Pink beszólt rajongóinak
2013. május 09. 20:58
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
Imadom ezt a not!!! Laza es bolond
2013. május 09. 21:13
|
|
smoldiholdiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 201454 offline
|
miert nem képesek elfogadni hogy beteg?
2013. május 09. 21:19
Hehe, jogos. Nem voltam még Pink koncerten, de tervezem, de amiket láttam a youtube-on, állandóan pörög, alig van pillanat mikor megáll egyhelyben.
2013. május 09. 21:27
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Milyen rajongó az ilyen? Ő sem lehet mindig csúcsformában, érhető ha megbetegszik. Szerintem evidens, hogy elfogadom a koncert elmaradását és minimum egy jobbulást kívánok a kedvencemnek.
2013. május 09. 22:07
Elhiszem , hogy nem tetszik a rajongóknak , hogy nincs fellépés de meg lehet érteni , hogy nincs jól, vagy az jobb lenne ha hányás csuszamlási versenyt rendezne P!nk a szinpadon ?
2013. május 09. 22:23
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Jól tette! Csajszi, nem csalódtam benned!
Az az énekesnő, akit én imádok, jelen pillanatban nem csak egy náthával küzd, emiatt egy teljes turnét kellett lemondania. A fejemben nem fordulna meg, hogy emiatt leszóljam vagy elítéljem. De ki az, aki eljut arra a szintre, hogy ezért ócsárolni kezdje a kedvencét? Az olyan ember nem rajongó, aki a szemére veti a dolgot. Személy szerint nekem az a fontos, hogy felépüljön, meggyógyuljon, addig a többi nem számít. Nem érdekel, hogy nem lesz koncert vagy, hogy csúszik a lemez. Majd ha tudom, hogy testileg-lelkileg jól van, akkor lehet koncertezni, ugrálni, stúdiózni, stb. Abszolúte nem lennék boldog, ha szana-széjjel melózná magát, ugra-bugrálna, és eközben tudom, hogy nincsen jól. Lehet, hogy hihetetlen, ám vannak még ilyen rajongók - nem sok, de azért akad.
Az az énekesnő, akit én imádok, jelen pillanatban nem csak egy náthával küzd, emiatt egy teljes turnét kellett lemondania. A fejemben nem fordulna meg, hogy emiatt leszóljam vagy elítéljem. De ki az, aki eljut arra a szintre, hogy ezért ócsárolni kezdje a kedvencét? Az olyan ember nem rajongó, aki a szemére veti a dolgot. Személy szerint nekem az a fontos, hogy felépüljön, meggyógyuljon, addig a többi nem számít. Nem érdekel, hogy nem lesz koncert vagy, hogy csúszik a lemez. Majd ha tudom, hogy testileg-lelkileg jól van, akkor lehet koncertezni, ugrálni, stúdiózni, stb. Abszolúte nem lennék boldog, ha szana-széjjel melózná magát, ugra-bugrálna, és eközben tudom, hogy nincsen jól. Lehet, hogy hihetetlen, ám vannak még ilyen rajongók - nem sok, de azért akad.
2013. május 10. 07:13
|
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline
|
A legjobb dolog lenne ha eljutnék egy Pink koncertre, de ő is ember, megbetegedhet bármikor, bárhol ezt nem szabad a szemére vetni. Egyébként a vákaszkevélben nem csalódtam <3
2013. május 10. 09:34
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
ÁÁÁ én utálok náthás lenni. És a rajongóinak nem kellett volna így reagálni. -.- .
2013. május 10. 09:40
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nem értem mit pattogtak Neki a rajongók. P!nk tényleg nem az a fajta aki egy kis megfázás miatt lemond egy koncertet. Sőt, nem egyszer fordult elő hogy sérülten lépett színpadra csak hogy a rajongói kedvére tegyen. Plusz még bocsánatot is kért egyesekkel ellentétben (khm... Rihanna). Szóval P!nk-nek igaza van.
2013. május 10. 09:59
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Pink nem olyan,aki csak úgy lemondja a fellépéseit.Nem egyszer fellépett betegen is.Úgyhogy nyílván nem egy sima nátha miatt mondta le.
2013. május 10. 11:29
Szerintem igaza van bár más hogy is fogalmazhatott volna
2013. május 10. 13:51
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Jól tette.. Azért ő tényleg minőségi koncerteket ad és kiválóan énekel. Ezenkívül még gyereket is nevel. A sztárok is emberből vannak. És nem tudom honnan veszitek, hogy nem kapják vagy kapták vissza a pénzt azok akik jegyet vettek arra a koncertre. Pink már nem a pénz miatt csinálja.. 120 millió eladott album után kétlem.. Am is azt nyilatkozta hogy csak a fellépések miatt csinálja mert ezek nélkül nem tudna meglenni. Ő mindig meg mondja a frankót.. Legalább nem söpri be a szőnyeg alá..
2013. május 10. 14:29
Nagyon a rajongói lehetnek azok, akik gyűlölködve reagálnak. Igaza van, jól beszólt ezeknek az embereknek.
2013. május 10. 17:51
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ezért szeretem Pinket:DD
2013. május 10. 17:57
Ebben igaza van! Nem ő tehet róla, ha lebetegedett...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: