Saját koncertjéről maradt le Rihanna
2013. május 07. 18:47
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (Rihannya @ 2013.05.07. 17:58)
Kedves gy..ér kommentelők!
Tudjátok, hogy miért késett? Legyetek egyszer a helyében, éljétek át azt amit Ő, na akkor böfögjetek ide ilyen szrságokat! @holembo Mondjad egy Gaga fan.:'DDdd Nem tudom sírjak vagy nevessek.
Mi szánalmas azon, hogy elkésett a koncertjéről? Gondolkodjatok már...
"Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel
Rihanna szarik a rajongóira" Na ezt nem kellett volna te senkhzi..
Ide figyelj ki vagy te, az istenített Lady Gagáddal együtt? ISMERED ŐT? Ismered a történetét, és tudod, hogy mindig megölelgeti a rajongóit? Ahogy az a 2012 Grammy után volt! STB. Teát főzött nekik? Adományoz a beteg gyerekeknek? Nem felejtette el, hogy honnan jött, és segíti az ottaniakat? És akkor Ő az undorító? GTFO, csupán ennyit. De ha másról lett volna szó, akkor nem ez lett volna megint csak. Szánalmas kis..És ha tényleg beteg? Gondolkodjatok már, képzeljétek magatokat bármelyik sztár bőrébe...Csak sajnos a mai fiatalságnak nem túl sok fantáziája van. Ébredjetek fel az álomvilágból, senki sem tökéletes!
Tényleg igaz, hogy senki sem tökéletes de nem ez volt az első eset hogy késett vagy törölte az egyik koncertjét...és még az is rátett egy lapáttal, hogy bocsánatot sem kért a rajongóitól (és ezt úgy mondom hogy én is szeretem őt)
2013. május 07. 18:52
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Hát ez a nő nem normalis! De én azért kedvelem
2013. május 07. 18:53
Idézet (Rihannya @ 2013.05.07. 17:58)
Kedves gy..ér kommentelők!
Tudjátok, hogy miért késett? Legyetek egyszer a helyében, éljétek át azt amit Ő, na akkor böfögjetek ide ilyen szrságokat! @holembo Mondjad egy Gaga fan.:'DDdd Nem tudom sírjak vagy nevessek.
Mi szánalmas azon, hogy elkésett a koncertjéről? Gondolkodjatok már...
Ide figyelj ki vagy te, az istenített Lady Gagáddal együtt? ISMERED ŐT? Ismered a történetét, és tudod, hogy mindig megölelgeti a rajongóit? Ahogy az a 2012 Grammy után volt! STB. Teát főzött nekik? Adományoz a beteg gyerekeknek? Nem felejtette el, hogy honnan jött, és segíti az ottaniakat? És akkor Ő az undorító? GTFO, csupán ennyit. De ha másról lett volna szó, akkor nem ez lett volna megint csak. Szánalmas kis..És ha tényleg beteg? Gondolkodjatok már, képzeljétek magatokat bármelyik sztár bőrébe...Csak sajnos a mai fiatalságnak nem túl sok fantáziája van. Ébredjetek fel az álomvilágból, senki sem tökéletes!
Nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, de azért pár dologgal legyél tisztában, ha már elkezdesz sértegetni,
1.) Lady Gaga azért mondta le a koncertjét, mert beteg és nem volt képes folytatni.
2.) Gaga sosem késett a koncertjeiről el, mindig felejthetetlen élményt nyújtott az ottlevőknek, kérdezz meg akárkit, mindenki ezt mondja.
3.) Rihanna aztán tényleg szereti a rajongóit...
4.) Lady Gaga dollármilliókkal több pénzt gyűjtött/adományozott mint Rihanna. És az nem is kérdéses, hogy ki foglalkozik a többet a rajongóival. Mert ég és föld a különbség. nem mondom, hogy Gaga hibátlan, de hogy nem felejti el a rajongóit soha, az is biztos.
5.) te vagy a gyökér
2013. május 07. 18:58
|
|
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline
|
Persze Justin-t rögtön letámadta mindenki,mert egyszer elkésett.Rihannánál meg negyedszerre fordul elő!! "-.-
2013. május 07. 19:04
Nos, ha tényleg ennyit érnek számára a rajongói, megérdemli a leégést.
2013. május 07. 19:11
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
MooMoo egyetértek!
2013. május 07. 19:15
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Nem értem... régen mindig pontos volt... de valószínüleg van valami hiteles magyarázata erre az ehészre... Én is ott lettem volna azon a koncerten, de így jobb hogy nem mentem !
2013. május 07. 19:17
|
csenge0126új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.07. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 201568 offline
|
„Boston, sosem felejtem el ezt az éjjelt! A legmélyebb szeretetem a tiétek, köszönöm, hogy ilyen extra különleges volt" mi a ki fütyülés?!?!?
O
2013. május 07. 19:24
|
|
hazza08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.10. Hozzászólás: 674 Csatolások: 0 Azonosító: 197566 offline
|
Szerintem ez nagyon durva volt hogy ennyit késett."A legmélyebb szeretetem a tiétek""Köszönöm hogy ilyen extra különleges volt" Ezeket most hogy értsem/értsük? Most evvel le akarta szólni a rajongóit? Akik annyit küszködtek? Az ő helyükbe én is kifütyültem volna őt! És még tátog is? Miért nem képes elénekelni a kis dalait? SZÁNALMAS
2013. május 07. 19:26
Na, szerintetek a fűnek még mindig nincs semmi mellékhatása mi?
2013. május 07. 19:32
Rihannya:
Ne haragudj, de ez már kissé durva... Oké, neked is meg van a saját véleményed erről a dologról, és a másik embernek is. Ezt tiszteletben kéne tartani, és nem rögtön elhordani mindenféle senkiházi gyökérnek... Oké hogy szereted Rihannát, és véded őt, és a világon semmi gond nem lenne a késésével, ha lenne benne annyi önérzet, hogy nem tátogja végig azt az egy órát ami megmaradt, és esetleg elnézést kér a rajongóitól.
Ne haragudj, de ez már kissé durva... Oké, neked is meg van a saját véleményed erről a dologról, és a másik embernek is. Ezt tiszteletben kéne tartani, és nem rögtön elhordani mindenféle senkiházi gyökérnek... Oké hogy szereted Rihannát, és véded őt, és a világon semmi gond nem lenne a késésével, ha lenne benne annyi önérzet, hogy nem tátogja végig azt az egy órát ami megmaradt, és esetleg elnézést kér a rajongóitól.
2013. május 07. 19:37
holembo írta:
Nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, de azért pár dologgal legyél tisztában, ha már elkezdesz sértegetni,
1.) Lady Gaga azért mondta le a koncertjét, mert beteg és nem volt képes folytatni.
2.) Gaga sosem késett a koncertjeiről el, mindig felejthetetlen élményt nyújtott az ottlevőknek, kérdezz meg akárkit, mindenki ezt mondja.
3.) Rihanna aztán tényleg szereti a rajongóit... látjuk, gyakorlatilag kis náthák miatt fújja le a fellépéseit, sőt bocsánatot sem kér, illetve tátog nekik 1 órát, de ugyanazért a pénzért.
4.) Lady Gaga dollármilliókkal több pénzt gyűjtött/adományozott mint Rihanna. És az nem is kérdéses, hogy ki foglalkozik a többet a rajongóival. Mert ég és föld a különbség. nem mondom, hogy Gaga hibátlan, de hogy nem felejti el a rajongóit soha, az is biztos.
5.) te vagy a gyökér
Szerintem igazad van. Nem szeretem Rihannát,mert én izléstelennek tartom és egy ribancnak,de azért ez már akkor is gáz,és szar. Nem tudom hogy képzeli hogy a rajongók kifizetlek kb. 30.000.doolárt (forintba átszámolva) és nem megy el a koncertre. Az egy másik dolog,hogyha a Rihanna késett akkor a rajongói kifütyülték.Jól tették ,legalább nem száll el magától ,és tudósul azzal hogy nem volt jó neki elkésni,és legalább majd egy kicsit odafigyel az órájára.És még R.hanna van felháborodva.Még hozzá pléjbekelt. Úristen... Nem érdekel ha beteg,nem érdekel ha eltört a lába,nem érdekel ha korházban van. Odakellett volna szólnia ,hogy nem fog koncertezni. Szerintem az embereknek lett volna jobb dolguk is minthogy megnézzék a nagy semmit,tátogást. Nekem nem szimpatikus ez a Rihanna sem a Kris Brauvn-ja sem.
3.) Rihanna aztán tényleg szereti a rajongóit... látjuk, gyakorlatilag kis náthák miatt fújja le a fellépéseit, sőt bocsánatot sem kér, illetve tátog nekik 1 órát, de ugyanazért a pénzért.
5.) te vagy a gyökér
Szerintem igazad van. Nem szeretem Rihannát,mert én izléstelennek tartom és egy ribancnak,de azért ez már akkor is gáz,és szar. Nem tudom hogy képzeli hogy a rajongók kifizetlek kb. 30.000.doolárt (forintba átszámolva) és nem megy el a koncertre. Az egy másik dolog,hogyha a Rihanna késett akkor a rajongói kifütyülték.Jól tették ,legalább nem száll el magától ,és tudósul azzal hogy nem volt jó neki elkésni,és legalább majd egy kicsit odafigyel az órájára.És még R.hanna van felháborodva.Még hozzá pléjbekelt. Úristen... Nem érdekel ha beteg,nem érdekel ha eltört a lába,nem érdekel ha korházban van. Odakellett volna szólnia ,hogy nem fog koncertezni. Szerintem az embereknek lett volna jobb dolguk is minthogy megnézzék a nagy semmit,tátogást. Nekem nem szimpatikus ez a Rihanna sem a Kris Brauvn-ja sem.
2013. május 07. 19:39
Rihanna bedrogozott, vagy mi van vele, amiért ezt mondta? Ez a nő nagyon meghülyült.
2013. május 07. 19:43
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Huh én már nem is csodálkozok :S Mi van mostanában Riri-vel? :S
Azért ez elég durva. Nem is volt megtartva rendesen a koncert, de ő ilyet ír ki, hogy mennyire szuper volt...?! Ezt nem vágom...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: