A média és a közvélemény szava erősebb volt, mint Christina Aguilera akarata: az énekesnő brutálisan lefogyott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Christina Aguilera visszanyerte régi alakját
2013. május 07. 09:40
Tényleg sok kilót leadott. De azért ezt nem mondanám egy brutális fogyásnak. Kb. 10 kilót adhatott le. Már egész jól néz ki. Kezdi visszanyerni a régi XTinás alakot. : ) Persze a plusz kilókkal se volt gondom, de ő elég alacsony, szóval jobban meglátszik rajta a 70-80 kiló, mint egy 180 cm magas modellen. Sok sikert neki a továbbiakban !
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 07. 09:48
Nagyon csinos, bár szerintem eddig sem volt semmi baj az alakjával, mert neki jól áll
2013. május 07. 09:49
Jól néz ki. De remélem azért ő is jobban érzi magát így és nem csak a média szekírozását akarja megszűntetni.
2013. május 07. 10:06
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Csinos, és remélem ezt magáért tette, nem a médiáért. Már kicsit zavart, hogy mindenki Christina súlyán lovagol. Nem lett volna bajom nekem sem ezzel, de Xtina még rá is erősített, nagyon előnytelen ruhákat hordott.
2013. május 07. 10:09
Nekem édes mindegy hogy néz ki, úgy is szerettem, így is szeretem. viszont most már remélem kezd valamit azzal a Lotussal
2013. május 07. 10:18
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azért szörnyű hogy mekkora a média nyomása... Chris totálisan jól nézett ki pár plusz kilóval is, de az emberek képtelenek arra hogy ne a külsejével legyenek elfoglalva, hanem a csodás hangjával.
2013. május 07. 11:02
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Szerintem plusz kilókkal is jól nézett ki, de mindegy, neki minden jól áll.
2013. május 07. 11:18
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Gratulálok ! Biztos nem lehetett könnyű. Jól néz ki.
2013. május 07. 11:19
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ezen a 2012-es képen valóban kicsit kövérkés, de nem vészes, miért kell a médiának ilyennel piszkálni? De a 2013-as képen nagyon jól néz ki!
Gratulálok neki, sok kitartással járhatott.
2013. május 07. 12:11
Csinos volt pluszkilókkal is, akármit csinál folyton csámcsognak az alakján.
2013. május 07. 12:54
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Pont neki azt mondom inkább nem állt jól, hogy picit elengedte magát
Szégyenletes tudom, mert egyébként imádom az olyan kerekebb nőket, mint például a Cascada énekesnője Natalie Horler, aki szerintem észbontóan néz ki a teltebb sziluettjével. Aguilera viszont már kicsit túltöltekezett az utóbbi időben az én szememben.
Szégyenletes tudom, mert egyébként imádom az olyan kerekebb nőket, mint például a Cascada énekesnője Natalie Horler, aki szerintem észbontóan néz ki a teltebb sziluettjével. Aguilera viszont már kicsit túltöltekezett az utóbbi időben az én szememben.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.