Klippremier: Selena Gomez - Gome & Get it
2013. május 08. 14:56
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Most ebben a klipben Selena érzéki akart lenni?
Az egész videó olyan, mintha összevágták volna Rihanna Only Girl és Where Have You Been dalainak a klipjét. Nem kicsit észrevehető. Egyébként alapjába véve nincs sok gond a klippel, annál a lávszongos förtelemnél egyértelműen jobb.
2013. május 08. 14:58
Az, hogy felnőtt szerintem kicsit nagy szavak mivel a Justin-os kis drámája nem pont ezeket sugallta. De nem baj. A klip és a szám is nagyon jó lett. Végre valami újabbat csinált a tőle megszokott kis dolgaitól. Viszont az igaz, hogy élőben inkább nem kéne erőltetnie ezt a dalt.
2013. május 08. 15:14
Igen,azért hasonlít ez a klip Rihanna klipjeire,mert pl. az Only Girl-t is ez az ember rendezte.Selena nem tehet róla.
Nem értem ebben a videóban mi +18-as, akkor már inkább az I knew you were trouble ...
De mind1 a lényeg, hogy TÖKÉLETES lett !!
Nem értem ebben a videóban mi +18-as, akkor már inkább az I knew you were trouble ...
De mind1 a lényeg, hogy TÖKÉLETES lett !!
2013. május 08. 15:19
|
|
bettike99unicorn. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.28. Hozzászólás: 3977 Csatolások: 159 Azonosító: 151860 offline
|
A klip sem jön be, mert nekem olyan túl direktnek tűnik...Túl giccses..De mindenkinek más a véleménye. A szám meg még rosszabb, mint a klip, az már az elején nem tetszett...Semmi tehetség.
2013. május 08. 15:26
|
|
CrazyGirlInTheWorldúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 188887 offline
|
Szerintem is hasonlít a vizes jelenet Rihanna - Where Have You Beenjére . De nem baj mert úgy is jó . Bár nem értem minek kell leócsárolni a hangját . Az igaz , hogy fel van javítva de egyáltalán nem sok van feljavítva . Ha megnézitek a fellépéseit amin ezt a számot énekli , akkor észreveszitek még ha nem is az elejénél de néhány másodperc után , hogy igen is jó hangja van Selnek .
2013. május 08. 15:30
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
A klip Rihanna Only girl és Where have you been klipjének a keveréke.Szelina elég bénán játssza a nagylányt.A dal valami borzalom,talán 1%-kal jobb annál a Love songosnál.
2013. május 08. 15:49
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Szerintem jó a szám !
Nekem a legeslegjobban a 3:37-3:59-cig tetszik!
Nekem a legeslegjobban a 3:37-3:59-cig tetszik!
2013. május 08. 15:50
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Kiyla
Szerintem össze tévesztette a zenei videót a 18 éven felüliknek való filmmel....
Miért?
Szerintem össze tévesztette a zenei videót a 18 éven felüliknek való filmmel....
Miért?
2013. május 08. 15:55
A hangja nagyon elvan torzítva,a dal semmilyen téren nem tudott megfogni,a klipp sem nyugozott le.Selena viszont szép,kb. ennyi pozitívat tudok mondani.
2013. május 08. 16:16
|
|
sziókabarátnőjeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 198302 offline
|
A videó jó lett, de a szám borzalmas, amúgy az I Knew You Were Trouble sokkal jobb lett.
2013. május 08. 16:18
Nekem a bevezető nélkül is teljes és szép klipp lett volna, mégis mintha az egész túl lenne lihegve..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

2 felhasználónak tetszik: