Különleges kívánságai vannak Biebernek
2013. május 08. 07:55
Nem értem miért hisztiztek, ebben nincs semmi nagy cucc ! Akkora szégyen amit itt néhányan leműveltek !
2013. május 08. 08:00
annyira nem vészes, én rosszabbra számítottam tőle.
2013. május 08. 08:27
szerintem is érthető
ebben semmi extra sincs
hogy az étel friss legyen meg ilyenek
ebben semmi extra sincs
hogy az étel friss legyen meg ilyenek
2013. május 08. 08:37
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
öhm és ezek mire kellenek neki? nem hiszem, hogy ennyi mindent megenne, meginna illetve minek neki azok az asztalok?
furi...
2013. május 08. 09:00
|
|
katie0123k2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 198598 offline
|
2013. május 08. 09:04
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
az egy nagy svéd hal-on meglepődtem..xdd de am a többi az érthető
2013. május 08. 09:33
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
A svéd halnál besokalltam XD
2013. május 08. 09:59
|
|
Taylor00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 361 Csatolások: 10 Azonosító: 174818 offline
|
Gold Wolf1 írta:
Szerintem Bíbör az erdőbe akar költözni, de azért egy kanapé a kényelemért, szappanok (mert ugye mégse lehet koszos szegénykém? ), egy tükör hogy tudja magát nézegetni (ez persze elengedhetetlen), és össze akar dobni valami lightos szenyát: 1 nagy svéd hal, amit lecsorgatja mézzel, chipset szór rá, hogy jó ropogós legyen, facsar rá egy kis citromot, majd lehinti az egészet egy kis dióval. Ezeket belerakja fehér és magvas kenyérbe, lecsorgatja majonézzel, és végül a pikáns ízekért reszel rá egy kis asztalt és törülközőt. A vizet és gyümilét összekeveri majd felhörpinti. A 2 összecsukható fehér asztal biztos valami medvecsapda lesz (a színe biztos azért fehér, hogy beleolvadjon a hóba, mert ott még biztos tél van). Az ezüst késekkel leszúrja a medvét, a villával meg megeszi, hogy jó erőben legyen. A csészék és tányérok azért kellenek, hogyha mégsem sikerül a vadászat földhöz vágja őket ideglevezetés gyanánt, és első osztályúnak kell lennie ehhez. A szék meg a B tervnek: leül rá, elkezd énekelni, azzal leveri az összes madarat, így mégse marad el a kaja. A WC papírra azért van szükség hogy északára beburkolózzon vele, mint egy pillangóbáb és így ne fagyjon meg. Ezekből csinál egy filmet és lejátssza a koncertjén, és még bőg hozzá valamit - kész is a koncert. Tuti így van.
Hát hallod jobb lett az egész napom!
Szerintem Bíbör az erdőbe akar költözni, de azért egy kanapé a kényelemért, szappanok (mert ugye mégse lehet koszos szegénykém? ), egy tükör hogy tudja magát nézegetni (ez persze elengedhetetlen), és össze akar dobni valami lightos szenyát: 1 nagy svéd hal, amit lecsorgatja mézzel, chipset szór rá, hogy jó ropogós legyen, facsar rá egy kis citromot, majd lehinti az egészet egy kis dióval. Ezeket belerakja fehér és magvas kenyérbe, lecsorgatja majonézzel, és végül a pikáns ízekért reszel rá egy kis asztalt és törülközőt. A vizet és gyümilét összekeveri majd felhörpinti. A 2 összecsukható fehér asztal biztos valami medvecsapda lesz (a színe biztos azért fehér, hogy beleolvadjon a hóba, mert ott még biztos tél van). Az ezüst késekkel leszúrja a medvét, a villával meg megeszi, hogy jó erőben legyen. A csészék és tányérok azért kellenek, hogyha mégsem sikerül a vadászat földhöz vágja őket ideglevezetés gyanánt, és első osztályúnak kell lennie ehhez. A szék meg a B tervnek: leül rá, elkezd énekelni, azzal leveri az összes madarat, így mégse marad el a kaja. A WC papírra azért van szükség hogy északára beburkolózzon vele, mint egy pillangóbáb és így ne fagyjon meg. Ezekből csinál egy filmet és lejátssza a koncertjén, és még bőg hozzá valamit - kész is a koncert. Tuti így van.
Hát hallod jobb lett az egész napom!
2013. május 08. 10:00
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Csak 1 tasak chips?
2013. május 08. 10:24
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
nem pofátlan egy kicsit? xddddd
2013. május 08. 10:26
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Tudom, hogy sokan nehezen állják meg Bieber szapulását, de ugyan már. Nekem is összepréselt fogakkal kell ezt kimondanom, de ez egy teljesen normális lista, úgyhogy most még én sem értem a hőbörgést. Az italok nyilvánvalóan nem csak neki vannak, ahogy a székek sem, ás valószínűleg lehetett kellemetlen tapasztalata a tisztálkodási szerek tisztaságát illetően, azért kötötte ezt ki. A nagy tükör nagyképűnek tűnhet, de színpadra kell lépnie vagy mifene, ez is teljesen korrekt. A kajába nincs mit beleszólni, az kaja, bár a nagy svéd halban és a szobahőmérsékletű majonézben azért már meg-megmutatkozik a "díva-vonal", de ez sem olyan nagy szám. Ami még furcsa lehet, az a fehér asztal, ami pedig nagyzolás, az az ezüst étkészlet és az "első osztályú" csészék illetve tálak. És ennyi. Azok, akik megengedhetik maguknak, hogy koncertre hívják, nyilván kisujjból kirázzák ezeket e követeléseket. Igazán nincs mit itt pattogni.
2013. május 08. 10:41
|
|
vida.veronikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.13. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 195923 offline
|
Ez beteges! Nyugodjon már le...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: