Miley Cyrus minden napját a stúdióban tölti
2013. május 11. 16:20
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Most ezért megint fogok a fejemre kapni,de nem érdekel - ez a Májlika még mindig olyan óvodás.
Szédíti itt a népet az ilyen,meg olyan albumai ill. slágereivel a végén meg nincs belőle semmi max. semmi maradandó. Hiába fizet le xy producerek/zenészeket, hogy az egekig magasztalják őt meg a nem létező tehetségét egy-egy interjú folyamán. Az igaszságon nem tud változtatni. Egy lecsúszott kis drogos nő lett belőle, aki vergődik mint a partra vetett hal, azért hogy észrevegyék. Anno apuci benyomta tenyérbemászóképű jányát a médiába,most meg az foggal-körömmel harcol,hogy ott is maradjon. Még valami; amúgy miért kell nekünk tudnunk,hogy ő aztán mennyit dolgozik,meg mikor kell fel? Már elnézést,de azért nem hídalok le,hogy képes reggel kivonszolni magát az ágyból pláne azért hogy aztán betáncoljon a studióba kornyikálni egy kicsit. Ebből is látszik,hogy nem igazi előadó - szemernyi alázat sincs benne.
u.i: Embere mieza"visszatért"??
Istenem,úgy emlegetitek itt mint a feltámadt messiást. Mégis honnan tért vissza? Ugyanott van,ahol a hánámontáná idején is volt. Sőt onnan is egyre lejebb csúszik inkább.
u.i: Embere mieza"visszatért"??
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2013. május 11. 16:23
|
|
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline
|
Imádom.
imádom, hogy önmagát adja. biztosan fantasztikus lesz az új album, és ezért talán megéri, hogy nincsenek annyit együtt Liammel. de örülök, hogy minden oké van.
2013. május 11. 16:27
Miley még mindig nyers, ha mondatokba kell foglalnia mondandóját. Szerintem az albuma tuti másabb lesz mint a régebbi lemezei. Sokat változott mint ember, számomra kicsit inkább a rosszabb irányba. 1-2 száma meg is jelent mostanság, amelyikből inkább csak az egyik tetszett. De reménykedem hogy ez a két zene nem az egész album hangzásvilágát mutatja be. Miley többre is képes ennél. Csak most neki ez esik jól csinálni..
2013. május 11. 16:28
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Ez lenne az igazi Miley? Szerintem mindig volt egy rockos lázadó énje, a Disney korszakában is, csak a csatorna miatt az ártatlan lányt kellett megjátszania. Annál nincs szebb, ha valaki megtalálja önmagát és a stílusát. Remélem Mileynak sikerült! Kíváncsi vagyok az új albumára, remélem nem lesz tucat, de ki tudja?
2013. május 11. 16:32
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Várom hogy milyen lesz...... : )
2013. május 11. 16:32
örülök hogy Miley jól érzi magát a bőrében, ez a legfontosabb hogy önmagával meg legyen elégedve, a lemezt már nagyon várom, nekem mindegy milyen stílusú én a hangját szeretem
2013. május 11. 16:59
|
Laura94Honeyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 155786 offline
|
elszánt, határozott, öntudatos...ezért bírom
2013. május 11. 17:19
nagyon várom már az új albumát! és remélem most már végett érnek a rossz pletykák róla és Liamről!!!
2013. május 11. 17:23
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
Érdekel milyen lesz ez az album, mert őszintén, az utóbbi időkben nem nagyon hallgattam. És ez a haj tényleg fergetegesen áll neki!
2013. május 11. 17:35
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
de jóó! nagyon várom már!
2013. május 11. 17:42
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
A zenék, amiket Miley 2013-ban kiadott, nekem mind tetszik. Szerintem a többi sem lesz rossz!
2013. május 11. 17:57
ehez nincs mit hozzáfűznöm! az új Mileyt nem kedvelem!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.