A Union J kibékítené a két rivális bandát
2013. május 09. 14:30
|
|
Anett124536visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.16. Hozzászólás: 352 Csatolások: 38 Azonosító: 187816 offline
|
Jó lenne ha kibékülnének..
Az Union J-t pedig imádom *-* És annyira aranyossak, hogy segíteni akarnak..
(H)
2013. május 09. 14:37
Szerintem ez a veszekedés is azért volt jó, hogy legyen min csámcsogni. Ennyi. Az Union J ötlete pedig aranyos, én is nagyon örülnék, ha megférnének egymás mellett, és abbahagynák az óvodát.
2013. május 09. 14:43
|
|
Liliana2002bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 149 Csatolások: 0 Azonosító: 183004 offline
|
Hát az biztos hogy a Directionerek a vitában megint nagyobb sikereket aratnak!
) Én már csak tudom És egyetértek Dorykaaa-val.
Minden esetre szerintem biztos ebből az egészből csak az fog sikerülni,hogy nagyobb fény kerül az Union J-re és....
Minden esetre szerintem biztos ebből az egészből csak az fog sikerülni,hogy nagyobb fény kerül az Union J-re és....
2013. május 09. 14:45
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Lili1DLoveForever írta:
Szerintem ez nem fog megtörténni mert a the wanted szarabb már elnézést mint a one direction.union j-nek meg jó ez az ötlete csak nem fog sikerülni a the wanted meg csak lenyulná a one direction sikerét.mindjuk tényleg nem jo az ha háboru van elvégre olyanok igy mint az éretlen pisisek,de attol még mindog imádom one directiont meg az union jt is <3
A TW sokkal jobb. És mondd meg az anyukádnak, hogy tanítson meg szépen beszélni, ha eddig nem tanított meg!
Szerintem ez nem fog megtörténni mert a the wanted szarabb már elnézést mint a one direction.union j-nek meg jó ez az ötlete csak nem fog sikerülni a the wanted meg csak lenyulná a one direction sikerét.mindjuk tényleg nem jo az ha háboru van elvégre olyanok igy mint az éretlen pisisek,de attol még mindog imádom one directiont meg az union jt is <3
A TW sokkal jobb. És mondd meg az anyukádnak, hogy tanítson meg szépen beszélni, ha eddig nem tanított meg!
2013. május 09. 14:55
|
|
Lili5512 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 371 Azonosító: 185626 offline
|
Ja jó ötlet már engem is idegesít, a TW számait imádom de az 1D-t jobban szeretem mert viccesebbek és simán elférhetnének egymás mellett vagy legalább ne mutassák ennyire hogy utálják egymást mert elég rendesen megosztja ez az embereket!
2013. május 09. 14:56
Jaj nekünk ki fog törni a 3. világháború..
Szerintem csak a féltékenység megy a TW részéről, hiszen a 1D-t nagyon istenitik a kiskorúak. Már csak ez számit, hogy kit szeressenek jobban? A tehetség feledésbe merült az angol fiú csapatoknál? Mint valaki itt felhozta a Beatles-t, meg a Queen-t. Nos igen, már sose lesznek ilyen Legendák ! Ezek a pojácák maximum álmodozhatnának olyan nagy sikerekről, mint "elődjeik".
Szerintem csak a féltékenység megy a TW részéről, hiszen a 1D-t nagyon istenitik a kiskorúak. Már csak ez számit, hogy kit szeressenek jobban? A tehetség feledésbe merült az angol fiú csapatoknál? Mint valaki itt felhozta a Beatles-t, meg a Queen-t. Nos igen, már sose lesznek ilyen Legendák ! Ezek a pojácák maximum álmodozhatnának olyan nagy sikerekről, mint "elődjeik".
2013. május 09. 14:57
Maradjanak már magunknak! Ha ennyire gyerekesek, h veszekednek, hát csinálják. Ebből is látszik, h nem felnőttek még, beavatkozni sztem hülyeség. Szép dolog, h ki akarják őket békíteni, de ez az egész csak arra megy ki, h mindegyik banda híresebb legyen.
A JLS meg... már most hiányzik :'(
A JLS meg... már most hiányzik :'(
2013. május 09. 14:58
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Kötve hinném, hogy ez sikerülne...
2013. május 09. 15:06
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Ez nagyon aranyos dolog nem vagyok nagy rajongójuk de most nagyot nőttek a szememben
<3
2013. május 09. 15:08
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Ennek nagyon önreklámozás szaga van. Én úgy láttam, hogy ez az egész vita már lecsengett, magyarul egyik felet se érdekli ez az egész. De ha most az Union J elkezdi ezt a békülősdit, tuti megint egymásnak esnek.
2013. május 09. 15:09
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
remélem kibékülnek bár én nem nagyon szeretem a tw-t
2013. május 09. 15:28
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Nincs bajom különösebben az Union J -vel, de nem értem minek kell beleszólniuk ebbe... szerintem is önreklámozás ez az egész...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: