Miért jó naplót írni?
2013. május 12. 19:21
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Én is írok naplót, minden nap. Valahogy nekem is mindig jól esik leírni a napjaimat, és az érzéseimet.
2013. május 12. 19:47
Még októberben elkezdtem egyet, de nem írtam bele mindennap. Viszont jó érzés volt kiírni magamból mindent. Egy ideig vezettem rendszeresen, aztán valahogy abbahagytam, de szeretném újrakezdeni, mert már sokat segített.
2013. május 12. 21:39
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
6 éve kezdtem el írni az első naplómat, és az igaz, hogy egy év kihagyással, de még mindig írok. Én nem szoktam világmegváltó bölcsességeket írni bele, mély érzéseket vagy hasonlókat, egyszerűen csak, hogy milyen sorozatot nézek, milyen zenét hallgatok, mi történt velem, ami tényleg említésre méltó, és nem is írok minden nap, de attól még nagyon szeretem. Egyébként pedig a naplómat Ethan-nak neveztem el még anno mikor elkezdtem és azóta is így hívom.
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. május 13. 11:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Olyan 2000 tájékán elkezdtem írni egy naplót papíralapon, de elég hamar meguntam. Semmitmondó dolgokat írtam bele, meg egy-két különsen kínos marhaságot, amit 1-2 évvel később visszaolvasva annyira égőnek éreztem, hogy kitéptem az összeset és kukába szórtam.
2007 nyarán kezdtem el néhány egyetemi csoporttársam unszolására megint naplót írni, ezúttal elektronikusan, vagyis blogra kell gondolni. Azóta is írok, bár túl vagyok néhány blogköltözésen azóta, s egyre ritkábban írok bele. Az első, régi blogom elveszett már, de lementettem, így minden megvan belőle. Mivel ekkor már felnőtt voltam és normálisan meg tudtam fogalmazni, választékosan és humorosan a gondolataimat, így ezeket nem érzem kínosnak, vállalhatatlannak.
Viszont nekem is adódott 1-2 kellemetlenség, ugyanis az első blogom nyilvános volt és még "reklámoztam" is közösségi oldalakon a megfelelő rublikákban. Olyanok is olvasták, akik megsértődtek, szóval jobbnak láttam, ha az új blogom maximálisan rejtett és csak az tudja olvasni, aki ismeri a linkjét, vagy aki hosszas kutatás után rálel. (a kereső nem dobja ki, de útvonalakon el lehet jutni hozzá, ha ismer valaki...) Nem mintha a véleményemet nem vállalnám személyesen is bármikor, de jobb elkerülni a kellemetlenségeket...
Egyébként volt idő, hogy nagyon zavart, hogy hiába írok, nem jön semmilyen reakció. Most már annyira nem. Elvégre magamnak írok, meg annak a maréknyi embernek, aki olvassa.
2007 nyarán kezdtem el néhány egyetemi csoporttársam unszolására megint naplót írni, ezúttal elektronikusan, vagyis blogra kell gondolni. Azóta is írok, bár túl vagyok néhány blogköltözésen azóta, s egyre ritkábban írok bele. Az első, régi blogom elveszett már, de lementettem, így minden megvan belőle. Mivel ekkor már felnőtt voltam és normálisan meg tudtam fogalmazni, választékosan és humorosan a gondolataimat, így ezeket nem érzem kínosnak, vállalhatatlannak.
Viszont nekem is adódott 1-2 kellemetlenség, ugyanis az első blogom nyilvános volt és még "reklámoztam" is közösségi oldalakon a megfelelő rublikákban. Olyanok is olvasták, akik megsértődtek, szóval jobbnak láttam, ha az új blogom maximálisan rejtett és csak az tudja olvasni, aki ismeri a linkjét, vagy aki hosszas kutatás után rálel. (a kereső nem dobja ki, de útvonalakon el lehet jutni hozzá, ha ismer valaki...) Nem mintha a véleményemet nem vállalnám személyesen is bármikor, de jobb elkerülni a kellemetlenségeket...
Egyébként volt idő, hogy nagyon zavart, hogy hiába írok, nem jön semmilyen reakció. Most már annyira nem. Elvégre magamnak írok, meg annak a maréknyi embernek, aki olvassa.
2013. május 13. 13:03
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
a lakatos napló azért nem olyan jó, mert a legtöbbnek ugyanolyan a kulcsa. egyébként én nem naplót írok, inkább rendszerezem a fejemben pl kóruson, föcin vagy matekon.
2013. május 13. 13:31
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Én már körülbelül ötször elkezdtem naplót írni, de untam, mert egy mindennapos kötelezettségnek tűnt, az is volt, és mivel ráadásul többnyire unalmas dolgok kerültek bele, így nem írtam tovább. Amúgy nekem egyáltalán nem segít semmiben sem, sokkal jobban esik kibeszélni magamból valamit, mintsem kiírni.
2013. május 13. 13:39
nekem van naplóm. Ha vhányszor elvesztettem, mindig vettem helyette egy másikat, és most hál' istennek nm veszítettem el.
Azért csak utálom, mert mindig szétesik!
majdnem mindig. Ehhez a naplóhoz sose nyúlok, mert ezt csak évente 1x 2x használom!
2013. május 13. 13:53
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
sokszor belekezdtem már de valahogy mindig abba hagytam ám a nyáron újra el akarom kezdeni csak neten, persze rejtve mert hát ott van a Kínos nevű sorozat...
2013. május 13. 13:55
Én régebben vezettem naplót, de anya valahogy mindig megtalálta és elolvasta majd elkezdett faggatózni, utána meg elmondta mindenkinek. Még mindig szeretnék naplót vezetni, de úgyis megtalálja. Nem tudom sehová eldugni.
2013. május 13. 16:23
Az én naplóm nem tud lépést tartani velem annyi mindent le tudnék írni bele sem férne egy elég vastag füzetbe sem... :/ Az én életem a naplóm abba benne van minden!^-^
2013. május 13. 16:46
Egyszer írtam de a tesóm elolvasta. Az a kis szemét!! Ráadásul egy csomó időmet elvette.. Meg igazából olyan sokat tudnék írni hogy addig vagy 20 megtelne..
2013. május 13. 16:52
Nagyon jó cikk lett!!!Én is vezetek naplót.Leírom mi történt velem az nap.
2013. május 13. 16:55
régebben én is vezetek naplót, de a tesóm valahogy mindig megtalálta ezért mostanában nem irok...
2013. május 13. 17:03
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
Én rendszeresen vezetek naplót és nagyon igaz az, hogy letudom írni azokat a dolgokat, amiket senki sem tud, csak én, meg amik a titkaim. Én a naplómat 2008 óta vezetem, és eszméletlen sokat változott mind az írásom, mind a személyiségem. Higyjétek el, nagyon jó dolog naplót vezetni, és még segíthet is pár dologban. Nagyon jó dolog visszaolvasni is a múltban történt eseményeket.
2013. május 13. 17:49
Tetszett ez a cikk!Én is szívesen írok naplót,de egy kicsit gáz,hogy már nincs akiben megbízzak,csak egy könyv lapjaiban.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.