Tíz sztár, aki boldog gyerek nélkül
2013. május 13. 16:57
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
én se akarok majd gyereket :|
2013. május 13. 17:03
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
Legalább ők átgondolják. Valószínűleg karrieristák, és van rá esély, hogy én is ilyen leszek.
2013. május 13. 17:23
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Hát egyben sajnálom egyben meg is értem őket. Mindenki eldönti, hogy szíve-joga vállalni a gyereket vagy sem. Főleg msotanába, hisz rengeteg anya szörnyetegként bánik a gyerekével, de egyéb dolgok maitt is, megértem őket, amiért nem éreznék maguakt felelősség telejsnek.
Én például szint úgy vagyok vele. Koraian mondom ki és talán 20-30 év múlva azt mondom magamnak ,hogy annak idején tényleg nem vágytam férjre és gyerekre, de jelenleg ez a helyzet.
A mai napig úgy tudom elképzelni az életemet, hogy egyedül vagy a szüleimmel élek. Úgy érzem ,hogy mivel ilyen magamnak való vagyok, ezért nem is tudnék bánni egy gyerekkel.
Én például szint úgy vagyok vele. Koraian mondom ki és talán 20-30 év múlva azt mondom magamnak ,hogy annak idején tényleg nem vágytam férjre és gyerekre, de jelenleg ez a helyzet.
A mai napig úgy tudom elképzelni az életemet, hogy egyedül vagy a szüleimmel élek. Úgy érzem ,hogy mivel ilyen magamnak való vagyok, ezért nem is tudnék bánni egy gyerekkel.
2013. május 13. 17:55
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Én megértem õket.Én se akarok gyereket.Talán mert még csak 11 vagyok.
2013. május 13. 18:11
Hát most erre nem tudok mit mondani, ők tudják, hiszen az ő életük. Abban viszont látok valamit, hogy nincs értelme úgy gyereket vállalni, hogy szinte soha nem vagy vele, és jóformán más neveli fel helyetted.
2013. május 13. 18:20
Szerintem hülyeség kijelenteni, hogy mondjuk 30 évesen nem kell gyerek, de az után sem. Ez egy olyan dolog, amihez fel kell nőni fejben, ez valakinek 22 évesen, valakinek 42 évesen sikerül. Az már a másik oldal, hogy sok olyan embernek is felesleges gyerek, akinek már van, mert hiába az övé ha bébiszitterek nevelik föl.
2013. május 13. 18:51
|
|
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline
|
Ez egy hülye duma, hogy nem akarnak gyereket...Csak épp senkinek sem kellenek, akinek szülhetnének...Különben meg milyen nő az olyan akinek fontosabb egy karrier, minthogy családot alapítson, vagy ha nem is alapít legalább ne úgy élje le az életét, hogy megtehette volna hogy életet adjon, de nem tette...
2013. május 13. 18:56
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Én abszolút megértem ha valaki nem szeretne gyereket! Sosem értettem hogy miért kell támadni azokat a nőket akik nem akarnak gyereket, főleg úgy h minden embernek más a felfogása és az érzelmi világa. A legnagyobb hülyeség a világon az, hogy mindenkinek gyereket kell szülnie, és ha valaki nem akar akkor annak rögtön megmagyarázzák h hülye és h úgyis lesz gyereke. Ez nem ilyen egyszerű..mindenkinek joga van eldönteni h mit akár kezdeni az életével!
2013. május 13. 19:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
korábban én is úgy gondolkodtam, hogy nem szeretnék babát meg mindenki azt mondja, hogy nem való nekem egy gyerek, mivel türelmetlen vagyok, maximalista, lobbanékony és önző...mindenesetre szerintem bárki élete teljes lehet gyerekek nélkül is, de azért legalább egy porontyot illene hagynunk magunk után, nem?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: