Mennyi baromságot nyilatkoznak össze-vissza XDD Őszintén? Selena mikor beszélt őszintén a kapcsolatairól?
Taylor következő mondata tetszik nagyon:Selena megtanulta, hogy a saját szabályait kövesse, akkor is, amikor olyan projektbe vágta a fejszét, ami nem a komfort zónájában van, és elsétáljon, amikor valami nincs rendben. A saját feltételei szerint éli az életét” - érdekes módon nem úgy tűnik, mintha ez így lenne. Selena egy megcsinált, menedzserek által rángatott rongybaba.
Ennyit a Ti drága Selenítátokról! Most épp Taylor a legjobb barátnője, nemrég meg még Demi Lovato volt. Nem mondom azt, h nem lehet egy embernek több legjobb barátnője, de Seleníta mindig egy emberről nyilatkozza ezt. Taylor nyilatkozata sem stimmel, mivel Selena azt mondta, h akkor ismerték meg egymást, mikor a Jonasokkal kavartak, Taylor meg azt, h látta felnőni. Nézte a Barney'st, vagy mi?:/ Selenának mindig változnak a kedvencei, és a legjobb barátai. Who's next? :/
Selena Gomez: „Taylor olyan, mintha a testvérem lenne”
2013. május 12. 11:41
Nem hiszem,hogy őszintén beszélt volna szelena a kapcsolatáról Taylorral.
2013. május 12. 11:41
Csak nekem fura hogy mindenki Selenát hibáztatja azért mert már nem olyan jó a kapcsolatuk Demi-vel mint régen? Ha egy barátságnak vége szakad az szerintem nemcsak az egyik fél hibája. Nincs semmi bajom Demi-vel, és nem is vagyok megszállott Selena fanatikus, de akkor is. Swift kisasszonyról meg csak annyit hogy sose voltam különösebben oda érte, elég unszimpatikus.
2013. május 12. 11:42
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
teamdelenax3 egyetértek!
2013. május 12. 11:48
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ennek örülök,hogy ennyire jóba vannak.
Demi is oda tartozik szerintem
Demi is oda tartozik szerintem
2013. május 12. 11:48
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
teamdelenax3 egyetértek! Nem értem, hogy miért Selenát kell hibáztatni, hogy a Demivel való barátsága megszakadt? Demi úgyanúgy hibás abban, hogy tönkrement a barátságuk mint Selena
2013. május 12. 11:49
Idézet (Chelsy @ 2013.05.12. 11:35)
Mennyi baromságot nyilatkoznak össze-vissza XDD Őszintén? Selena mikor beszélt őszintén a kapcsolatairól?
Taylor következő mondata tetszik nagyon:Selena megtanulta, hogy a saját szabályait kövesse, akkor is, amikor olyan projektbe vágta a fejszét, ami nem a komfort zónájában van, és elsétáljon, amikor valami nincs rendben. A saját feltételei szerint éli az életét” - érdekes módon nem úgy tűnik, mintha ez így lenne. Selena egy megcsinált, menedzserek által rángatott rongybaba.
Ennyit a Ti drága Selenítátokról! Most épp Taylor a legjobb barátnője, nemrég meg még Demi Lovato volt. Nem mondom azt, h nem lehet egy embernek több legjobb barátnője, de Seleníta mindig egy emberről nyilatkozza ezt. Taylor nyilatkozata sem stimmel, mivel Selena azt mondta, h akkor ismerték meg egymást, mikor a Jonasokkal kavartak, Taylor meg azt, h látta felnőni. Nézte a Barney'st, vagy mi?:/ Selenának mindig változnak a kedvencei, és a legjobb barátai. Who's next? :/
nem is tudod, mennyire rátapintottál a lényegre. tudnék mesélni.
2013. május 12. 11:57
Nem tudom miért kell lehordani Selenát, azért mert már nincsenek jóba Demivel.
Egy kapcsolat megszakításához mindig két ember kell legyen az barátság vagy szerelem.
Meg amúgy is ... nektek mi közötök hozzá, hoy neki éppen ki a legjobb barátnője?
Ő se szól bele,hogy ti kivel barátkoztok ...-.-"
Egy kapcsolat megszakításához mindig két ember kell legyen az barátság vagy szerelem.
Meg amúgy is ... nektek mi közötök hozzá, hoy neki éppen ki a legjobb barátnője?
Ő se szól bele,hogy ti kivel barátkoztok ...-.-"
2013. május 12. 12:01
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Na a két egymásnak való XD
Én azért jobban szeretem Selenával elvagyok vele na de Taylor a kibírhatatlan.
Én azért jobban szeretem Selenával elvagyok vele na de Taylor a kibírhatatlan.
2013. május 12. 12:04
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Ez a csaj kész szánalom -.-"
2013. május 12. 12:04
Miért kell Selenát hibáztatni mert már nincs annyira jóba Demivel mint régen?! Szálljanak már le róluk!!!
2013. május 12. 12:06
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
Tök jó,h ennyire jó barátnők,de Seelená-tól akkor sem volt szép dolog,h Demi-nek problémái lettek és Ő otthagyta a bajban,mikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.
2013. május 12. 12:09
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Persze, és már megint Selena a hibás.
De igazatok van, már megszokhattam volna.
''' Fogalmam sincs, hogy most mi a helyzet Delenával, mert én úgy tudtam, hogy Selena támogatta Demit, amikor kijött a rehabról.
És akkor meg mi van, ha dicsérően nyilatkozott Taylor-ról?! Ez nektek miért fáj ennyire? Több jó barátnője is lehet, és mi van, ha most Taylorról is beszélt? Le lehetne már szállni Selenáról, és nem belekötni minden lépésébe. Ha levegőt vesz, azért is szidjátok.
2013. május 12. 12:10
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Imádom Selena és Taylor barátásgát, mert látszik rajtuk, hogy annyira jól megvannak.
És Demivel még lehetnek barátok, csak már nincsenek olyan közeli viszonyban, mint régen.
2013. május 12. 12:14
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Ugyan ezeket mondta Deminek is még régen!Selenától ez nem volt igazi barátság hogy nem tartott mellette meg nem tart!Amúgy meg Taylort is le fogja cserélni ha ő is le fut!Meg az elején ott volt hogy mind a ketten jártak Jonasékkal.Amúgy gratulálok nekik, meg találta egymást a két kurva!Majd együtt beszélgethetnek arról hogy azon a héten kivel szakítottak!
2013. május 12. 12:16
|
|
katarina xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 199013 offline
|
Én nagyon szeretem Selenát de nagyon sajnálom Demit,a legnagyobb bajban Selena nem volt Demivel.. :L
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: