Rita Ora követte egy Las Vegas-i fellépésére is szerelmét, és a keverőpult mögött bulizott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rita Ora és Calvin Harris egy pár?
2013. május 10. 17:55
2013. május 10. 18:05
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Nem lepne meg, ha ez is csak egy média által kitalált kapcsolat lenne...
Rita nem tartozik a kedvenceim közé, de ha együtt lenne Calvin-nel, semmi gondom nem lenne vele^^ Amíg Calvin boldog, miért ne?
Rita nem tartozik a kedvenceim közé, de ha együtt lenne Calvin-nel, semmi gondom nem lenne vele^^ Amíg Calvin boldog, miért ne?
2013. május 10. 18:12
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
evelyne30 én is ezen gondolkoztam! amúgy szerintem nem illenek össze..
2013. május 10. 18:23
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ellie Gouldinggal csak egy klipet csináltak. Ez nem jelenti azt,hogy együtt is vannak..
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 10. 18:28
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Most akkor vele van vagy sem??
2013. május 10. 18:28
Nem Ellie Gouldinggal van együtt.Az csak egy videóklipp semmi több.Nem nagyon illik össze Rita Calvinnal -.-
2013. május 10. 18:30
OFF: Mielőtt még a nagy találgatás elérné a csúcspontját, közbeavatkozom: Calvin és Ellie nincsenek együtt, csak barátok, Calvin adatlapján a "Partner" rublikából ki is törölhetik Ellie-t. Mindössze a Need Your Love klipjében alakítottak egy párt. Nem tudom, ki találta ezt ki, főleg azt nem, hogy egy videoklipből hogyan szűrte le.
ON: Egyikükért sem rajongok kifejezetten, de örülök, ha boldogok.
ON: Egyikükért sem rajongok kifejezetten, de örülök, ha boldogok.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 10. 19:23
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
"állítása szerint nincs ideje férifakra"
Egyébként kacsa az egész - számomra - addig, amíg egyikük nem jelenti ki. Ugyanis ez a The Sun. Mindenkit összeboronál mindenkivel. Nem értem miért kell rögtön kombinálni, ha két ellenkező nemű ember sokat van együtt. Ha tényleg igaz, valamelyikük úgyis igazolni fogja a pletykákat.
Egyébként kacsa az egész - számomra - addig, amíg egyikük nem jelenti ki. Ugyanis ez a The Sun. Mindenkit összeboronál mindenkivel. Nem értem miért kell rögtön kombinálni, ha két ellenkező nemű ember sokat van együtt. Ha tényleg igaz, valamelyikük úgyis igazolni fogja a pletykákat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.