Bonnie Tyler egy igazi energiabomba. Számtalan helyen megfordult már a világban és rengeteg interjút adott. Most azonban egy egészen bensőséges, egy meghatóan őszinte vallomást tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Tyler bánja, hogy nem lehetett gyereke
2013. május 11. 17:12
Eddig nem hallottam róla. Sajnálom, hogy nem lehet gyereke...
2013. május 11. 17:16
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nagyon tartalmas cikk, köszönet érte.
Nem hallgattam még meg az eurovíziós dalát, mert én mindig a napján szeretem először hallani őket. Úgyhogy remélem, hogy jó dal lesz és jó helyezést ad Angliának, mert szeretem Bonnie munkásságát.
Nem hallgattam még meg az eurovíziós dalát, mert én mindig a napján szeretem először hallani őket. Úgyhogy remélem, hogy jó dal lesz és jó helyezést ad Angliának, mert szeretem Bonnie munkásságát.
2013. május 11. 17:20
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
huu,sajna hogy nem lehetett gyereke,és azon kívűl jó cikk lett !
2013. május 11. 18:04
Ez szörnyű
Isten néha kegyetlen úton mutatja meg, mit szánt az embereknek. :'(
A cikk nagyon tartalmas lett. Ez tényleg szól valamiről, emberek!
Lehet, h szomorú, de legalább van mit olvasni, nem semmitmondó!
A cikk nagyon tartalmas lett. Ez tényleg szól valamiről, emberek!
2013. május 11. 18:24
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
szegény.nagyon rossz lehet neki
2013. május 11. 21:03
Gratulálok a cikkhez, nagyon szépen ki lett dolgozva ! Néha jó Tehetséges emberekről is olvasni Normális cikkeket. Nem pedig botrányokat, mint a sok felkapott "bárgyú agyúakról".
2013. május 11. 21:36
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Köszönet ezért az érdekes és tartalmas cikkért egy valódi tehetségről!
Milyen őszintén és értelmesen beszél, önsajnáltatás és káromkodás nélkül. Sokan példát vehetnének róla.
Milyen őszintén és értelmesen beszél, önsajnáltatás és káromkodás nélkül. Sokan példát vehetnének róla.
2013. május 12. 10:30
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Azt mondják Bonnie Tyler nem a mi generációnk. Szerintem példát mutathat a "mi generációnknak", h hogyan is kell embernek lenni, még akkor is, ha a világ a lábai előtt hever az embernek...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: