Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. május 08. 19:14
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
1= Mindannyian nagyon cukik
2=Kíváncsi vagyok bár Justin Selena páros fura
lenne,szerintem
3=Nicole elég furcsa
4=Zendaya nagyon tehetséges lány
5=Raven helyében kevesebb rózsaszínt tettem
volna
6= ez nevetséges
2=Kíváncsi vagyok bár Justin Selena páros fura
lenne,szerintem
3=Nicole elég furcsa
4=Zendaya nagyon tehetséges lány
5=Raven helyében kevesebb rózsaszínt tettem
volna
6= ez nevetséges
2013. május 08. 19:15
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
Remélem Justin lesz a zsűri
2013. május 08. 19:20
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
Zaynek igaza van . mindenkinek van egy érzékeny oldala
ja és am nme tom h ebből a számból (Somebody to love) nem tom h mé kell ekkora ügyet csináálni.. ez olyan mit a gyerekek kiskorukba ...-.-
2013. május 08. 19:24
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nagyon jó cikk lett!
♥
2013. május 08. 19:26
|
|
Thekidvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.30. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 192751 offline
|
1D <3
Justin & Usher:
Igen, igen persze, persze. Pénz beszél megint, és megint! fogadjunk ha ez Justin egy kevésbé sikeres dala lenne, fel sem merült volna a plágium vádja!
Justin & Usher:
Igen, igen persze, persze. Pénz beszél megint, és megint! fogadjunk ha ez Justin egy kevésbé sikeres dala lenne, fel sem merült volna a plágium vádja!
2013. május 08. 20:12
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Zayn nagyon aranyos, amúgy szerintem Harry s legérzékenyebb...
Szerintem se Selena, se Justin nem fogja elvállalni a műsort.
Wendy szemét volt, még akkor is ha igazat mondott.
Amúgy, lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de hogy van az, hogy csak most perelte be a számot ez a bizonyos Devin?! Mire várt eddig?! Mert a szám már 2010 júniusbába megjelent....
Szerintem se Selena, se Justin nem fogja elvállalni a műsort.
Wendy szemét volt, még akkor is ha igazat mondott.
Amúgy, lehet, hogy ezzel csak én vagyok így, de hogy van az, hogy csak most perelte be a számot ez a bizonyos Devin?! Mire várt eddig?! Mert a szám már 2010 júniusbába megjelent....
2013. május 08. 20:24
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Nicole és Raven haja is rossz
2013. május 08. 20:26
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Na jó ez a cikk most nagyon elcseszte a napomat
2013. május 08. 20:36
Arról eddig is hallottam, hogy az összes 1D-tag érzékeny, de szerintem ez nem baj.
Örülnék, ha Justin zsűri lenne, biztos, hogy nagyon jó zsűri lenne belőle. Selenának viszont nem örülnék.
Nicole haja rémes.
Elég durvát mondott Wendy Zendayanak... Én se örültem volna, ha nekem mondanának ilyet.
Raven haja inkább csak elmegy.
Nem hinném, hogy a Somebody to Love koppintás lenne, bár ki tudja. De ha még koppintás is, az se érdekel, mivel ezzel a számmal szerettem meg Justint.
Örülnék, ha Justin zsűri lenne, biztos, hogy nagyon jó zsűri lenne belőle. Selenának viszont nem örülnék.
Nicole haja rémes.
Elég durvát mondott Wendy Zendayanak... Én se örültem volna, ha nekem mondanának ilyet.
Raven haja inkább csak elmegy.
Nem hinném, hogy a Somebody to Love koppintás lenne, bár ki tudja. De ha még koppintás is, az se érdekel, mivel ezzel a számmal szerettem meg Justint.
2013. május 08. 21:09
Remélem, hogy Selena lesz a zsűri, nem pedig Justin.
2013. május 08. 21:35
Selenát inkább zsűrinek mint Justini. Tudtam, h a One Direction érzékeny ezért is imádom őket.
2013. május 08. 21:50
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Zayn nem árult el újdonságot, aki egy kicsit is ismeri őket, az tudja, hogy nagyon szerethető srácok.
Én örülnék Selenának és Justinnak is, legjobb lenne mindkettőjüket a zsűriben látni, biztos nőne a nézettség, én tutira nézném.
Én is megsértődtem volna erre a megjegyzésre egy kicsit Zendaya helyében, szerintem nagyon ügyesen táncol.
Én örülnék Selenának és Justinnak is, legjobb lenne mindkettőjüket a zsűriben látni, biztos nőne a nézettség, én tutira nézném.
Én is megsértődtem volna erre a megjegyzésre egy kicsit Zendaya helyében, szerintem nagyon ügyesen táncol.
2013. május 09. 00:28
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Meg van az az ujsag ahol Zayn ezt mondja
nemreg olvastam <3
Ez kmoly?? Selena zsurniek?? -.- Justint se kene, pedig ot szeretem, de szerintem nem lenne o oda jo meg.
Uristen Nicole
Zendaya helyeben en is meglennek bantva :/
Nah vajon mi fog kisulni ebbol a perlesbol
Ez kmoly?? Selena zsurniek?? -.- Justint se kene, pedig ot szeretem, de szerintem nem lenne o oda jo meg.
Uristen Nicole
Zendaya helyeben en is meglennek bantva :/
Nah vajon mi fog kisulni ebbol a perlesbol
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: