Miley Cyrus szellemet látott
2013. május 10. 13:43
Tudom, hozzászólás vadászat, de no comment.
Miért csak néhány emberrel történik ilyesmi és miért fordulnak a médiához? (ez esetben hírességről van szó)
Anno egy hétvégét töltöttem temető mellet, semmi sem történt, egy hónap erdei tábor, szó szerint az erdőben, fönt a Mátrában, még csak a vaddisznók sem zajongtak.
Azonkívűl foggal születtem, echte táltos vagyok, ősi magyar foglalkozás, hónapokra előre megállmodok helyzeteket, párbeszédeket, történéseket. (Nem, lottó számokat még egyszer sem álmodtam, de nem is az foglalkoztat álmomban) És mégis képes mindenki azt mondani rá, hogy dejavu, aha persze, féléve állandóan leírom az álmaimat és már három bejött.
De mégsem fordulok különleges, de nem egyedi képességemmel a média felé és nem próbálok hasznot húzni belöle.
Miért csak néhány emberrel történik ilyesmi és miért fordulnak a médiához? (ez esetben hírességről van szó)
Anno egy hétvégét töltöttem temető mellet, semmi sem történt, egy hónap erdei tábor, szó szerint az erdőben, fönt a Mátrában, még csak a vaddisznók sem zajongtak.
Azonkívűl foggal születtem, echte táltos vagyok, ősi magyar foglalkozás, hónapokra előre megállmodok helyzeteket, párbeszédeket, történéseket. (Nem, lottó számokat még egyszer sem álmodtam, de nem is az foglalkoztat álmomban) És mégis képes mindenki azt mondani rá, hogy dejavu, aha persze, féléve állandóan leírom az álmaimat és már három bejött.
De mégsem fordulok különleges, de nem egyedi képességemmel a média felé és nem próbálok hasznot húzni belöle.
2013. május 10. 13:48
jah, könnyen lehet, hogy beszívott, de én nem értek az effélékhez
2013. május 10. 13:48
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Egyet értek veled!!
dijansalihu
Csak szeretnéd, hogy fiú leselkedjen rád fürdés közben. Senkinek nincs gusztusa hozzád. :S
Forrás: http://starity.hu/magazin/37886-miley-cyrus-szellemet-latott/#comment#ixzz2StDQTRZi
dijansalihu
Csak szeretnéd, hogy fiú leselkedjen rád fürdés közben. Senkinek nincs gusztusa hozzád. :S
Forrás: http://starity.hu/magazin/37886-miley-cyrus-szellemet-latott/#comment#ixzz2StDQTRZi
2013. május 10. 13:50
|
|
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline
|
Látomások...nem lehet elhinni,vagy mi?
2013. május 10. 13:51
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
egyet értek apsxo67
2013. május 10. 13:57
És honnan tudjátok ilyen biztosan, hogy szellemek nem léteznek? ps.: nem Miley-t védem, mielőtt leennétek a fejemet
2013. május 10. 14:00
Nem kedvelem a kisasszonyt, viszont nem értem, hogy most miért kell így lehurrogni. Szerintem 50-50% annak az esélye, hogy ez igaz, viszont az is lehet, hogy nem. Én például egész hihetőnek találom a sztorit, de valóban, néhol tényleg túlzásba ejtette a mesélést.
2013. május 10. 14:02
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Le kéne állni a fűről...
2013. május 10. 14:04
Tény és való, hogy az élet nem fejeződik be a halállal, tehát ezekben a szellemes dolgokban tuti van valami. Node kit nem égetett még meg a forró víz, vagy érezte úgy, hogy figyelik?
2013. május 10. 14:08
Oké, már nekem sem Miley a kedvenc sztárom, utálom, hogy már csak egy celeb, de azért csendben lehetne maradni az utálkozóknak, az ilyen dolog igaz is lehet, ami megrázó; megtörténhet és pont.
2013. május 10. 14:10
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.05.10. 14:02)
Le kéne állni a fűről... 
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: