről nem is gondoltam volna, hogy ennyire megvan bennem. Arra, hogy folyékonyan tudok angolul. Arra, hogy a végre sikerült elfogadnom azt, hogy nem vagyok olyan, mint a nagy átlag, és még örülök is neki. (egyszerűen csak más a világszemléletem) A barátaimra, akik képesek olyannak elfogadni, amilyen vagyok. Arra, hogy sok tinivel ellentétben nem cigizek és nem iszom alkoholt. Arra, hogy egyszerűen imádok olvasni, és szerintem ez igenis fontos. És nem utolsó sorban a családomra, akik amióta az eszemet tudom, úgy neveltek, hogy ne legyek előítéletes, hogy mindenkit fogadjak el, és hogy minden ember ugyanolyan értékű
2014. szeptember 23. 16:15
Hirtelen rengeteg dolog jut eszembe,de egy van ami minden dolog fölé emelkedik számomra. Arra,ahogy hátat tudtam fordatína a mondhatni "életem szerelmének",mert egy emeletes s***fej. A mai napig nem érti miért tettem amit tettem,de büszke vagyok magamra,hogy nem estem egyszer sem kísértésbe azok után amit igazából éreztem iránra
2014. szeptember 26. 15:50
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Arra, hogy sosem érdekel mit mondanak mások. Pár éve még sírva fakadtam, mikor valamelyik idióta a suliban beszólt a külsőmre, vagy egy tulajdonságomra, és meg akartam változni mások miatt. De mostmár végre tudom, hogy ki akarok lenni, és erre büszke vagyok!
És még van valami, a rajzaim. Nem különlegesen jók, de szívesen meg szoktam mutatni az embereknek, mert ebben is látszik, hogy fejlődök, és már nem csak néhány szánalmas vonalat húzok a papírra..
És még van valami, a rajzaim. Nem különlegesen jók, de szívesen meg szoktam mutatni az embereknek, mert ebben is látszik, hogy fejlődök, és már nem csak néhány szánalmas vonalat húzok a papírra..
2014. szeptember 27. 21:41
hogy mindig feltudok kelni a padlóról ..
bármi van
2014. október 01. 10:38
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Szerintem ez olyan dolog, ami életünk során folyamatosan változik. Vagy bővül, vagy bizonyos esetekben felülíródik. Olvasgattam, hogy a többiek miket írtak eddig. Ezek alapján én ezekre jutottam magammal kapcsolatban:
- a 3 darab [két főiskola, egy egyetem] felsőfokú végzettségemre,
- arra, hogy a legutóbbi szakdolgozatom az egyik legszigorúbb oktató is elismerően értékelte - akit opponensként kifogtam,
- arra, hogy a konzulensem próbált doktori iskolába csábítani a szakdolgozatom hatására (de nem áll szándékomban doktorálni
),
- arra, hogy lassan 6. éve dolgozhatom a végzettségemnek megfelelő munkakörben,
- sosem gyújtottam rá (nem is akarok),
- tudok mértéket tartani,
- van önkritikám,
- nem dőlök be egy "szép pofinak", a belső szépségre fókuszálok minden esetben,
- az évek során az értékrendem stabil és szilárd maradt, nem váltam befolyásolható "bábbá" soha,
- viszonylag türelmes embernek gondolom magam,
- kifejezetten érdeklődő személyiség vagyok és az érdeklődésem sokoldalú,
- szeretek új ismereteket szerezni, ezáltal többé válni,
- minden kérdést igyekszem a tőlem telhető módon objektíven is megvizsgálni (sőt, szoktam magamban pro- és kontra is érvelni, csak hogy még jobban átlássak valamit)
- szeretek vitatkozni(!) - és nem veszekedni, érvelni, de meggyőzhető vagyok - épkézláb érvek esetén,
- 7. éve vagyok ugyanazzal a férfival, míg több ismerősöm ez idő alatt több párt is elfogyasztott vagy pl. férjhez ment, de el is vált azóta, stb.
Hirtelen ennyi.
- a 3 darab [két főiskola, egy egyetem] felsőfokú végzettségemre,
- arra, hogy a legutóbbi szakdolgozatom az egyik legszigorúbb oktató is elismerően értékelte - akit opponensként kifogtam,
- arra, hogy a konzulensem próbált doktori iskolába csábítani a szakdolgozatom hatására (de nem áll szándékomban doktorálni
- arra, hogy lassan 6. éve dolgozhatom a végzettségemnek megfelelő munkakörben,
- sosem gyújtottam rá (nem is akarok),
- tudok mértéket tartani,
- van önkritikám,
- nem dőlök be egy "szép pofinak", a belső szépségre fókuszálok minden esetben,
- az évek során az értékrendem stabil és szilárd maradt, nem váltam befolyásolható "bábbá" soha,
- viszonylag türelmes embernek gondolom magam,
- kifejezetten érdeklődő személyiség vagyok és az érdeklődésem sokoldalú,
- szeretek új ismereteket szerezni, ezáltal többé válni,
- minden kérdést igyekszem a tőlem telhető módon objektíven is megvizsgálni (sőt, szoktam magamban pro- és kontra is érvelni, csak hogy még jobban átlássak valamit)
- szeretek vitatkozni(!) - és nem veszekedni, érvelni, de meggyőzhető vagyok - épkézláb érvek esetén,
- 7. éve vagyok ugyanazzal a férfival, míg több ismerősöm ez idő alatt több párt is elfogyasztott vagy pl. férjhez ment, de el is vált azóta, stb.
Hirtelen ennyi.
2014. október 02. 13:15
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
És ha már a Starityn vagyunk, akkor egy az oldallal kapcsolatos dolgot is megemlítenék: több cikkemre is különösen büszke vagyok, ami megjelent ezen a portálon, de egy miatt azért vagyok különösen büszke, mert elérte az 1220 darabos FB-like számot.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.