Tíz sztár, aki boldog gyerek nélkül
2013. május 13. 20:30
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Nekem az ilyen kijelentések egy nőnél mindig furán hangzanak. Valahogy rideggé, érzéketlenné válnak ettől a szememben. De ha ők így gondolják, akkor ez van. Mondjuk Chelseának igaza volt, hogy minek gyerek, ha úgysem ő nevelné fel, hanem egy dada. Ez meg a gyerek szempontjából jó érv. Annak viszont örülnék, ha Eváéknak lenne gyerekük, mert Ryan Goslingból kell még a Földre!
2013. május 13. 22:00
Minden ember más és más. Valaki gyerek nélkül is teljesnek érzi életét. Valaki meg majd belebetegszik, hogy az istenért se jön össze neki a gyerek, és mégis akarja. Valaki meg egyszerűen nem ábrándozik anyaságról, mert úgy érzi, hogy neki igy jó az élete ahogy van. De azért kiváncsi lennék, hogy 10-20 év múlva vajon hogyan nyilatkoznának a gyerekvállalásról. Én amondó vagyok, hogy szerintem egy nőnek fontos, hogy legyen gyereke. Érezze át, tanulja meg a kötelességeit, mint ahogyan az ő saját anyja tette. Lehet hogy most még nem akarnak gyereket, de mikor már ott tartanak korilag, hogy már kockázattal járna a terhesség, akkor csak a fejükbe száll, hogy "lehet, hogy nem most kellett volna erre gondolnom..". De persze a sztárok körében amolyan hagyománnyá nőtte ki magát, hogy az adoptáláshoz folyamodnak. De az mégse olyan, mintha a saját gyerek lenne. De van persze aki úgy is néz rá nap mint nap. Lényegében mindenki úgy döntsön ahogy ő jónak látja, és ahogy ő jónak érzi. : ) Én csak az egyéni véleményem irtam le !
2013. május 13. 23:22
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Ellennek milyen szép már a felesége, nem is gondolná az ember róla, hogy leszbikus!
Amúgy itt a legtöbbeknek még lehet gyereke a későbbiekben...mondjuk Helen Mirren, már anyaság nélkül marad.
Amúgy itt a legtöbbeknek még lehet gyereke a későbbiekben...mondjuk Helen Mirren, már anyaság nélkül marad.
2013. május 14. 08:22
|
|
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline
|
nagyon helyes aki így gondolja, és ki is meri mondani!
A legtöbb ember szerint aki nem akar gyereket az önző, fél a felelősségtől és nem is ember. Pedig aki nem anyatípus, tényleg jobb, ha nem szül. Értsék már meg az emberek, hogy nem mindenkit ugyanaz tesz boldoggá! Aki nem bírja a gyerekeket az a teher részét látja, nem a boldog részt.
Persze van olyan is, akinek nem jön össze, csak utálja, ha faggatják, hányadik lombiknál tart...
A legtöbb ember szerint aki nem akar gyereket az önző, fél a felelősségtől és nem is ember. Pedig aki nem anyatípus, tényleg jobb, ha nem szül. Értsék már meg az emberek, hogy nem mindenkit ugyanaz tesz boldoggá! Aki nem bírja a gyerekeket az a teher részét látja, nem a boldog részt.
Persze van olyan is, akinek nem jön össze, csak utálja, ha faggatják, hányadik lombiknál tart...
2013. május 14. 09:14
|
|
nagyi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.14. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201919 offline
|
Teljesen egyetértek Kiim-mel és spadri-val!
Elavult már ez a társadalmi norma, hogy egy nõ CSAK akkor lehet teljes, ha gyermeket szül.
Szinte minden nõ boldog, hogy családja van - hogy gyermeket nevel - de lehet, hogy soknál ez csak a külvilágnak szól? Belül pedig azt gondolják: ha újra kezdhetné az életét, nem vállalna ekkora felelősséget!)
Elavult már ez a társadalmi norma, hogy egy nõ CSAK akkor lehet teljes, ha gyermeket szül.
Szinte minden nõ boldog, hogy családja van - hogy gyermeket nevel - de lehet, hogy soknál ez csak a külvilágnak szól? Belül pedig azt gondolják: ha újra kezdhetné az életét, nem vállalna ekkora felelősséget!)
2013. május 14. 21:59
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Nem muszáj,hogy mindenkinek legyen gyermeke!
2013. május 15. 11:13
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Nem kell mindenkinek gyereket szülni. Sőt, vannak nők, akiknek egyenesen megtiltanám. Külön utálom az olyan nőket, akik szülnek egy gyereket és utána az anyjuk kínlódik a kicsivel, mert ők nem tudnak vele mit kezdeni. Komolyan, elkötném az ilyen picsákat.
2013. május 17. 19:57
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem Cameronnak es Evanak lesz egynap
Egyebkent azert megertem hogy nehany sztar eletebe nem fer bele, meg nem vagyik ra, de keves olyan no van. Szerintem egyik legszebb dolog az eletben
2013. július 03. 13:39
|
|
one direction 13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 204888 offline
|
szerintem se kell gyerek ahoz hogy boldogok legyenek
2013. július 17. 14:00
igaz, van pár nő akinek nem illik az anyaság, de azért ez elég önző hozzáállás, hogy fontosabb a karrier mint a család...
2013. augusztus 24. 12:58
|
|
Lickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 150346 offline
|
én valamennyire megértem őket, ez már a 21. század, ma már nem az az egyetlen feladata egy nőnek, hogy férjhez menjen, gyereket szüljön és háztartást vezessen...ha ők enélkül érzik jól magukat, akkor legyen...bár én később akarok majd gyereket szerintem.
2013. november 10. 18:26
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Én egyáltalán nem értek egyet velük. Ha sosem próbálják ki, milyen, akkor nem is fogják soha tudni. De ha nekik ez így jó...
Nekem, ha lehetséges, akkor majd mindenképpen lesznek gyerekeim. És boldog leszek velük.
Nekem, ha lehetséges, akkor majd mindenképpen lesznek gyerekeim. És boldog leszek velük.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: