Hamarosan új életrajzi film készül, amely a hírhedt dél-amerikai drogbáróról, Pablo Escobarról szól, akinek a szerepét Oscar Isaac kapta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oscar Isaac bújik a hírhedt drogbáró bőrébe
2013. május 12. 17:57
Drogbáróról életrajzi filmet csinálni. A következő ki lesz? Pol Pot?
2013. május 12. 18:00
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Huh ez durva
2013. május 12. 18:11
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Oké. xD Erre mit mondjak, ez csak egy szerep. -.-
2013. május 12. 18:32
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
mi ebben a durva emberek?? csak 1 szerepről van szó
2013. május 12. 20:24
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.12. 19:53)
Hitlerről is készült már film, az miért kevésbé durva?
Igen készült, magával az ötlettel nem lenne baj, ha nem lennének olyanok, akik ezek után bálványoznák, ugyanis könyvet nem túl sokan olvasnak, de film formájában találkoznak vele. Hülye dolog, de szoktam a youtube-on teljes filmeket nézegetni, és tegnap és elötte is az első helyre Hitleres filmeket dobott be, gondolom megnőt az érdeklődés utána, ugye nem olyan rég történt zsidókongresszus, lehet az az oka. (De még valószínűbb, hogy megint túlkomplikálom a helyzetet) Van aki az ellenpéldát tanulja meg.
Mondjuk tény, hogy vannak Dél-Amerikában olyanok, akik Pablo bácsit egy jóságos szent ként képzelik el, úgy hallotam, hogy azért a környezetén segített.
2013. május 12. 20:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (wrestlingfan @ 2013.05.12. 20:24)
Igen készült, magával az ötlettel nem lenne baj, ha nem lennének olyanok, akik ezek után bálványoznák, ugyanis könyvet nem túl sokan olvasnak, de film formájában találkoznak vele. Hülye dolog, de szoktam a youtube-on teljes filmeket nézegetni, és tegnap és elötte is az első helyre Hitleres filmeket dobott be, gondolom megnőt az érdeklődés utána, ugye nem olyan rég történt zsidókongresszus, lehet az az oka. (De még valószínűbb, hogy megint túlkomplikálom a helyzetet) Van aki az ellenpéldát tanulja meg.
Mondjuk tény, hogy vannak Dél-Amerikában olyanok, akik Pablo bácsit egy jóságos szent ként képzelik el, úgy hallotam, hogy azért a környezetén segített.
Aki ostoba és ilyen embereket bálványoz, azon úgysem lehet segíteni. Amikor Wesley Snipes drogbárót játszott a New Jack City-ben, utána őt is dicsérgették, dicsőítették az ilyen sötétek - az agyukig nem jutott el, hogy ő csak egy színész és egy kitalált embert alakított.
2013. május 12. 20:44
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.12. 20:30)
Aki ostoba és ilyen embereket bálványoz, azon úgysem lehet segíteni. Amikor Wesley Snipes drogbárót játszott a New Jack City-ben, utána őt is dicsérgették, dicsőítették az ilyen sötétek - az agyukig nem jutott el, hogy ő csak egy színész és egy kitalált embert alakított.
Nem a színész istenítésére gondoltam, hanem arra, akit megelevenít, persze ugyanúgy igaz az, amit írtál, hülyéken nem nagyon lehet segíteni.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: