Rita Ora követte egy Las Vegas-i fellépésére is szerelmét, és a keverőpult mögött bulizott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rita Ora és Calvin Harris egy pár?
2013. május 10. 17:55
2013. május 10. 18:05
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Nem lepne meg, ha ez is csak egy média által kitalált kapcsolat lenne...
Rita nem tartozik a kedvenceim közé, de ha együtt lenne Calvin-nel, semmi gondom nem lenne vele^^ Amíg Calvin boldog, miért ne?
Rita nem tartozik a kedvenceim közé, de ha együtt lenne Calvin-nel, semmi gondom nem lenne vele^^ Amíg Calvin boldog, miért ne?
2013. május 10. 18:12
|
|
zizzencs24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 177161 offline
|
evelyne30 én is ezen gondolkoztam! amúgy szerintem nem illenek össze..
2013. május 10. 18:23
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ellie Gouldinggal csak egy klipet csináltak. Ez nem jelenti azt,hogy együtt is vannak..
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 10. 18:28
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Most akkor vele van vagy sem??
2013. május 10. 18:28
Nem Ellie Gouldinggal van együtt.Az csak egy videóklipp semmi több.Nem nagyon illik össze Rita Calvinnal -.-
2013. május 10. 18:30
OFF: Mielőtt még a nagy találgatás elérné a csúcspontját, közbeavatkozom: Calvin és Ellie nincsenek együtt, csak barátok, Calvin adatlapján a "Partner" rublikából ki is törölhetik Ellie-t. Mindössze a Need Your Love klipjében alakítottak egy párt. Nem tudom, ki találta ezt ki, főleg azt nem, hogy egy videoklipből hogyan szűrte le.
ON: Egyikükért sem rajongok kifejezetten, de örülök, ha boldogok.
ON: Egyikükért sem rajongok kifejezetten, de örülök, ha boldogok.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 10. 19:23
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
"állítása szerint nincs ideje férifakra"
Egyébként kacsa az egész - számomra - addig, amíg egyikük nem jelenti ki. Ugyanis ez a The Sun. Mindenkit összeboronál mindenkivel. Nem értem miért kell rögtön kombinálni, ha két ellenkező nemű ember sokat van együtt. Ha tényleg igaz, valamelyikük úgyis igazolni fogja a pletykákat.
Egyébként kacsa az egész - számomra - addig, amíg egyikük nem jelenti ki. Ugyanis ez a The Sun. Mindenkit összeboronál mindenkivel. Nem értem miért kell rögtön kombinálni, ha két ellenkező nemű ember sokat van együtt. Ha tényleg igaz, valamelyikük úgyis igazolni fogja a pletykákat.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.