Starity

Demi Lovato depressziós és kleptomániás

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 11. 14:48 #61
zsozso99
zsozso99

StátuszMCR forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 933
Csatolások: 0
Azonosító: 176874
Hát igaz hogy nem bírom ezt a csajt,de azért eléggé rossz lehet neki.És mondjuk ha nem figyel a hajára,akkor tényleg ki fog hullani.
2013. május 11. 14:49 #62
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Valoban sok hajszine volt mar smileeee.gif De legjobb a barna marad frufruval smileeee.gif
Egyebkent a mostani is tok szep, de ezen a kepen olyan furi biggrin.gif

Egyebkent ilyet bevallani biggrin.gif ezentul ahova megy lehet figyelmeztetni fogjak a hoteleket xd
2013. május 11. 14:55 #63
- törölt felhasználó -    
Azért az ilyeneket nem kéne elpoénkodnia
2013. május 11. 15:05 #64
D.KPOP
D.KPOP
visszatérő vendég

Státusz"Drink coffe. Do stupid things faster with more energy. "
Hozzászólás: 464
Azonosító: 196411
Hát 1 kicsit sajnálom, de a párnás dolog nagyon fura...!! ^-^ smileeee.gif
2013. május 11. 15:11 #65
- törölt felhasználó -    
Aki eljutott odáig hogy megnézze az interjút, és nem csak a cikket olvasta az pontosan tudja hogy ez nem holmi önsajnáltatás vagy libaság hanem egyfajta betegség. sleep.gif
2013. május 11. 15:12 #66
Zutul
Zutul

StátuszVolt egyszer egy... utána meg kettő.
Hozzászólás: 798
Csatolások: 82
Azonosító: 124816
Uristen... Szegény Demi. Mit tett vele ez a hírnév sad.gif
2013. május 11. 15:27 #67
Lovella02
Lovella02
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 198289
Aki írta ezt a cikket, szégyellheti magát, de komolyan. Egyáltalán tud az illető angolul, vagy esetleg megérti a mondatokat, szavakat? ha nem, akkor angol tanárhoz kellene mennie! Hihetetlen, hogy milyen emberek léteznek. Egyrészt sajnálom azt, aki ennyire nem érti a humort, és olyanról ír, akit egy cseppet sem ismer. Megmondom őszintén, hogy le a kalappal a szerző előtt. Elég fura, hogy én láttam az adást, és nem ez jött le a mondanivalójából.
Emberek, annyit kérek, és nem mint Lovatics, hogy fogjátok be a szátokat, ha nem tudtok normálisan megírni egy cikket, nem is való egy ilyen oldalra egy olyan cikk, aminek nincs rendes információja.
Gratulálni tudok! Köszönjük, hogy gazdagítjátok a csodálatos oldalak egyikét, és a csodálatos újságírók közösségét! Szívből gratulálok!
ui. Angol leckét nálam is lehetne venni, de sajnos a humorérzék beültetésében nem tudok segíteni!
1 felhasználónak tetszik: Daya
2013. május 11. 15:27 #68
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Az egyik rokonom is kleptomániában szenved. Ebben a betegségben az döbbent le, hogy nem az értékes dolgokat lopják el, ha nem az olyanokat ami még nem csak, hogy semmibe se kerülnek, de hasznukat se veszik.
2013. május 11. 15:48 #69
mirjam333333
mirjam333333

Státusz♬♪ Az élet nem egy főpróba, ez már maga az előadás! : ) ♬♪
Hozzászólás: 1549
Csatolások: 439
Azonosító: 198007
Szegény Demi.....
2013. május 11. 15:56 #70
- törölt felhasználó -    
Ez kleptománia? ohmy.gif Minden sztár elhoz ezt-azt a hotelekből, ahol épp megszállnak. Nem minden esetben, de előfordul.
2013. május 11. 16:02 #71
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
De aranyos smileeee.gif egyrészről meg sajnálom sad.gif
2013. május 11. 16:08 #72
SueAnne
SueAnne
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 201797
csak egy gyors kérdés biggrin.gif mióta számít kleptomániának elhozni valamit egy szállodából, amit kifizetsz? ugyanis ha az az okos, intelligens ember, aki eme cikket írta és megnézte az interjút és a 'párna', valamint a 'lopni' szón kívül mást is megértett, akkor tudhatná, hogy Demi hozzátette, azokat a párnákat minden egyes alkalommal kifizeti, így a szálloda tud venni másikat, mellesleg nem hobbiból viszi el a párnákat, hanem mert majdnem mindennap több órát utazgat repülővel, ami elég megviselő tud lenni smileeee.gif.. szóval kedves cikk író őszinte elismerésem wink.gif a depresszió dologhoz meg annyit, hogy gondolom senki nem szokott viccelődni, mi? biggrin.gif
2013. május 11. 16:09 #73
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Oké, most tényleg nagyon csúnyán kiforgattad Demi szavait, kedves cikkíró. Ez a viccelődés a bipoláris zavarával tényleg elég pocsék vicc volt, viszont ő nem mondta, hogy kleptomániás. Ha nem csalt meg a fülem, akkor Demi azt mondta, hogy azért veszi el a párnákat, mert sokszor csak a repülőn van ideje nyugodtan aludni, és a párnán azért mégis kényelmesebb.
Egyébként meg, szerintem kicsattan az egészségtől. Igen, természetesen még mindig beteg, mert a depresszió egyik fajtája sem gyógyítható, mindössze kezelhető, de ha jól látom, az utóbbi nagyon jól sikerült.
2013. május 11. 16:13 #74
- törölt felhasználó -    
Tudod, lehet, hogy ez egy szabad fórum, de attól még neked sincs jogod ilyet írni senkinek. Azért a tisztelet jár a másiknak. Nem tetszik, amit írtak Demiről? Hát miért nem írsz róla cikket Te, ha már akkora rajongója vagy? Inkább örülnél neki, h róla is minden s**r megjelenik, más sztárokról hiába ír az ember, nem biztos, h kikerül. Nem a címen kell fennakadni, hanem elolvasni azt, mert én, mint cikkíró tudom jól, h egy-egy becsapós címre sokan jobban kapnak. Sajnos ez az igazság. Sokan a címnél tovább sosem jutnak, aztán írják a fröcsögős kommenteket, h mekkora paraszt a cikk írója, holott a cikkben benne van a lényeg mindig. Nem kötelező mindent kommentálni, de ezen hozzászólás mellett nem tudtam elmenni, hiszen tudom, h Courtneyy remek cikkíró.
(Aki reagálna a hozzászólásomra, az üzenetben megteheti. Itt nem fogok válaszolni.)

Idézet (Lovella02 @ 2013.05.11. 15:27)

Emberek, annyit kérek, és nem mint Lovatics, hogy fogjátok be a szátokat, ha nem tudtok normálisan megírni egy cikket, nem is való egy ilyen oldalra egy olyan cikk, aminek nincs rendes információja. 
Gratulálni tudok! Köszönjük, hogy gazdagítjátok a csodálatos oldalak egyikét, és a csodálatos újságírók közösségét! Szívből gratulálok!
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. május 11. 16:34 #75
- törölt felhasználó -    
Megértem Selena miért "dobta" őt.....
2013. május 11. 16:44 #76
flóranekem8
flóranekem8

Státusz160408
Hozzászólás: 1544
Csatolások: 2
Azonosító: 187732
Szegény Demi, pedig olyan tehetséges......
2013. május 11. 16:45 #77
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (pseudovirus @ 2013.05.11. 14:17)
Másodszor pedig, ha nem láttad az interjút, csak ezt a cikket olvastad, akkor miért ítélkezel? És miért figurázod ki a beteg embereket? Elárulnám neked, hogy sok ilyen beteg ember tisztában van vele, hogy valami nem oké nála.Ezzel is rátérnek a gyógyulás útjára, mert a beismerés és az elfogadás nagyon nehéz számukra.. De ne zavarjon. pardon.gif

Tudod a legtöbb beteg ember mindent megadna,hogy olyan körülmények között és egy olyan profi "csapat" dolgozzon az állapotán, mint az inkább feltünési viszketetségben szenvedő Lóvátó kisasszonynak. A különbség ott van,hogy ezek az igazi betegségekben szenvedő szerencsétlen emberek,ha ki is gyógyulnak nem csinálnak reklámot az egész terápiájukból,mondván hogy ezzel aztán "inspirálják a világ ősszes betegét." Bevallom az elején még szimpatikus is volt nekem Demi kampánya,mára már nevetségesnek és szánalmasnak tartom. Ő se több mint egy megcsinált kis celeb, akinek minden szavát menedzserek gyártják.
2 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Beyla
2013. május 11. 17:17 #78
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Lovella02 igazad van!Én is láttam ezt az interjút angolul, amikor megláttam a cikket azt hittem én vagyok a hülye angolból , de ahogy lefele mentem és megláttam a te írásodat és el olvastam rájöttem hogy mégse!És nagyon is eggyet értek veled!
2013. május 11. 17:28 #79
Daya
Daya
Pure Psychopath

Státuszwith heaven above you there's hell over me
Hozzászólás: 1261
Csatolások: 569
Azonosító: 155521
Idézet (Lovella02 @ 2013.05.11. 15:27)
Aki írta ezt a cikket, szégyellheti magát, de komolyan. Egyáltalán tud az illető angolul, vagy esetleg megérti a mondatokat, szavakat? ha nem, akkor angol tanárhoz kellene mennie! Hihetetlen, hogy milyen emberek léteznek. Egyrészt sajnálom azt, aki ennyire nem érti a humort, és olyanról ír, akit egy cseppet sem ismer. Megmondom őszintén, hogy le a kalappal a szerző előtt. Elég fura, hogy én láttam az adást, és nem ez jött le a mondanivalójából. 
ui. Angol leckét nálam is lehetne venni, de sajnos a humorérzék beültetésében nem tudok segíteni!

nagyon igazad van ha nem szólsz hogy hülyeséget irtak még el is hiszem szóval köszi smileeee.gif és aki a cikket irta az tényleg nagyon szerencsétlen de gratulálok neki mert ő egy igazi újságiró aki a semmiből is ügyet tud csinálni de azért köszönjük szépen szerintem Demi rajongói nem kiváncsiak a hülyeségedre wink.gif
2013. május 11. 17:43 #80
- törölt felhasználó -    
Ellen megkérdezte Demitől,hogy őt miért mindíg csak párnával a kezében látni a repülőtéren és Demi pedig csak annyit mondott,hogy általában elvisz egy párnát a holteből,ahol megszáll,mert megterhelő számára a sok utazás és tudjon mire lepihenni amikor van egy-egy szabad órája szerintem ez nem kleptománia pardon.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok