Folytatódik Carrie naplója
2013. május 11. 20:42
|
|
dodo940610új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 177189 offline
|
végre!!!!! tegnap a hivatalos oldalon láttam, és töriórán rendesen sikíítottam!
2013. május 12. 17:53
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Bocii98 @ 2013.05.10. 21:14)
Nem rosszból mondom,mert nem kötödni akarok,de szerintem nem olyan borzalmas ez a sorozat.Igaz,én nem nézem,csak az első részét láttam.Nem volt annyira megragadó,hogy folytassam,de se éppen annyira rossz...Sokkal szebb munkát végeztek vele,mint rengetek híres,szart sem érő sorozattal(már elnézést a szóhasználatért).Példát inkább nem említenék.Már így is rengetegen baromarcként könyveltek el.
Hát én már a SZ&NY-tól is rosszul vagyok, meg a hasonló "értelmes" sorozatoktól, így ennek a színvonalát sem tartom többre, sorry.
2013. május 16. 22:45
|
|
Zoe232677visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.14. Hozzászólás: 498 Csatolások: 0 Azonosító: 185994 offline
|
Végignéztem az első részét, és egyszerűen nem ragadott meg.
Rávettem magam a másodikra, és már kezdtem élvezni. Majd a 3., 4., 5., stb... Annyira belemélyültem, hogy nem tudtam abbahagyni
Tényleg, egy borzasztó jó sorozat, imádom, és nagyon örülök, hogy lesz folytatása!
2013. június 28. 16:12
Mikor megtudtam a hírt alig tudtam hinni a szememnek. Én szörnyen csalódott lettem volna, hogy ha így fejezik be a sorozatot, de hát akkor mégsem, és vááá, most olyan szinten örül a fejem, hogy azt nem lehet elmondani.
2013. június 28. 20:00
Igaz, nem olyan nagy a sorozat színvonala, de szórakoztató, szeretem. Örülök hogy lesz folytatás.
2013. augusztus 08. 23:25
|
|
cukicitrom12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 208553 offline
|
szerretem ezt a sorozatot
2013. augusztus 10. 17:26
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Imádom ezt a sorozatot!!!<3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: