Saját koncertjéről maradt le Rihanna
2013. május 07. 17:27
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
Rihanna agya is elborult teljesen.. Régen normális volt, de az utóbbi időben egyre botrányosabb.. Remélem nem jut oda mint Britney, vagy Lindsay, vagy bárki.. de affelé halad..
2013. május 07. 17:30
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hát ez nagyon gáz!
2013. május 07. 17:31
Na a Bostoniak előtt jól elásta magát. Nem elég hogy a márciusi koncertjét le kellett mondania, még a mostanit is elbaszta.. : O De azért 3 óra késés nem kevés idő.. és de még utána volt pofája tátogni végig. Hát Rihanna kapd össze magad, mert a végén még a süllyesztőbe találod magad.. :/
2013. május 07. 17:31
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ez a csaj hülye? El fogja veszteni a rajongóit. Ezt nem lehet így csinálni, hogy pofátlanul késik, vagy el sem megy, aztán meg még playbackel és bocsánatot sem kér. Persze a fanatikus rajongók úgyis szeretni fogják, de... akkor is ez túlzás már.
2013. május 07. 17:46
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Ő sem olyan már mint régen volt...A késések,koncert lemondások már szerintem nem újdonság sem tőle,sem mástól...Aki pedig a koncertjén csak playback-elni tud,az nem énekes...ennyi
2013. május 07. 17:58
|
|
Rihannyaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.09. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 183031 offline
|
Kedves gy..ér kommentelők!
Tudjátok, hogy miért késett? Legyetek egyszer a helyében, éljétek át azt amit Ő, na akkor böfögjetek ide ilyen szrságokat! @holembo Mondjad egy Gaga fan.:'DDDDDDdd Nem tudom sírjak vagy nevessek.
Mi szánalmas azon, hogy elkésett a koncertjéről? Gondolkodjatok már...
"Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel
Rihanna szarik a rajongóira" Na ezt nem kellett volna te senkhzi..
Ide figyelj ki vagy te, az istenített Lady Gagáddal együtt? ISMERED ŐT? Ismered a történetét, és tudod, hogy mindig megölelgeti a rajongóit? Ahogy az a 2012 Grammy után volt! STB. Teát főzött nekik? Adományoz a beteg gyerekeknek? Nem felejtette el, hogy honnan jött, és segíti az ottaniakat? És akkor Ő az undorító? GTFO, csupán ennyit. De ha másról lett volna szó, akkor nem ez lett volna megint csak. Szánalmas kis.....És ha tényleg beteg? Gondolkodjatok már, képzeljétek magatokat bármelyik sztár bőrébe...Csak sajnos a mai fiatalságnak nem túl sok fantáziája van. Ébredjetek fel az álomvilágból, senki sem tökéletes!
"Rihanna nem énekesnő - az összes koncertjén playbackel
Rihanna szarik a rajongóira" Na ezt nem kellett volna te senkhzi..
2013. május 07. 18:03
ő már egy senki. a rajongóira sem figyel. borzalmas lett. egyszeráen nem lehet már felnézni rá!
2013. május 07. 18:13
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Milyen ronda az arca ezen a képen.
Olyan megviselt. Amúgy megérdemli, hogy kifütyüljék. Én biztos nem vennék jegyet a koncertjére, hiába szeretem a dalait, így is türelmetlen vagyok, nem várnék rá órákat és még rendes produkciót sem ad. Egyre mélyebbre süllyed, pedig nem volt ilyen.
2013. május 07. 18:13
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Rihanna tényleg egy nagyon jó fej énekesnő akinek nagyszerű hangja van. De ez ront a helyzeten
2013. május 07. 18:22
|
|
beyo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 729 Csatolások: 11 Azonosító: 154837 offline
|
az meg milyen az az 1 órás koncert?
Igaz, eddigi életem során eddig 2 koncerten voltam, de mindegyik 2 órát tartott, vagy picivel többet is. És miért kell playback-elni?! De az ő dolga, és nem vagyok senki, hogy ítélkezzek fölötte
2013. május 07. 18:27
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Büszke lehet magára..
2013. május 07. 18:38
|
|
DemiLovatoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 3 Azonosító: 201375 offline
|
Riri megint csalódás a szememben
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.