Sztárok és rajzfilmfigura-hasonmásaik
2013. május 14. 14:40
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
rihanna te jjooooo égg
2013. május 14. 14:41
Ez nagyon jóó cikk!!
Rihanna-Fakopáncs Frici ...:::XD:::...
Rihanna-Fakopáncs Frici ...:::XD:::...
2013. május 14. 15:16
|
|
Zsanika 20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 548 Csatolások: 962 Azonosító: 167369 offline
|
Vannak hasónlóságok
2013. május 14. 16:05
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Neil Patrick Harrisen meg Rihannán jót röhögtem
D
2013. május 14. 17:51
|
|
OneDirection1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 195769 offline
|
Hayley hasonlit a legjobban
Rihanna meg hát...
D
2013. május 14. 17:57
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Szerintem egyik sem hasonlít a mesefigurákra
2013. május 14. 19:03
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Hát Rihanna azért túlzás...
2013. május 14. 19:49
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.13. 12:19)
Ki van elszállva magától? Megjegyeztem, hogy Justinról szó sem esett, de mindenhol szóba kell őt hozni, mert nélküle létezni NEM LEHET. Elnézést, hogy megszakítottam/közbeszóltam a felettébb érdekes és sokatmondó csevejetekbe.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak féltékenyek rád, mert neked van valamihez tehetséged. Viszont tényleg gáz, hogy szinte mindegyik cikkben/hozászolásban az a semmirekellő szerepel, hiszen ha nem a cikkben kap szerepet, akkor a rajongók kezdik el emlegetni.. Tudom, hogy nekem sok beleszólási jogom nincsen, mert nem rám tartozik, és ráadásul egy divat bandáért rajongók (habár én nem csak a hóbort kedvéért rajongók értük), de emelett nem mehettem el szó nélkül. Ja és dijansalihu egyáltalán nincs el szállva magától, szerintem először mindenki saját magába keresse a hibát, s ne másokat terrorizáljon átgondolatlanul.
2013. május 14. 20:32
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.05.14. 19:49)
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak féltékenyek rád, mert neked van valamihez tehetséged. Viszont tényleg gáz, hogy szinte mindegyik cikkben/hozászolásban az a semmirekellő szerepel, hiszen ha nem a cikkben kap szerepet, akkor a rajongók kezdik el emlegetni.. Tudom, hogy nekem sok beleszólási jogom nincsen, mert nem rám tartozik, és ráadásul egy divat bandáért rajongók (habár én nem csak a hóbort kedvéért rajongók értük), de emelett nem mehettem el szó nélkül. Ja és dijansalihu egyáltalán nincs el szállva magától, szerintem először mindenki saját magába keresse a hibát, s ne másokat terrorizáljon átgondolatlanul.
Most egyet nem értek ha 2 ember veszekedik,ilyen előfordul,minek keveredik bele egy 3.?És az a szitu,h senki sem kezdte el "emelgetni",csak ,h a te szavaiddal éljek!És azt sem értem,h jött ide a féltékenységes cucc!Ja akkor az most úgy van,h írt egy cikket és tehetséges!Akkor most már ezt is tudom!És senki nem terrorizált senkit!A terror egy kicsit más "műfajhoz" tartozik!
2013. május 14. 20:37
|
|
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline
|
Idézet (TheDanush @ 2013.05.14. 19:49)
Miért is lennénk féltékenyek rá?! Azért, mert megírt egy cikket???
Ja és eltaláltad semmi közöd hozzá, és nem kértünk a "bölcs" megjegyzéseidből, de azért köszi
2013. május 14. 21:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (szabka98 @ 2013.05.14. 20:32)
Most egyet nem értek ha 2 ember veszekedik,ilyen előfordul,minek keveredik bele egy 3.?És az a szitu,h senki sem kezdte el "emelgetni",csak ,h a te szavaiddal éljek!És azt sem értem,h jött ide a féltékenységes cucc!Ja akkor az most úgy van,h írt egy cikket és tehetséges!Akkor most már ezt is tudom!És senki nem terrorizált senkit!A terror egy kicsit más "műfajhoz" tartozik! 
Talán, mert baromira elegem van az igazságtalanságból? Ennyi erőből drágaságom, minek keveredik bele egy negyedik? De igen, ez egy ilyen szitu, hiszen felmerült, hogy Justin egy küklopszra hasonlít. Nyugodtan élj a szavaimmal, ha már tőled többre nem futja. Úgy jött ide a féltékenység, hogy a drágalátos "Belieber" ezt írta: "És ne legyél annyira elszállva magadtól, mert megírtál egy cikket.. !!!" Most már megérted a teljes sztorit, vagy még mélyebben bele kéne mászni, ahhoz hogy megértsd? A terror szócskát pedig nem gépeltem el, szerintem amit egyesek itt csinálnak, ez a szó jellemzi a legjobban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: