Demi Lovato meglepte rajongóit
2013. május 07. 15:54
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
szupiszupi.
most hallgatom őket, eddig mind a 4 tetszik amit hallottam.
nem véletlen, DEMI! <3
2013. május 07. 16:06
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
Engem is meglepett. Azt hittem, többet nem ad ki albumot, de ezek szerint tévedtem. Persze nem értem, minek is próbálkozik még, elvégre az egész egy összecsapott, ízléstelen tucat
1 felhasználónak tetszik:
Kiyla
2013. május 07. 16:17
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
a Really Don't Care a legjobb ^^ mert Cher Lloyd is ott van í3
Kiyla
2013. május 07. 16:37
|
|
dope200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.22. Hozzászólás: 565 Csatolások: 141 Azonosító: 176332 offline
|
Deminek rettentő jó hangja van és iszonyú tehetséges - nekem az új albumról a "Warrior" a kedvencem - komolyan mondom elsírtam magam - pedig én nem az az érzelgős fajta lány vagyok! Ez valahogy meghatott + értem a szöveget!!
A "Made in the USA" pont az a dal ami nem tetszik az albumról, kicsit "tucat" -rengeteg ilyet hallottunk már, nem ez az albumról a kedvencem!! Viszont - remek munkát végzett - látszik, hogy kemény munka van mögötte és minden egyes dallal azt bizonyítja, hogy egyre jobban énekel, fejlődik , ennek kifejezettem örülök, ugyanis elég sok olyan énekes van a pályán akik csak is a stúdióban feljavított hangjukra hagyatkozhatnak - Demi nem ilyen , ugyan olyan erős és tiszta a hangja mint a feljavított!
Örülök az új albumnak!! *-* Remek munka - legalább most lesz mit hallgatni!!
D
A "Made in the USA" pont az a dal ami nem tetszik az albumról, kicsit "tucat" -rengeteg ilyet hallottunk már, nem ez az albumról a kedvencem!! Viszont - remek munkát végzett - látszik, hogy kemény munka van mögötte és minden egyes dallal azt bizonyítja, hogy egyre jobban énekel, fejlődik , ennek kifejezettem örülök, ugyanis elég sok olyan énekes van a pályán akik csak is a stúdióban feljavított hangjukra hagyatkozhatnak - Demi nem ilyen , ugyan olyan erős és tiszta a hangja mint a feljavított!
Örülök az új albumnak!! *-* Remek munka - legalább most lesz mit hallgatni!!
2013. május 07. 16:42
|
|
hengan norbertvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 282 Csatolások: 347 Azonosító: 154266 offline
|
Imádom *-* Egyébként már tegnap hallottam a számot ás mit ne mondjak nem maradt el a tipikus Demi hatás
2013. május 07. 16:45
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Már annyira vártam ezt az albumot!
Még nem hallgattam végig, de már belehallgattam és nagyon klassz.
Eddig a nagy kedvencem a Heart Attack mellett a Made in USA.
2013. május 07. 16:48
Idézet (Elody @ 2013.05.07. 16:06)
Engem is meglepett. Azt hittem, többet nem ad ki albumot, de ezek szerint tévedtem. Persze nem értem, minek is próbálkozik még, elvégre az egész egy összecsapott, ízléstelen tucat 
Most nem értem mire pattogsz , a One Direction összes dala összecsapott , ízléstelen tucat , mégis hallgatod:D
MadHatter
2013. május 07. 16:48
|
|
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline
|
Tegnap kérdezte is twitteren a rajongóktól hogy szeretnénk-e hallani most az albumot...mondom jólvan, biztos csak hülyéskedik szóval nem foglalkoztam vele. De ma azért rendesen meglepődtem, olyan aranyos hogy hihetetlen
Eddig a Never been hurt és a Fire starter a favorit.
2013. május 07. 16:51
Idézet (VitaminC @ 2013.05.07. 16:19)
Szerintem elég gyenge lett.
A Here We Go Again óta nem az igazi. Háttérzajnak jó az album de semmi több, pedig reménykedtem benne, hogy jobb lesz mint a Heart Attack. 
Háttérzaj ?
Eléggé meglepett , hogy ezt mondod , hisz ahogy látom , ő a kedvenced...
2013. május 07. 16:53
Idézet
Drágám, ha utánanéznél tudnád, hogy minden dala szól valamiről, ami manapság sajnos igen ritka. A hangzásvilága talán hasonlít, de ízléstelen tucatnak azért nem mondanám. Ha meg nem szereted, nem kell hallgatni, ennyi.
2013. május 07. 16:59
Idézet (BenceWTF @ 2013.05.07. 16:51)
Háttérzaj ?
Igen tényleg, de hiába szeretem Demit ez most egyszerűen nem tetszik.
2013. május 07. 17:02
|
|
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 290 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline
|
Szerintem nagyon jó lett és Deminek csodás a hangja
2013. május 07. 17:03
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Annyira vártam már ezt az albumot *.* Megérte az a rengetek tweet hiszen csodálatos minden szám az albumról. Mindet nagyon szeretem már most!
2013. május 07. 17:09
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Demi megint hatalmas zenéket alkot.
Kíváncsi leszek mekkora sikereket fog elkönyvelni ez a mesterműve. Bizonyára semekkorát se, hisz zenéi igazából sose voltak annyira népszerűek - én is csak 1-2 dalát ismerem. És amin teljesen kiakadtam: nincs olyan dal az albumon, hogy Stay Strong???
2013. május 07. 17:20
Idézet (Elody @ 2013.05.07. 16:06)
Mondja ezt egy 14 éves One Direction rajongó.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.