Demi Lovato depressziós és kleptomániás
2013. május 11. 19:02
Ellen műsorát ismerve ezek a párbeszédek abszolút groteszk formában hangozhattak el, mindenféle mögöttes tartalom nélkül. A cikk elolvasásához kell egy kis szarkazmus, hogy megértsd a viccet, egyébként semmi komoly és hírértékű nem szerepel benne, mielőtt még bárki is elhinné a leírtakat
2013. május 11. 19:39
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Akadjatok már ki azon, hogy nem írt le minden egyes szót külön-külön, édes istenem, ez a starity nem egy New York Times, ide felkerül egy cikk, ahogy ők akarják, ez egy PLETYKAOLDAL, te jóságos úristen. Édes mindegy, hogy viccnek szánta-e, vagy nem, teljesen egyetértek Misao-val abban, hogy más a fél karját (ha nem mind a kettőt) odaadná, ha olyan kezeléseket meg támogatókat kapna mint ez a nőszemély itt. Nincs bajom Demivel, de ilyenekkel még viccelni is GUSZTUSTALAN egy dolog.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. május 11. 20:40
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
szergény dem
)
2013. május 11. 21:11
Nincs különösebb bajom vele, de már tényleg néha sok az önsajnálatból. Mindig a problémáit harangoztatja, mint valami szónok. Mindenkinek van egyéb baja, mégse kürtöli szét világgá. Most próbált újiatni, hogy viccként adja elő. Kérdem én: ezzel akarja magára vonni a figyelmet vagy igy tud segiteni a hasonló betegségben szenvedőkkel?? o.O
2013. május 11. 21:42
|
|
No Name Manvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 196120 offline
|
de bakker legalább volt annyi lelki ereje hogy be merte vallani egy országnak/világnak másnak annyi bátorsága nem lett volna hogy oda kimenjen
naés ha kleptomániás?ez is egy betegség
naés ha depressziós?szerencsétlen legalább a rajongóira számíthatna hogy mellette állnak
naés ha kleptomániás?ez is egy betegség
naés ha depressziós?szerencsétlen legalább a rajongóira számíthatna hogy mellette állnak
2013. május 12. 08:02
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Nem baj!
Ő így aranyos! ^^
Maradj ilyen amilyen vagy Demi! Jó humorú és kedves!
Ő így aranyos! ^^
Maradj ilyen amilyen vagy Demi! Jó humorú és kedves!
2013. május 12. 08:17
|
|
réé15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 143 Csatolások: 12 Azonosító: 177801 offline
|
öhhmm... sztem nem ciki nekem én is folymatosan váltom a hajam stílusát volt időszakom amikor havonta váltottam
sztem nem ciki de eddig mindegyik jól állt nekii
2013. május 12. 13:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.05.11. 13:25)
Azért ez nem egészen így van. Éppenséggel én is mániás depressziós vagyok, és tudom magamról, hogy nem vagyok százas, tudom mikkel jár ez a betegség és el is ismerem. Azért, mert valaki pszichés betegséggel lett megáldva még nem jelenti azt, hogy fel se tudja fogni és ellenkezik. És most nem Demit védem, hanem inkább saját magamat.
Jó, persze, kivételek mindig vannak, nem azt mondom, sőt az egész hozzászólásomra ráhúztam az általánosítás sztereotípiáját. Hiszed vagy sem, de a pszichés betegek 90%-a nem látja be - maximum egy idő után -, hogy bizony komoly problémái vannak. Egyébként ez igaz arra is, hogyha valakinek nem mentális, hanem fizikai sérülése van. Például, ha valaki kap egy stroke-ot, és lebénul az egyik oldala, akkor sokáig nem hajlandó tudomásul venni azt, hogy neki az egyik oldala lebénult, egyszerűen nem foglalkozik vele. Ilyen ez emberi agy, a pszichológia. Van, aki könnyebben el tudja fogadni ezeket, van, aki kevésbé. Kivételek mindig is vannak és mindig is lesznek, de a komoly problémákkal küzdő emberek többsége nem keres fel szakembert. Sajnos én is ilyen vagyok. Nagyon nehezen tudom beismerni azt, hogy hupszi, most tényleg gondok vannak, amiket egyedül nem fogok tudni megoldani. Mindenesetre szerény véleményem szerint kissé gusztustalan ilyen komoly betegségekkel még viccelődni is. Én sem viccelődöm ilyenekkel, pedig megtehetném, de azt hiszem van bennem empátia, hogy az ilyen dolgokat viccből ne vegyem a számra.
Egyébként itt mennyi ember beszéli totálisan perfektül az angolt!
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. május 12. 14:16
|
|
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline
|
Beyla: azért mondta mert néhány rosszindulatú idióta ezeket pletykálják róla! Ő meg így reagál ezekre. Ha van valaki a zenei iparban aki ezzel olyan értelemben amiért te emeltél most szót (smúgy ha így lenne jogos!!) 10% h még véletlenül sem viccelődne akkor az Demi!!
2013. május 12. 21:56
noss, mint már előttem is írták páran: Ellen csak megkérdezte Demi-től, hogy őt miért mindig csak párnával a kezében látni a repülőtéren és Demi pedig csak annyit mondott,hogy általában elvisz egy párnát a holteből. ez nem kleptománia. ha megszállnék egy hotelben énis elvinnék egy párnát..
egyébként meg az interjút nézzétek meg és azután írjatok baromságokat..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.