Miért jó naplót írni?
2013. május 12. 09:59
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Szerintem hülyeség naplót írni...
2013. május 12. 10:01
|
|
mukii33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 173546 offline
|
valahogy mindig fontosnak tartottam a naplóírást. kb. 4 éve folyamatosan vezetem a naplóm kisebb nagyobb kihagyásokkal. én imádom írni mert újra átélhetem a történteket.
2013. május 12. 10:04
Nagyon jó lett a cikk, ezt elmondom az elején. Továbbá én is írok naplót, csak nem lakatolom le, mert egyszer már megjártam, hogy elveszett az a pici kulcsa és napokig kerestem, mégse találtam. Aztán inkább átváltottam egy egyszerűbb füzetre (most is abba írom, tök vastag, szerintem még az 1/15-ét se töltöttem be, pedig egy éve írom). Amúgy ha szomorú vagy baromira dühös vagyok, akkor teleírok egy egész oldalt. Csak az a baj, hogy ilyenkor nem figyelek arra, hogy szépen írjak. És az összes gondolatomat, amit ki akarnék adni magamból, már fáj a kezem, ezért nem tudom leírni mindet. Ezért csak egy töredékét írom le... Szerintem jó dolog a naplóírás. : ) Sokszor ugyan elfelejtek bele hetekig írni, de mostanában a lényeges dolgokat nem felejtem el leírni.
Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett...
2013. május 12. 10:05
Nagyon tetszik a cikk.
Én 2008 óta vezetek naplót, igaz, nem rendszeresen, de azért minden fontos dolog benne van, és ha éppen egyedül érzem magam, és senkivel sem oszthatom meg a problémáimat, akkor nagyon jó, hogy ott a napló.
2013. május 12. 10:14
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Én is írok naplót és főleg azért tartom fontosnak mert ha mondjuk már öreg leszek akkor jó lesz vissza lapozni, hogy milyen volt akkor az életem, milyenek voltak a szüleim/családom. Hogy azóta milyen sokminden változott...
2013. május 12. 10:19
|
|
inez01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 198707 offline
|
Én már írok. És a legfőbb amit kihagytak, hogy neked is tetszen, legyen kulcsis, és nem csináljatok olyat mint én, hogy ugye lakatos és én egy dobozba tartottam ami szintén lakatos volt, és hogy ne tudják elvenni a doboznak a kulcsát, berakatam a dobozba és bezártam a lakatot, Mehettünk a lakatoshoz.
2013. május 12. 10:20
Nekem nincs bajom a naplóírással. De van egy személyes gondom. Eklustulok, elfelejtem befejezni, elvesztem,lusta vagyok minden este írni bele. Ha jobban belegondolok több gondom is van vele. De most megpróbálkozom újabbal.
2013. május 12. 10:26
én már lassan 5 éve vezetek naplót,mert vannak dolgok amik nyomasztanak,de másnak elmondani nem lehet mert úgy sem értené meg,és a napló ott van hogy leírjam amit érzek,vagy ami történt velem..és nekem megnyugtató ha szóban nem,akkor írásban:))persze az is jó benne hogy amiket mondjuk legelőször írtam bele évekkel ezelőtt azt bármikor visszaolvashatom:Djó kis cikk:)))
2013. május 12. 10:39
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Én is írok naplót, mert nagyobb koromban vicces lesz elolvasni
)
2013. május 12. 10:46
én 2012. január 4.- én kezdem el naplót írni, és napi rendszerességel írom mindig
. egyetértek ezzel a cikkel, de szerintem nem kell megszabni, hogy miért is jó naplót írni
2013. május 12. 10:49
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
én mostanában nem nagyon írtam, de most, hogy eszembejutott, lehet hogy újra kezdem.
régebben nagyon sokat írtam 3 vastag is betelt..
2013. május 12. 11:02
Én régen rendszeresen írtam, de mostanra nincs hozzá türelmem. Főleg olyankor, amikor nem történik velem semmi. Nem is tudom. Nem szeretném, ha bárki megtalálná, vagy ilyesmi. Persze fenntartok egy füzetet, hogyha kedvem támad, mégiscsak legyen hova írogatnom.
2013. május 12. 11:16
Én anno írtam naplót. Többször is nekikezdtem, de mindig meguntam 1-2 hónap után. Egy időben elektronikus naplót is vezettem, de asszem már abba sem írtam 2-3 éve. XD
2013. május 12. 11:21
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Jó kis cikk lett
Én 2003 óta írok naplót de akkoriban azért nem írtam napi rendszerességgel (a nagy történések persze mind bennük vannak) viszont 2009 vége óta minden nap írok és jó kiadni magamból mindent.A naplóba tényleg mindent leírhatunk ami történt velünk,amit érzünk,és jó vissza olvasni is
Én is van,hogy előveszem a régebbi naplóim és beléjük olvasok
2013. május 12. 11:34
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Írok naplót,de néha félek,és már hónapok óta nem írtam..ugyanis olyan mintha saját magammal kéne szembesülnöm.Hogy milyen vagyok,miket tettem és stb.Ezért szeretek írni,csak ez eléggé fura nekem.
2013. május 12. 11:45
Én régebben írtam, sajnos mostanában már nincs rá időm, pedig lehet, jót tenne.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: