Filmek, melyeket betilottak III.
2013. május 08. 13:15
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.08. 08:30)
Ezeket a filmeket nem is akarom megnézni. Bírom én a horrort, meg minden, de ezek már a leírásukban is túl sokak nekem.
Anno elakartak rángatni egy este 6-tól reggel 6-ig horror maratonra osztálytársaim. Nem szeretem a horrort, hébe hóba egyet egyet megnézek, a Fűrész összes részét láttam, nem volt valami érdekes, inkább egy jó thriller, (észrevétel) jobban bújnak a csajok.
Szóval lemaradtam a maratonról, majd valamikor mutattam nekik egy-két brutális képet az elmúlt két háború civil áldozatairól, na ott lefordúltak, azt nem bírták.
Ez most hogy van, én nem bírom a horrort, nekem az túl durva, de egy tucat, jobb szó nincs rá, széttrancsirozott, felrobbantot, dögevők által félig megevett emberi tetem, nem hogy a reggelimet nem akarja felhozni, de még csak ingert sem vált ki, ez probléma lehet, vagy csak túlzottan a realitásokban élek és elfogadom, hogy ez az élet, illetve a hallál egyik (nem a legjobb) formája.
2013. május 08. 15:57
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Valamelyiket megnézném de valamelyiket nem
*o*
*o*
2013. május 08. 17:03
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
hát egyiket sem fogom begnéznbi mind borzastzto
2013. május 08. 17:32
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Én rákerestem a vomit gore trilogy ra.De ti neeeeeeeeeeeeeeee!BORZASZTÓ!Belezés ,szex!Én asszem sokkot kaptam.Maradandót.
2014. október 17. 19:24
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Ezek elég durvák lehetnek.
2014. október 17. 19:32
|
|
E. és Zendaya everMelankólikus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.15. Hozzászólás: 1327 Csatolások: 10 Azonosító: 216874 offline
|
Az ebollás film nagyon durva.
2014. október 18. 10:37
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Kini @ 2014.10.17. 18:21)
Nagyon fura, ha én 15 évesen láttam a Srpski filmet, és nem találom durvának?
Horrort amúgy nem szeretem, de az ilyen beteg sz*rokat igen
Horrort amúgy nem szeretem, de az ilyen beteg sz*rokat igen
Nekem eléggé erős a gyomrom, rengeteg horrorfilmet láttam már és nagyon nagy részét faképpel ültem végig, de a Szerb filmben lévő újszülöttes jeleneten, illetve a végén még én is sikeresen lesokkolódtam...
Másrészről, szerintem 15 évesen a tinik nagy része azért néz ilyen típusú filmeket - rejtély, hogy ennyi évesen miért ilyen lelkileg megerőltető műveket néznek, nem is értik a lényegét -, mert azt hiszik, hogy annyira menők lesznek azzal, hogy ÁLLÍTÓLAG nem találták durvának - a franc tudja, hogy közben meg hányszor néztek el.
Örülök neki, hogy te az ilyen "beteg sz*rokat" találod jónak, én láttam már nem egy ilyen fajta filmet és én a legkevésbé se találtam szórakoztatónak, annál inkább elvesztettem a hitemet az emberiségben.
2016. január 29. 12:29
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Mindegyiket láttam. Kedvenc horrorjaim között vannak: Egy kés filozófiája, Ebola szindróma. Nekem unalmas volt: Subconscious Cruelty, Szerb film, és a Vomit Gore Trilogy, bár az utolsóban a rendezőnak az eléte elég érdekes, ezért jobb szájízzel tekintek rájuk.
2016. október 29. 13:39
|
|
WildSideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.14. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 253195 offline
|
Mindegyik filmet láttam, sőt a Szerb filmet 3x is. Alapvetően nagyon beteg és gusztustalanok, de én inkább érdekesnek találom abból a szempontból, hogy mégis hogyan tudnak elméletileg egészséges lelkiállapottal rendelkező egyének ilyen "történeteket" kitalálni.
2016. december 28. 20:35
|
baranyijnosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 261571 offline
|
valaki tudna nekem segíteni? véletlen találtam meg az oldalt, de már regisztráltam! de sajna nem tudom ezeket a 10. betiltott filmeket,hogyan tudom meg nézni vagy esetleg magyar szinkronos vagy feliratos e?! valaki tudna segíteni ebben ? annak meg köszönöm
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: