Demi Lovato depressziós és kleptomániás
2013. május 11. 14:49
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Valoban sok hajszine volt mar
De legjobb a barna marad frufruval
Egyebkent a mostani is tok szep, de ezen a kepen olyan furi
Egyebkent ilyet bevallani
ezentul ahova megy lehet figyelmeztetni fogjak a hoteleket xd
Egyebkent a mostani is tok szep, de ezen a kepen olyan furi
Egyebkent ilyet bevallani
2013. május 11. 15:11
Aki eljutott odáig hogy megnézze az interjút, és nem csak a cikket olvasta az pontosan tudja hogy ez nem holmi önsajnáltatás vagy libaság hanem egyfajta betegség.
2013. május 11. 15:27
|
|
Lovella02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 198289 offline
|
Aki írta ezt a cikket, szégyellheti magát, de komolyan. Egyáltalán tud az illető angolul, vagy esetleg megérti a mondatokat, szavakat? ha nem, akkor angol tanárhoz kellene mennie! Hihetetlen, hogy milyen emberek léteznek. Egyrészt sajnálom azt, aki ennyire nem érti a humort, és olyanról ír, akit egy cseppet sem ismer. Megmondom őszintén, hogy le a kalappal a szerző előtt. Elég fura, hogy én láttam az adást, és nem ez jött le a mondanivalójából.
Emberek, annyit kérek, és nem mint Lovatics, hogy fogjátok be a szátokat, ha nem tudtok normálisan megírni egy cikket, nem is való egy ilyen oldalra egy olyan cikk, aminek nincs rendes információja.
Gratulálni tudok! Köszönjük, hogy gazdagítjátok a csodálatos oldalak egyikét, és a csodálatos újságírók közösségét! Szívből gratulálok!
ui. Angol leckét nálam is lehetne venni, de sajnos a humorérzék beültetésében nem tudok segíteni!
Emberek, annyit kérek, és nem mint Lovatics, hogy fogjátok be a szátokat, ha nem tudtok normálisan megírni egy cikket, nem is való egy ilyen oldalra egy olyan cikk, aminek nincs rendes információja.
Gratulálni tudok! Köszönjük, hogy gazdagítjátok a csodálatos oldalak egyikét, és a csodálatos újságírók közösségét! Szívből gratulálok!
ui. Angol leckét nálam is lehetne venni, de sajnos a humorérzék beültetésében nem tudok segíteni!
1 felhasználónak tetszik:
Daya
2013. május 11. 15:27
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Az egyik rokonom is kleptomániában szenved. Ebben a betegségben az döbbent le, hogy nem az értékes dolgokat lopják el, ha nem az olyanokat ami még nem csak, hogy semmibe se kerülnek, de hasznukat se veszik.
2013. május 11. 15:48
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Szegény Demi.....
2013. május 11. 15:56
Ez kleptománia?
Minden sztár elhoz ezt-azt a hotelekből, ahol épp megszállnak. Nem minden esetben, de előfordul.
2013. május 11. 16:02
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
De aranyos
egyrészről meg sajnálom
2013. május 11. 16:08
|
SueAnneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 201797 offline
|
csak egy gyors kérdés
mióta számít kleptomániának elhozni valamit egy szállodából, amit kifizetsz? ugyanis ha az az okos, intelligens ember, aki eme cikket írta és megnézte az interjút és a 'párna', valamint a 'lopni' szón kívül mást is megértett, akkor tudhatná, hogy Demi hozzátette, azokat a párnákat minden egyes alkalommal kifizeti, így a szálloda tud venni másikat, mellesleg nem hobbiból viszi el a párnákat, hanem mert majdnem mindennap több órát utazgat repülővel, ami elég megviselő tud lenni
.. szóval kedves cikk író őszinte elismerésem
a depresszió dologhoz meg annyit, hogy gondolom senki nem szokott viccelődni, mi?
2013. május 11. 16:09
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
Oké, most tényleg nagyon csúnyán kiforgattad Demi szavait, kedves cikkíró. Ez a viccelődés a bipoláris zavarával tényleg elég pocsék vicc volt, viszont ő nem mondta, hogy kleptomániás. Ha nem csalt meg a fülem, akkor Demi azt mondta, hogy azért veszi el a párnákat, mert sokszor csak a repülőn van ideje nyugodtan aludni, és a párnán azért mégis kényelmesebb.
Egyébként meg, szerintem kicsattan az egészségtől. Igen, természetesen még mindig beteg, mert a depresszió egyik fajtája sem gyógyítható, mindössze kezelhető, de ha jól látom, az utóbbi nagyon jól sikerült.
Egyébként meg, szerintem kicsattan az egészségtől. Igen, természetesen még mindig beteg, mert a depresszió egyik fajtája sem gyógyítható, mindössze kezelhető, de ha jól látom, az utóbbi nagyon jól sikerült.
2013. május 11. 16:13
Tudod, lehet, hogy ez egy szabad fórum, de attól még neked sincs jogod ilyet írni senkinek. Azért a tisztelet jár a másiknak. Nem tetszik, amit írtak Demiről? Hát miért nem írsz róla cikket Te, ha már akkora rajongója vagy? Inkább örülnél neki, h róla is minden s**r megjelenik, más sztárokról hiába ír az ember, nem biztos, h kikerül. Nem a címen kell fennakadni, hanem elolvasni azt, mert én, mint cikkíró tudom jól, h egy-egy becsapós címre sokan jobban kapnak. Sajnos ez az igazság. Sokan a címnél tovább sosem jutnak, aztán írják a fröcsögős kommenteket, h mekkora paraszt a cikk írója, holott a cikkben benne van a lényeg mindig. Nem kötelező mindent kommentálni, de ezen hozzászólás mellett nem tudtam elmenni, hiszen tudom, h Courtneyy remek cikkíró.
(Aki reagálna a hozzászólásomra, az üzenetben megteheti. Itt nem fogok válaszolni.)
(Aki reagálna a hozzászólásomra, az üzenetben megteheti. Itt nem fogok válaszolni.)
Idézet (Lovella02 @ 2013.05.11. 15:27)
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. május 11. 16:44
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Szegény Demi, pedig olyan tehetséges......
2013. május 11. 16:45
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Idézet (pseudovirus @ 2013.05.11. 14:17)
Másodszor pedig, ha nem láttad az interjút, csak ezt a cikket olvastad, akkor miért ítélkezel? És miért figurázod ki a beteg embereket? Elárulnám neked, hogy sok ilyen beteg ember tisztában van vele, hogy valami nem oké nála.Ezzel is rátérnek a gyógyulás útjára, mert a beismerés és az elfogadás nagyon nehéz számukra.. De ne zavarjon. 
Tudod a legtöbb beteg ember mindent megadna,hogy olyan körülmények között és egy olyan profi "csapat" dolgozzon az állapotán, mint az inkább feltünési viszketetségben szenvedő Lóvátó kisasszonynak. A különbség ott van,hogy ezek az igazi betegségekben szenvedő szerencsétlen emberek,ha ki is gyógyulnak nem csinálnak reklámot az egész terápiájukból,mondván hogy ezzel aztán "inspirálják a világ ősszes betegét." Bevallom az elején még szimpatikus is volt nekem Demi kampánya,mára már nevetségesnek és szánalmasnak tartom. Ő se több mint egy megcsinált kis celeb, akinek minden szavát menedzserek gyártják.
2013. május 11. 17:17
|
|
gvilcsiLovatics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.24. Hozzászólás: 1354 Csatolások: 36 Azonosító: 113068 offline
|
Lovella02 igazad van!Én is láttam ezt az interjút angolul, amikor megláttam a cikket azt hittem én vagyok a hülye angolból , de ahogy lefele mentem és megláttam a te írásodat és el olvastam rájöttem hogy mégse!És nagyon is eggyet értek veled!
2013. május 11. 17:28
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
Idézet (Lovella02 @ 2013.05.11. 15:27)
Aki írta ezt a cikket, szégyellheti magát, de komolyan. Egyáltalán tud az illető angolul, vagy esetleg megérti a mondatokat, szavakat? ha nem, akkor angol tanárhoz kellene mennie! Hihetetlen, hogy milyen emberek léteznek. Egyrészt sajnálom azt, aki ennyire nem érti a humort, és olyanról ír, akit egy cseppet sem ismer. Megmondom őszintén, hogy le a kalappal a szerző előtt. Elég fura, hogy én láttam az adást, és nem ez jött le a mondanivalójából.
nagyon igazad van ha nem szólsz hogy hülyeséget irtak még el is hiszem szóval köszi
2013. május 11. 17:43
Ellen megkérdezte Demitől,hogy őt miért mindíg csak párnával a kezében látni a repülőtéren és Demi pedig csak annyit mondott,hogy általában elvisz egy párnát a holteből,ahol megszáll,mert megterhelő számára a sok utazás és tudjon mire lepihenni amikor van egy-egy szabad órája szerintem ez nem kleptománia
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.