Selena Gomez szingli és boldog
2013. május 11. 16:24
|
|
vivi002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 158826 offline
|
Eperfa
mikor lesz már meg a come and get it klipp?biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/37903-selena-gomez-szingli-es-boldog-/#ixzz2Szh8WtGZ
Habár utálom selenát,de erre a kérdésre válaszolok.már fenntvan youtube-on. Amúgy én örülök, hogy nincsenek eggyüt. szerintem justinnal demi-vel kéne járnia vagy taylor-ral
Forrás: http://starity.hu/magazin/37903-selena-gomez-szingli-es-boldog-/#ixzz2Szh8WtGZ
Habár utálom selenát,de erre a kérdésre válaszolok.már fenntvan youtube-on. Amúgy én örülök, hogy nincsenek eggyüt. szerintem justinnal demi-vel kéne járnia vagy taylor-ral
2013. május 11. 16:26
Taylor Lautnerre gondolsz? Már voltak együtt - amikor a Twilight épp a legmenőbb volt
Idézet (vivi002 @ 2013.05.11. 16:24)
Eperfa

2013. május 11. 16:30
akkor nincsenek együtt? tudtam hogy ez csakis kamu lehet!
2013. május 11. 17:01
Nem olvastam végig, bevallom őszintén, mert már a hócipőm tele van ezzel a dologgal. Egyszer szingli, egyszer nem. És most lehet támadni, hogyha nem érdekel mi a francnak írok ide, de szerintem már nagyon unalmas, hogy a 5234562235. pletyka érkezik ugyanarról a dologról...
2013. május 11. 17:46
Örülök,hogy Selena már nem jár Justinnal!És jobb is így neki,mielőtt összeszed valami hülyét megint.
2013. május 11. 19:32
MNindeg yhogy hogy van csak aza lényeg hogy boldog legyen
2013. május 11. 20:36
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
Ezek a cikkek már annyira idegestítőek. Már követni nem tudom őket, de ha őszinte vagyok nem is érdekell!!
2013. május 11. 21:30
|
|
szabka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.25. Hozzászólás: 598 Csatolások: 0 Azonosító: 198639 offline
|
Ki kíváncsi arra,hogy mi van vele?!Justin-t hagyja békán aztán ennyi!Ami volt köztük annak ezek szerint vége!Szép volt jó volt,de vége!Remélem Justin talál valakit aki tényleg hozzá illik!
2013. május 11. 23:10
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Nevetséges, hogy egy énekes és színésznőnél az a legnagyobb újdonság és pletykálni való hogy már nem jár xy-al.... ÉNEKES SZÍNÉSZNŐ tehát, nekünk csupán két dologgal kell foglalkoznunk: a dalaival és a filmekkel amikben játszott.... és nem pedig ilyen értelmetlen cikkeket olvasni, aminek a karrierjéhez az ég egy adta világon semmi köze!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: