Kistestvére lesz Selena Gomeznek?
2013. május 18. 16:43
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Hát ha igaz a hír, akkor legyen egészséges, és nagyon gratulálok neki(k)
Sok boldogságot!
2013. május 18. 20:27
Belőle egy is sok nem, hogy kettő. Nem amúgy ha összejött akkor sok sikert nekik.
2013. május 19. 11:43
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
Vanuka,ha nem teszik akkor tartsd meg magadnak a véleményedet!!!És vegyé vissza az arcodbol szeirntem!
Hogy lehet ilyen bunkó?
*Szerintem ha neked szolnának be ilyet amikor tehes az anyád,biztos pipa lennél.És nem tudom,de szerintem a féltékenység beszél belölled vagy nem tudom.És nem vagyok valami nagy Selena fan,de azért nem kéne ilyet mondani ... -.- " "mindeki ilyen bunkó/hülye/szánalmas a mai világban???
*És majd ha te is terhes leszel és akkor valaki ezt mondja neked szerintem akkor elkezdenél sírni hogy hogy mondhatnak ilyet /miközben ezt mondtat Selena anyárra is hogy maradjon ott a gyerek ahol most van -.-" /
NAGYON NAGY A POFÁD
vegyél vissza belőlle
Gratu Selenáéknak.És remélem szeretni fogják a kisbabát :3 <3
Hogy lehet ilyen bunkó?
*Szerintem ha neked szolnának be ilyet amikor tehes az anyád,biztos pipa lennél.És nem tudom,de szerintem a féltékenység beszél belölled vagy nem tudom.És nem vagyok valami nagy Selena fan,de azért nem kéne ilyet mondani ... -.- " "mindeki ilyen bunkó/hülye/szánalmas a mai világban???
*És majd ha te is terhes leszel és akkor valaki ezt mondja neked szerintem akkor elkezdenél sírni hogy hogy mondhatnak ilyet /miközben ezt mondtat Selena anyárra is hogy maradjon ott a gyerek ahol most van -.-" /
NAGYON NAGY A POFÁD
vegyél vissza belőlle
Gratu Selenáéknak.És remélem szeretni fogják a kisbabát :3 <3
2013. május 19. 11:45
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
vegyél*
terhes*
Én*
Bocsi a helyesírási hibakrá,mielött valaki kioktatna hogy nem tudok írni stb...
Elmondom hogy gyorsan írok és néha félre nyomom a billenytűzetet
sorry ... -.- "
terhes*
Én*
Bocsi a helyesírási hibakrá,mielött valaki kioktatna hogy nem tudok írni stb...
Elmondom hogy gyorsan írok és néha félre nyomom a billenytűzetet
2013. május 19. 16:44
Úgy örülök neki
Nem régi a kép nézd meg ezt ez is mostanában készült
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/375077_501461909920874_654639617_n.jpg
Nem régi a kép nézd meg ezt ez is mostanában készült
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/p480x480/375077_501461909920874_654639617_n.jpg
2013. május 19. 23:35
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Selena az édesanyja hasát fogja, ami terhességre utalóan nagy és boldogok. Nem hiszem, hogy régi kép, mert azt írták Sel most osztotta meg és ha a hír nem lenne igaz, a 2011-es elvetélés emlékére biztos nem tenne fel ilyen képet. Sel biztosan izgatott.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: