Megjelent a The Wanted legújabb klipje
2013. május 08. 16:17
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Nekem tetszik a klip, a zene viszont már nem annyira..
2013. május 08. 16:56
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Tom elég nevetségesen tátog az elején. A klip szerintem elég gagyi lett.
2013. május 08. 16:59
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Ez szánalmas.Hihetetlen, hogy képesek idáig süllyedni, hogy benyalnak egy világsztárnak remélve, hogy híresebbek leszenek.Csak gratulálni tudok nekik.Mindig bebizonyítják, hogy van még lejjebb.Kezdve attól, hogy twitteren beszólnak náluk sokkal tehetségesebb embereknek (Pl:Louis Tomlinson...)Én nem tudom felfogni, hogy lehet őket szeretni.Megaláznak, lenéznek másokat...A zenéjük marha jó!és ha még szólna is valamiről!Kedves rajongók!Ne szóljatok be, mert nem ismeritek őket.Lehet mondani, hogy helyesek, de ezek csak külsőségek.És ha belegondolsz, hogy te azért szereted őket, mert jól néznek ki akkor te is belátod, hogy ez szánalmas.Ez a dal is csak a külsőségekről szól.Tudod, hogy milyen érzés az amikor elítélik az embereket, csak mert nem csinálnak hülyét magukból, 20 centis magassarkúval és nem plasztikáztatják agyon magukat????
2013. május 08. 17:10
|
|
Kata0722visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 195344 offline
|
Ez a szám ratyi a One Direction jobb és egyett értek ninanesbitt-tel beszólogatnak Louisnak aztán Liam megvédi és őt is b_sztatják monthatom szép és nem is jó képűek!!!!!!!
2013. május 08. 17:24
Nem tetszik, inkább a fehér ruhás résznél 100%-an levan utánozva Backstreet Boys - I Want It That Way 0:56 részénél.
2013. május 08. 17:51
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Nekem tetszik de a klipp nem,nem értem miért szólogatnak be Louiséknak mikor a One Direction sokkal jobb.jobb lenne ha a the wanted nem pofázna mivelhogy a one direction sokkal de sokkal híresebb !!!!!
2013. május 08. 18:00
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Elmondjam nektek mi a szánalmas? Nem a klip hanem a sok idióta hozzászólás, az SZÁNALMAS! Meg az is szánalmas, hogy az ÖSSZES negatív hozzászólónak van dájreksönös avatárja vagy háttérképe van! Kicsit sem vagytok dedósak, nem ám
Meg ezek a van dájreksön sokkal jobb duma is elég SZÁNALMAS!!! Kinek jobb?? A12-14 éveseknek esetleg, én meg nektek gratulálok, reméljük ezt egyszer majd kinövitek és normálisan is tudtok majd viselkedni. És még valaki le merte írni, hogy aki a The wanted-et szereti csak a külsőségeket nézi,jesszus, ti izgultok 5 takonyorrú pisisre csak azért mert CUKIK.
Amúgy a szám és a klip is vidám és aranyos, gratula a srácoknak
ÉS köszönjük az észrevételt, hogy a fehér öltönyös résznél lekopizták a BSB-t, feltételezem hallottatok már a paródiáról, vagy ilyesmi. A cikkben is furán van leírva, hogy egyesek szerint hasonlít a klipjeikre?? Nem egyesek szerint, ez DIREKT így lett megcsinálva.
Amúgy a szám és a klip is vidám és aranyos, gratula a srácoknak
2013. május 08. 18:04
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (sweetsophiee @ 2013.05.08. 15:50)
1:15nél két Tom van, de Nathan egy se :'DDD
1:15-nél pontosan 1, azaz egy fő Tom és 1, azaz egy fő Nathan látható, köszönjük az észrevételt
2013. május 08. 18:07
|
|
|
Idézet (ninanesbitt @ 2013.05.08. 16:59)
Kezdve attól, hogy twitteren beszólnak náluk sokkal tehetségesebb embereknek (Pl:Louis Tomlinson...)Én nem tudom felfogni, hogy lehet őket szeretni.
Akkor még szerencse, hogy nem vagyunk egyformák, mert én meg azt nem tudom felfogni, hogy hogyan lehet a van dájreksön igen visszamaradott agyi szinten lévő tagjait egy napon emlegetni a tehetség szóval...
2013. május 08. 18:23
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Kedves directionerek... én elhiszem, hogy az agyatok lassan már olyan szinten át van mosva, hogyha valamelyik bandatag azt mondaná egyetek meszet, akkor megtennétek, de kérlek titeket ennek ellenére, hogy tiszteljétek más zenekarokat, illetve rajongóikat is, hiszen ha nem tudjátok elfogadni, hogy nem csak ők léteznek, akor örökre megragadtok azon a bizonyos nulladik szinten...
2013. május 08. 18:50
|
|
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline
|
Volt már jobb számuk is és a klip sem tetszett. Jobbra számítottam :/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: