Selena Gomez: „Taylor olyan, mintha a testvérem lenne”
2013. május 12. 12:25
Attól hogy ilyen-olyan nyálas véleményt alkottak a másikról még nem jelenti azt, hogy vége lenne Demi és Selena barátsága.. Ha nekem is valakivel jobb lesz a kapcsolatom, attól a másikkal nem lesz vége. o.O Szóval nem értem hova kell még ezt cifrázni.. Selena helyében meg hanyagolnám ez a lófejűt, mert csak a rossz irányba terelné.. -.-"
2013. május 12. 12:30
Idézet (No Name Man @ 2013.05.12. 11:30)
selena egy nyomorék picsa, bakker eddig úgy odavolt demiért most meg egy szerencsétlen r**c a legjobb barátja
az ilyet sosem értettem
az ilyet sosem értettem
Rendben, akkor logikázzunk egyet. 1x Mivel a Selena egy név, nagy kezdőbetűvel írjuk. Csak, gondoltam szólok, ugyanis ez egy pöppet szúrta a szememet. Nyomorék p#csa? Ezzel jó hosszú ideig tudnék vitatkozni, de maradjunk annyiban, hogy mindezzel magadat írtad le, körülbelül mindenki előtt. 2x A Delena-s témát meg már el lehetne felejteni. Attól függetlenül, hogy már nem olyan jó barátnők, nincs olyan szoros kapcsolat köztük mint amilyen régebben volt, nem kell rögtön azt hinni, hogy már utálják egymást vagy valami. Még mindig ugyanolyan jó barátnők, ennyi. 3x És akkor következzen Taylor. Szóval szerencsétlen.. Érdekes (nagyon, nagyon érdekes), hogy azért lenne szerencsétlen, mert több millió rajongója van, gyönyörű a hangja, több albuma jelent meg ami mellesleg pozitív hatást váltott ki az emberekből, kapott már Grammy-t és még sorolhatnám, de inkább nem teszem, mert az ilyen egyedeket, mint amilyen te vagy, már biztos, hogy nem lehet rávilágítani a valóságra. Vagy inkább az igazságra. Esetleg mindkettőre.
1 felhasználónak tetszik:
vasasreka8
2013. május 12. 12:43
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
JazmynBelieber, igazad van!
Egyébként meg nem cserélte le Demit. Mint olvasható nagyon régóta ismerik egymást. Régebbről, mint Demi és Selena kapcsolatának zátonyra futása.
Egyébként meg nem cserélte le Demit. Mint olvasható nagyon régóta ismerik egymást. Régebbről, mint Demi és Selena kapcsolatának zátonyra futása.
2013. május 12. 12:49
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Taylort egyáltalán nem szeretem és a barátságuk Sel-lel is elég mű...
Demivel együtt nőttek fel szó szerint , az ő barátságukba bele se lehet kötni hiszen a Barney óta legjobb barátnők voltak amikor még Selenát a kutya se ismerte , szóval vádolhatjátok , hogy a nagy hírnév miatt lett Demi barátnője...
Én haragszom egy kicsit Sel-re mert attól még, hogy a barátnője rehabon van , nemhogy eltávolodnia még jobban ott kellett volna neki lennie Demi mellett,jólvan megesik az ilyen, én a nyári szünet alatt úgy eltávolodtam a barátaimtól (csak mert nem voltam facebookon) , hogy a mai napig csak annyit beszélünk, hogy : "szia!Hogy vagy? minden okés? rég beszéltünk"...blablabla
Mondjuk ott van még az is , hogy Selenának akkor sűrű éve volt...ha foglalkozott is Demivel, nem állhat meg az élete, a menedzserek évekkel előre terveznek ...Angelina is hiába mondja , hogy vissza akar vonulni , hogy a kölkeivel legyen, jó pár évig még itt lesz és nézzük továbbra is a filmeit! Ez a sztárvilágban csak nehezítő körülmény , nem kizárt , hogy a 4 sms közül Selé az egyik , de amint látjuk mai napig dicsérik egymást és tudják, hogy egykor fontosak voltak egymásnak és ma is megbecsülik a barátságukat, ha már nem is olyan erős! Ebben mindketten benne voltak, egy kapcsolat építéséhez , ennél fogva rombolásához is KÉT EMBER KELL!!Sosem hitten , hogy ezt mondom, de Taylornak semmi köze ehhez az egészhez...Taylor csak egy fölösleges harmadik aki épp akkor jött be Sel életébe...na meg Demi is szerzett új barátnőt, attól még hogy nem híres ember ennyi erővel őt is hibáztathatnák , hogy miatta ment szét Delena!
Hiányzik , ez rendben van, a tinilányok számára egy álom volt az ő barátságuk, de túl van ez már tárgyalva! Annak örüljünk, hogy nem gyűlölettel néznek egymás felé, hogy nézne ki már az, ha mondjuk egy riporter megkérdezné Demi-t , hogy "Mi a helyzet Selenával , még mindig barátnők vagytok?" erre ő rávágná , hogy : " Hagyjál már békén azzal a ri___cal !"
Csak jobb ez így..
Demivel együtt nőttek fel szó szerint , az ő barátságukba bele se lehet kötni hiszen a Barney óta legjobb barátnők voltak amikor még Selenát a kutya se ismerte , szóval vádolhatjátok , hogy a nagy hírnév miatt lett Demi barátnője...
Én haragszom egy kicsit Sel-re mert attól még, hogy a barátnője rehabon van , nemhogy eltávolodnia még jobban ott kellett volna neki lennie Demi mellett,jólvan megesik az ilyen, én a nyári szünet alatt úgy eltávolodtam a barátaimtól (csak mert nem voltam facebookon) , hogy a mai napig csak annyit beszélünk, hogy : "szia!Hogy vagy? minden okés? rég beszéltünk"...blablabla
Mondjuk ott van még az is , hogy Selenának akkor sűrű éve volt...ha foglalkozott is Demivel, nem állhat meg az élete, a menedzserek évekkel előre terveznek ...Angelina is hiába mondja , hogy vissza akar vonulni , hogy a kölkeivel legyen, jó pár évig még itt lesz és nézzük továbbra is a filmeit! Ez a sztárvilágban csak nehezítő körülmény , nem kizárt , hogy a 4 sms közül Selé az egyik , de amint látjuk mai napig dicsérik egymást és tudják, hogy egykor fontosak voltak egymásnak és ma is megbecsülik a barátságukat, ha már nem is olyan erős! Ebben mindketten benne voltak, egy kapcsolat építéséhez , ennél fogva rombolásához is KÉT EMBER KELL!!Sosem hitten , hogy ezt mondom, de Taylornak semmi köze ehhez az egészhez...Taylor csak egy fölösleges harmadik aki épp akkor jött be Sel életébe...na meg Demi is szerzett új barátnőt, attól még hogy nem híres ember ennyi erővel őt is hibáztathatnák , hogy miatta ment szét Delena!
Hiányzik , ez rendben van, a tinilányok számára egy álom volt az ő barátságuk, de túl van ez már tárgyalva! Annak örüljünk, hogy nem gyűlölettel néznek egymás felé, hogy nézne ki már az, ha mondjuk egy riporter megkérdezné Demi-t , hogy "Mi a helyzet Selenával , még mindig barátnők vagytok?" erre ő rávágná , hogy : " Hagyjál már békén azzal a ri___cal !"
Csak jobb ez így..
1 felhasználónak tetszik:
heyitsblaze
2013. május 12. 12:52
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Ezen valahogy nem csodálkozom, mind a kettőjüknek utálom a személységét
2013. május 12. 13:10
Örülök nekik!
de azért Demit sem kéne kihagyni mert Sell és Demi már kiskoruk óta ismerik egymást és szomorú hogy már nincsenek olyan jóba!
2013. május 12. 13:12
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ez mar annyira eloltetett h kitalaljatok selena kinek a baratja es kinek nem.. Attol meg h taylort dicseri nem biztos h nem gondolja ugyanezt demirol is.. Egyebkent meg a mult az mult. Attol meg h szerintetek taylor egy ribanc mert a tinibalvanyotokkal jart valamikor meg nem jelenti azt h selene is ugy latja taylort!
2013. május 12. 13:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
Demi pedig szerintem sokkal aranyosabb lány
2013. május 12. 13:33
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Na igen,jobb a szakításokat hallgatni Taylortól,mint tényleg kiállni egy "barátnő" mellett,akinek tényleg komoly gondjai voltak,nem pedig az,hogy most milyen dalt írjak a szemét exről...-.-":D
2013. május 12. 13:40
Azért el távolodni Demitől,mert problémái voltak??? PF...ez "kissé" bunkóság....
2013. május 12. 13:41
Szép.Most nagyot csalódtam Selenaban.Pont Demit hagyja ott aki épp nehéz időszakon van túl.Ráadásul pont ezért a ribanc Taylorért?!
Selenaban csalódtam,Demit sajnálom,de neki még azt mondom h egy ilyen kétszínű barátnőre nincs szüksége,nem érdemli meg!Taylor....Taylor meg újból nem okozott meglepetést,mindig is tudtam h szereti kavarni a szart,egy ribanctól nem szabad mást várni!-.-"
Selenaban csalódtam,Demit sajnálom,de neki még azt mondom h egy ilyen kétszínű barátnőre nincs szüksége,nem érdemli meg!Taylor....Taylor meg újból nem okozott meglepetést,mindig is tudtam h szereti kavarni a szart,egy ribanctól nem szabad mást várni!-.-"
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.