Mire vagy a leginkább büszke?
2013. július 31. 11:42
Talán a szellemi sportokban elért eredményeimre, és még arra, hogy más vagyok, mint az átlag.
2013. július 31. 17:45
|
|
Viktória66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 204437 offline
|
arra hogy fel bírtam állni amikor elestem..
2013. augusztus 07. 19:36
|
|
ticimicivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 207706 offline
|
a letörhetetlen pozitívságomra.persze vannak napjaim hogy "jajj minden szar a halál is jobb lenne" aztán sétálok egyet,gondolkozok és mindenhez pozitívan állok hozzá.sok ismerősöm utálja ezt bennem de én ezt szeretem a legjobban magamban.
2013. augusztus 17. 12:56
|
|
Selena Bestvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.02. Hozzászólás: 496 Csatolások: 16 Azonosító: 195223 offline
|
Én arra hogy profin sminkelek
Meg hogy smink nélkül is gönyörű vagyok(Ezt mondja mindenk.)
Meg hogy smink nélkül is gönyörű vagyok(Ezt mondja mindenk.)
2013. augusztus 20. 20:53
Én arra vagyok büszke ,hogy mindenkinek általában meg mondom a frankot.Nem vagyok egyátalán konfiktus kerülő ez azzal jár ,hogy végig csak az igazamért harcolok és nem tudom a véleményemet magamba tartani.Őszinte vagyok.Szép hoszsú szempilláim vannak hatalmas boci szemekkel a "szem a lélek tükre".Imádom a szobámat,nem vagyok bunkó mint az osztálytársaim.Normális barátaim vannak.Kedves családom.
Még reggelik sorolhatnám.
2013. augusztus 23. 23:50
|
|
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline
|
Mire vagyok a legbüszkébb? Hirtelen nem is tudom...büszke vagyok a kitartásomra és az elszántságomra leginkább, de büszke vagyok a tanulmányi eredményemre is. Viszont büszkeséggel tölt el a folytonos pozitívságom és találékonyságom is
2013. augusztus 24. 21:02
Talán az énekhangomra, a zenei és sport teheségemre.
2013. augusztus 30. 11:49
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Kreativitásomra és írói képességeimre..
2013. október 30. 14:14
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Bármennyire is furán hangzik az orromra. Az egyetlen testrészem, amibe semmi képen sem tudok belekötni. És persze a családomra, hisz egy nagyon szerető családba nőttem föl, ahol bár nem sokszor ülünk össze együtt vacsorázni, de mindent megosztunk egymással. Ha komoly gond van a családdal, akkor kupaktanács is szokott történni.
2013. október 30. 15:15
Elég visszahúzódó voltam, de már sikerült ezt leküzdenem, és sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyik. és csak 12 vagyok.
2013. október 30. 16:32
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Arra,hogy volt egy nagyon rossz időszakom,amikor igazából nem tudtam ki vagyok,de ennek ellenére sikerült ebből a helyzetből felkelnem és 100%-ig megváltoznom.
És ebben sokat segített a példaképem:Brenda Asnicar,Sasha Pieterse.Ashley Benson és az én legeslegjobb barátnőm:Cinti(Brenda Asnicar Fan)
És ebben sokat segített a példaképem:Brenda Asnicar,Sasha Pieterse.Ashley Benson és az én legeslegjobb barátnőm:Cinti(Brenda Asnicar Fan)
2013. november 02. 23:34
Én az Úszóversenyeken elért sikereimre és talán arra, hogy kedves vagyok mindenkihez.( legalábbis ezt mondják)
2013. november 03. 01:53
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
A művészetben elért sikereimre meg arra hogy,volt egy rettentő korszakom mikor mindig csúfoltak azé mert más voltam mint a többiek és teljesen eltiporták az önbizalmam egy 0-nak éreztem magam...de miután elballagtam és új suliba kezdtem,és megváltozott minden,az új osztálytársaim teljesen elfogadtak olyannak amilyen vagyok és 100%-osan visszatért az önbizalmam és teljesen megváltoztam sokkal magabiztosabb lettem és nem hagyom hogy újra tönkre tegyen pár olyan ember aki ahhelyett hogy megismerne,leszól mert nem tetszik neki hogy nézek ki.Én erre a lelki változásomra vagyok a legbüszkébb!!!
2013. november 03. 10:36
A tanulmányi eredményemre, családomra, legjobb barátnőmre, háziállatomra, és arra (kicsit nagyképűen fog hangzani), hogy azt mondják, hogy megbízható, jó barát vagyok.
A szemem színére, és a büszkeségeimre, amiket felsoroltam, mert ismerek néhány embert, aki semmijére nem büszke.
A szemem színére, és a büszkeségeimre, amiket felsoroltam, mert ismerek néhány embert, aki semmijére nem büszke.
2013. november 09. 01:31
|
monster high girlúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.11.06. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 214873 offline
|
2013. november 09. 01:51
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
arra, hogy a sok mai fiatallal ellentétben én imádok olvasni és színházba járni
arra, hogy velük ellentétben én nem járok diszkóba, nem cigizem, nem drogozom, nem piálok és kimegyek az utcára smink nélkül (egyedül tablófotózásokon voltam eddig kisminkelve és kész)
valamint hogy sikerült letennem a szakmai vizsgáimat, bár elhelyezkedni még nem sikerült velük, az kissé negatív pont
arra, hogy miután felkerültem Pestre, megtanultam lesz*rni mások véleményét abban az értelemben, hogy ne hallgassak többé a súlyomat illető jelzőkre... az önbizalmam sosem lesz teljes, de legalább már van egy pici
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: