Starity

Saját koncertjéről maradt le Rihanna

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 07. 18:44 #41
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
nem tudom mi van vele mostanában de ez már kedz sok lenni sad.gif
2013. május 07. 18:47 #42
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Idézet (Rihannya @ 2013.05.07. 17:58)
Kedves gy..ér kommentelők!smileeee.gif Tudjátok, hogy miért késett? Legyetek egyszer a helyében, éljétek át azt amit Ő, na akkor böfögjetek ide ilyen szrságokat! @holembo Mondjad egy Gaga fan.:'DDdd Nem tudom sírjak vagy nevessek.biggrin.gif Mi szánalmas azon, hogy elkésett a koncertjéről? Gondolkodjatok már... 
"Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel 
Rihanna szarik a rajongóira" Na ezt nem kellett volna te senkhzi..smileeee.gif Ide figyelj ki vagy te, az istenített Lady Gagáddal együtt? ISMERED ŐT? Ismered a történetét, és tudod, hogy mindig megölelgeti a rajongóit? Ahogy az a 2012 Grammy után volt! STB. Teát főzött nekik? Adományoz a beteg gyerekeknek? Nem felejtette el, hogy honnan jött, és segíti az ottaniakat? És akkor Ő az undorító? GTFO, csupán ennyit. De ha másról lett volna szó, akkor nem ez lett volna megint csak. Szánalmas kis..És ha tényleg beteg? Gondolkodjatok már, képzeljétek magatokat bármelyik sztár bőrébe...Csak sajnos a mai fiatalságnak nem túl sok fantáziája van. Ébredjetek fel az álomvilágból, senki sem tökéletes!

Tényleg igaz, hogy senki sem tökéletes de nem ez volt az első eset hogy késett vagy törölte az egyik koncertjét...és még az is rátett egy lapáttal, hogy bocsánatot sem kért a rajongóitól (és ezt úgy mondom hogy én is szeretem őt)
2013. május 07. 18:52 #43
amandaaaaa
amandaaaaa

Státusz" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér."
Hozzászólás: 888
Azonosító: 134198
Hát ez a nő nem normalis! De én azért kedvelem smileeee.gif
2013. május 07. 18:53 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Rihannya @ 2013.05.07. 17:58)
Kedves gy..ér kommentelők!smileeee.gif Tudjátok, hogy miért késett? Legyetek egyszer a helyében, éljétek át azt amit Ő, na akkor böfögjetek ide ilyen szrságokat! @holembo Mondjad egy Gaga fan.:'DDdd Nem tudom sírjak vagy nevessek.biggrin.gif Mi szánalmas azon, hogy elkésett a koncertjéről? Gondolkodjatok már... 
"Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel 
Rihanna szarik a rajongóira" Na ezt nem kellett volna te senkhzi..smileeee.gif Ide figyelj ki vagy te, az istenített Lady Gagáddal együtt? ISMERED ŐT? Ismered a történetét, és tudod, hogy mindig megölelgeti a rajongóit? Ahogy az a 2012 Grammy után volt! STB. Teát főzött nekik? Adományoz a beteg gyerekeknek? Nem felejtette el, hogy honnan jött, és segíti az ottaniakat? És akkor Ő az undorító? GTFO, csupán ennyit. De ha másról lett volna szó, akkor nem ez lett volna megint csak. Szánalmas kis..És ha tényleg beteg? Gondolkodjatok már, képzeljétek magatokat bármelyik sztár bőrébe...Csak sajnos a mai fiatalságnak nem túl sok fantáziája van. Ébredjetek fel az álomvilágból, senki sem tökéletes!

Nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, de azért pár dologgal legyél tisztában, ha már elkezdesz sértegetni,
1.) Lady Gaga azért mondta le a koncertjét, mert beteg és nem volt képes folytatni.
2.) Gaga sosem késett a koncertjeiről el, mindig felejthetetlen élményt nyújtott az ottlevőknek, kérdezz meg akárkit, mindenki ezt mondja.
3.) Rihanna aztán tényleg szereti a rajongóit... biggrin.gif látjuk, gyakorlatilag kis náthák miatt fújja le a fellépéseit, sőt bocsánatot sem kér, illetve tátog nekik 1 órát, de ugyanazért a pénzért.
4.) Lady Gaga dollármilliókkal több pénzt gyűjtött/adományozott mint Rihanna. És az nem is kérdéses, hogy ki foglalkozik a többet a rajongóival. Mert ég és föld a különbség. nem mondom, hogy Gaga hibátlan, de hogy nem felejti el a rajongóit soha, az is biztos.
5.) te vagy a gyökér
2013. május 07. 18:55 #45
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
miért csinálja ezt? sad.gif
2013. május 07. 18:58 #46
GomezandBiebs
GomezandBiebs
új tag

StátuszAll That Matters! <3
Hozzászólás: 63
Azonosító: 170914
Persze Justin-t rögtön letámadta mindenki,mert egyszer elkésett.Rihannánál meg negyedszerre fordul elő!! "-.-
2013. május 07. 19:04 #47
- törölt felhasználó -    
Nos, ha tényleg ennyit érnek számára a rajongói, megérdemli a leégést.
2013. május 07. 19:11 #48
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1917
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
MooMoo egyetértek! smileeee.gif
2013. május 07. 19:15 #49
Pink99
Pink99

StátuszJOHANNA WAS STRIPPING IN AN ELEVATOR! fml.
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 160993
Nem értem... régen mindig pontos volt... de valószínüleg van valami hiteles magyarázata erre az ehészre... Én is ott lettem volna azon a koncerten, de így jobb hogy nem mentem !
2013. május 07. 19:17 #50
csenge0126
csenge0126
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 201568
„Boston, sosem felejtem el ezt az éjjelt! A legmélyebb szeretetem a tiétek, köszönöm, hogy ilyen extra különleges volt" mi a ki fütyülés?!?!? ohmy.gifO
2013. május 07. 19:20 #51
- törölt felhasználó -    
Az a magyarázat, hogy meccsen volt.
2013. május 07. 19:24 #52
hazza08
hazza08

Státusz"Ebben az életben vagy ölsz, vagy meghalsz..vagy meghalsz és ölsz.." -TWD
Hozzászólás: 674
Azonosító: 197566
Szerintem ez nagyon durva volt hogy ennyit késett."A legmélyebb szeretetem a tiétek""Köszönöm hogy ilyen extra különleges volt" Ezeket most hogy értsem/értsük? Most evvel le akarta szólni a rajongóit? Akik annyit küszködtek? Az ő helyükbe én is kifütyültem volna őt! És még tátog is? Miért nem képes elénekelni a kis dalait? SZÁNALMAS
2013. május 07. 19:26 #53
- törölt felhasználó -    
Na, szerintetek a fűnek még mindig nincs semmi mellékhatása mi?
2013. május 07. 19:26 #54
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Gondolom, hogy borsós árat elkért a jegyekért. Annyi pénzért 1 órát koncertezni, méghozzá végig playbackelni.. Kiábrándító.
2013. május 07. 19:32 #55
- törölt felhasználó -    
Rihannya:
Ne haragudj, de ez már kissé durva... Oké, neked is meg van a saját véleményed erről a dologról, és a másik embernek is. Ezt tiszteletben kéne tartani, és nem rögtön elhordani mindenféle senkiházi gyökérnek... Oké hogy szereted Rihannát, és véded őt, és a világon semmi gond nem lenne a késésével, ha lenne benne annyi önérzet, hogy nem tátogja végig azt az egy órát ami megmaradt, és esetleg elnézést kér a rajongóitól.
2013. május 07. 19:37 #56
- törölt felhasználó -    
holembo írta:
Nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, de azért pár dologgal legyél tisztában, ha már elkezdesz sértegetni,
1.) Lady Gaga azért mondta le a koncertjét, mert beteg és nem volt képes folytatni.
2.) Gaga sosem késett a koncertjeiről el, mindig felejthetetlen élményt nyújtott az ottlevőknek, kérdezz meg akárkit, mindenki ezt mondja.
3.) Rihanna aztán tényleg szereti a rajongóit... látjuk, gyakorlatilag kis náthák miatt fújja le a fellépéseit, sőt bocsánatot sem kér, illetve tátog nekik 1 órát, de ugyanazért a pénzért.
4.) Lady Gaga dollármilliókkal több pénzt gyűjtött/adományozott mint Rihanna. És az nem is kérdéses, hogy ki foglalkozik a többet a rajongóival. Mert ég és föld a különbség. nem mondom, hogy Gaga hibátlan, de hogy nem felejti el a rajongóit soha, az is biztos.
5.) te vagy a gyökér

Szerintem igazad van. Nem szeretem Rihannát,mert én izléstelennek tartom és egy ribancnak,de azért ez már akkor is gáz,és szar. Nem tudom hogy képzeli hogy a rajongók kifizetlek kb. 30.000.doolárt (forintba átszámolva) és nem megy el a koncertre. Az egy másik dolog,hogyha a Rihanna késett akkor a rajongói kifütyülték.Jól tették ,legalább nem száll el magától ,és tudósul azzal hogy nem volt jó neki elkésni,és legalább majd egy kicsit odafigyel az órájára.És még R.hanna van felháborodva.Még hozzá pléjbekelt. Úristen... Nem érdekel ha beteg,nem érdekel ha eltört a lába,nem érdekel ha korházban van. Odakellett volna szólnia ,hogy nem fog koncertezni. Szerintem az embereknek lett volna jobb dolguk is minthogy megnézzék a nagy semmit,tátogást. Nekem nem szimpatikus ez a Rihanna sem a Kris Brauvn-ja sem.
2013. május 07. 19:39 #57
- törölt felhasználó -    
Rihanna bedrogozott, vagy mi van vele, amiért ezt mondta? Ez a nő nagyon meghülyült.
2013. május 07. 19:40 #58
Jonial
Jonial
visszatérő vendég

Státuszfuck society's idea of beauty
Hozzászólás: 196
Csatolások: 2
Azonosító: 182153
OMG.Remélhetőleg van rá valami reális magyarázata különben nálam a Tweetje ütötte ki a mércét..ez azért már pofátlanság..! blink.gif Bravó Riri,csak így tovább! thumbup2.gif
2013. május 07. 19:43 #59
PinkBarbie
PinkBarbie
Little Butterfly

StátuszXiumin-ka tánca ♥ https://www.youtube.com/watch?v=mTFJlkDw6yk
Hozzászólás: 1975
Azonosító: 177766
Huh én már nem is csodálkozok :S Mi van mostanában Riri-vel? :S sad.gif Azért ez elég durva. Nem is volt megtartva rendesen a koncert, de ő ilyet ír ki, hogy mennyire szuper volt...?! Ezt nem vágom...
2013. május 07. 19:48 #60
suzy1212
suzy1212

StátuszYou are my angel, Cas.
Hozzászólás: 545
Azonosító: 178338
azért mert sztár ő sem csinálhat meg mindent ...
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok