Jövő héten kezdetét veszi a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál Malmöben, Svédországban, és a svéd énekesnek különleges feladatot szántak a show készítői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Különleges szerepet kap Eric Saade az Eurovízión
2013. május 08. 22:02
|
|
niky1996fulvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 107 Csatolások: 8 Azonosító: 141005 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. május 08. 22:04
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Örülök neki.
2013. május 08. 22:08
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Eric lesz a műsorvezető!
Ennél jobb hírt nem is olvashattam volna, alig várom az ESC-t, minden évben nézem és Eric ott lesz végig, jujj most nagyon fel vagyok csigázva.
2013. május 08. 22:12
én már hónapok óta tűkön ülök, annyira várom már az idei show-t, biztosan fantasztikus lesz. és hát persze kíváncsi leszek az eredményre is, nálam Ukrajna a nyerő. egyébként meg kíváncsi leszek Eric hogyan tölti be ezt a szerepet.
2013. május 09. 07:29
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Őszintén szólva nem nagyon vagyok elragadtatva az idei Eurovíziós daloktól. Kb. a 80%-a úgy ratyi ahogy van. Emmelie de Forest úgy megfogja nyerni az idei ESC-t mint a huzat! Bár sosem tudhatjuk pontosan...
Eric meg biztosan jó lesz, hiszen tudja mi játszódik le a versenyzőkben ilyenkor.
Annyira jó lenne, ha Magyarország is rendezhetne Eurovíziós Dalfesztivált. Végre kicsit büszke lehetne magára ez az ország is... De tudom hogy ez nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni jó ideig.
Eric meg biztosan jó lesz, hiszen tudja mi játszódik le a versenyzőkben ilyenkor.
Annyira jó lenne, ha Magyarország is rendezhetne Eurovíziós Dalfesztivált. Végre kicsit büszke lehetne magára ez az ország is... De tudom hogy ez nagy valószínűséggel nem fog bekövetkezni jó ideig.
1 felhasználónak tetszik:
Törpemókus
2013. május 09. 09:28
Istenem !! Remélem nem akarják majd szinkronizálni, olyan éédes hangja van!
És ez a kép is iszonyat édes róla !
És ez a kép is iszonyat édes róla !
2013. május 09. 11:59
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Nem nagyon vagyok kíváncsi erre a versenyre.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.