Blake Lively - Guy Aroch (2011)
2013. május 10. 20:56
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Akinek ne adja Isten, de megvannak tag nélkül, kérlek rakja fel, mert ez szinte már kibírhatatlan. Értem én, hogy "meg kell" védeni a lopkodósoktól, de azért szerencsétlen Blake fejébe belerakni a tagot, az már szerintem túl megy mindenen... Szóval, aki esetlegesen rábukkan erre a shootra tag nélkül, azonnal rakja fel
12 felhasználónak tetszik:
csaje.9999,
sxcmag,
Seherezade1050,
Queen666,
mikeyla,
KataCullen,
MidnightPoison,
joe_r,
lolagirl5,
Luckie,
tothbianka,
jasztelek
2013. május 12. 12:29
|
|
lolagirl5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.04. Hozzászólás: 2467 Csatolások: 47679 Azonosító: 22645 offline
|
Aztamindet! Ez egy nagyon jól sikerült sorozat, Blake gyönyörű! Alig bírtam kiválasztani az új profilképet közülük, még úgy is, hogy jó pár kép kiesik a csúnya tagok miatt..
2013. május 12. 12:46
|
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1198286 Azonosító: 91559 offline
|
Ne is mond! Magam is elszörnyülködtem rajta, hogy ezmegmi?
Oké, kell rá a tag, értem én, mások ne csórják el, de ekkorát, és pont szerencsétlen Blake fejébe?
Rengeteg oldalon láttam már képeket taggal, hol fönt - apró, és nem a színész/nő fejében - hol lent, apró sávban vagy oldalt kissé nagyobb méretben...
Egyébként klassz profilkép lett, nekem is rengeteg kép megtetszett ebből a shootból
Egyébként klassz profilkép lett, nekem is rengeteg kép megtetszett ebből a shootból
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.