Demi Lovato meglepte rajongóit
2013. május 09. 19:07
Nekem a Made in the USA; Nightiangle meg a Without the love (remélem helyesen írtam :'D) tetszett a legjobban.
2013. május 10. 17:38
Itt az ideje, hogy kifejtsem a véleményemet erről az albumról is, szóval: imádom. Minden egyes dal tetszik róla, ami nálam igen nagy szó. Én tényleg nem tudok belekötni semmibe, egyszerűen fantasztikus lett. A stílus, a dalszövegek, és hát na, maga Demi is. Nagyon büszke vagyok erre a leányzóra, talán ez az album felülmúlja az Unbroken-t is és az össze többit együttvéve, sőt! Kedvencem nem igazán van, viszont a Neon Lights-ba és a Really Don't Care-be első hallásra szerelmes lettem. Na nem mintha a többibe nem.
2013. május 10. 22:26
|
Ricsike8844új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 200621 offline
|
Nagyon tetszik ez az album jól össze lett rakva
2013. május 11. 08:02
|
|
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline
|
Mindegyik dal nagyon jó,de az én kedvencem a Made in the USA és a Neon Lights
2013. május 16. 16:36
|
|
kingaaHúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 153061 offline
|
Ez most csak valami rossz vicc ugye? Remélem, hogy csak egy rossz Christina Aguilera utánzás és semmi több. Bevallom hangja az van, de a dalok. Mi ez a sok értelmetlen számítógép által alkotott háttérzaj? Szerint Demi maga se tudja miről szól a dal, csak felénekli azt jó van. Sejtéseim szerint van még a világon nem is egy ilyen ember aki így tud énekelni ( sőt még jobban ) és ugyan ilyen dalokkal semennyire sem hír. Az első album utánzata az egész, semmi eredetiség nincsen benne. Na de várjunk csak ... Demi tud dalt is írni? A háromnegyedét nem is ő csinálta. Lefogatom minden dalba kb. 2. verszakot firkált azt csókolom. Ha már csak erre képes , akkor legalább ne vegye már el azoktól a dicsőséget akik tényleg tudnak írni. Az első albuma egy gyorsan össze rakott értelmetlenség. A másodiknak értelme sincs. Az Unberoken olyan erőltetett és túl reklámozott giccs, hogy az már fáj. És most jön a gép zene?.. Ő egy harcos igaz? Ne mondja már nekem, hogy fülig érő szájjal, pszichológussal és mit tudom én milyen szakemberekkel a háta mögött ő annyira szomorú és összetört. Na és itt jön ki milyen buták és vakok az emberek. Még a reklámot se látják meg benne. Arról nem is beszélve, hogy ő mekkora egy nagy érzelmekkel teli művész, aki még egy verset se tudna írni. Egy Amerikából haza jött katonáról jobban elhiszem, hogy ő egy harcos, mint a kis demikétekről..
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. június 01. 18:39
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Keedves Kingahh!
A dalokat maga Demi írta! Szóval tudja miről van szó! -. -
A dalokat maga Demi írta! Szóval tudja miről van szó! -. -
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.