Starity

A kutya sem kíváncsi ByeAlexre

12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 11. 22:57 #221
Robsten913
Robsten913
új tag

StátuszFUCK everybody and middle finger UP.;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 198913
Ez a gyerek az oviba való.Az a narkós kinézet és ez a szám sehol nem állja meg a helyét ahogy maga az előadó se.A vokalistája többet ér nála.Ezzel leégetjük magunkat egyáltalán nem egy eurovízióra való szám.
2013. május 12. 01:19 #222
- törölt felhasználó -    
Egyrészt az Eurovízió nem arról szól, hogy jó e a szám, amit kiküldünk, hanem szimpla országok közötti szimpatizálás, a szomszédok egymásra szavaznak, ilyesmi. Másrészt kinnt baromira nem fog senkit érdekelni, hogy olyan embert küldünk e aki itt menő sztár, vagy egy olyat aki Mo-n nem ismert. Ott kint a népszerű sztárjainkról sem hallottak, emberek!! Én bírom Alexet, szerintem jó, hogy végre nem valami tucat tuc-tuc zenét viszünk, hanem valami MÁSt. Csak egyesek füle már megszokta a sz*r zenét... wink.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. május 12. 08:07 #223
Luca234
Luca234
új tag
Hozzászólás: 26
Azonosító: 182236
1000x jobb embereket tudtunk volna kiküldeni nála.. a szám is olyan béna nekem egyáltalán nem tetszik
2013. május 12. 15:42 #224
zuzz
zuzz
új tag
Hozzászólás: 44
Azonosító: 166765
Istenem végre már hogy rájöttek az emberek hogy ez egy mekkora szar!...
2013. május 12. 15:44 #225
starci
starci
visszatérő vendég

StátuszJobb ha beszélnek rólad mintha észre se vennének
Hozzászólás: 260
Azonosító: 178925
miért nem jobbat küldtünk?
2013. május 12. 18:34 #226
xx Lex xx
xx Lex xx
új tag

Státusz♥ Happy Birthday Liam James Payne alias Batman ♥
Hozzászólás: 42
Azonosító: 179060
Azt sem értem, hogy hogyan jutott be a magyar zeneiparba, de már az Euróvíziós Dalfesztiválra is ezt a sz*rt küldtük.! >.< Ennyi vagy ByeAlex.. biggrin.gif Magyarország az utolsó helyen fog lenni; ebben biztos vagyok.! :/
2013. május 12. 19:06 #227
- törölt felhasználó -    
Hát őszintén: nem csodálkozom rajta...
2013. május 13. 15:45 #228
- törölt felhasználó -    
Rita39 igazad van 100százalékba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. május 13. 18:07 #229
Danika2023
Danika2023
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 200963
hát ha nincs hangja, akkor miért lenne rá valaki is kíváncsi?? biggrin.gif O.o
2013. május 13. 18:29 #230
odus97
odus97
új tag
Hozzászólás: 12
Azonosító: 183585
Hát nem is tudom hogy erre mit mondjak!!! Egyszerűen hatalmas nagy szégyen hogy egy ilyen embert küldtek el az Euróvizíós dalfesztiválra XD Lehet és ismétlem LEHET hogy ez a szám Magyarországon megállja a helyét na de egy ilyen színvonalas műsorba elküldenek egy ilyen drogos köcsögöt hát na szóval azt hittem hogy ennél jobban mi magyarok már nem éghetünk de ezt még tudják fokozni ilyenekkel mint ez a ByeAlex XD :'( hát emberek nagy égés lesz tongue.gif :(akik meg szeretik azoktól bocsi de ez a véleményem smileeee.gif
2013. május 13. 20:33 #231
Ab.kira
Ab.kira
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Azonosító: 183924
Pöttömke írta:
Sajnálom ezt a srácot, mert konkrétan kikészítik amiért érte Őt egy kis siker. Olvastam róla hogy a fércbúkon a családját is ócsárolták. Jót tesz talán a bioritmusuknak hogy van kit szapulni? Mellesleg ezt a nagyfokú negatívitást nem értem. Belehallgatott mindenki az idei ESC-s versenydalokba? A legtöbb kib*szott sz*r. Már elnézést. Van amihez képest Alex dala simogatás a fülnek. És vajon Őket is kikészíti a hazájuk? Hát nem. Egy emberként szurkolnak Nekik. Csak ebben az országban van ekkora negatív hozzáállás Én mondom. Szurkolni kellene Neki, és támogatni. Nem ócsárolni. Egyébként megjegyzem, ha egy tini-nyálgép énekelné a Kedvesemet oda lennének egyesek meg vissza. Tehet róla hogy nem született Adonisznak? Nem.
Mellesleg az Eurovízió egy nagy politikai mérce, és nem a tehetségről szól, mert párszor ez az ország is nyert volna. Friderika sem nyerte meg anno az ESC-t a Kinek mondjam el vétkeiket dalával, pedig konkrétan bekajálta mindenki azt a dalt, mert csodálatos. Rúzsa Magdi sem hozta el a dicsőséget, de Ő is azért előkelő helyen végzett. A tavalyi dal, Lorren Euphoriája, meg rohadtul nem jött be, és mégis Ő nyert. A tavaly előtti, az Azerbajdzsáni meg egyszerűen ritka sz*r volt... Mindig a politika dönt sajnos, Minket meg Magyarokat pedig mindenhol utálnak. Meg is tudom néha érteni, szavamra!

Ez így van, most komolyan mit kell itt piszkálni???? De tényleg ha annyira nem szereti senki akkor miért rá szavazott a fél ország??? HM????? Mert lehet hogy nem mindenkinek jön be a dal, de akkor is ezzel megy, elénekli és kész! Halvány lila gőzöm nincs róla hogy miért kell mindenkit folyamatosan bántani...
2013. május 13. 20:55 #232
Mona2OO3
Mona2OO3
új tag

StátuszOlyan jó érzés mikor rád talál a szerelem <3
Hozzászólás: 10
Azonosító: 201018
odus97
Hát nem is tudom hogy erre mit mondjak!!! Egyszerűen hatalmas nagy szégyen hogy egy ilyen embert küldtek el az Euróvizíós dalfesztiválra XD Lehet és ismétlem LEHET hogy ez a szám Magyarországon megállja a helyét na de egy ilyen színvonalas műsorba elküldenek egy ilyen drogos köcsögöt hát na szóval azt hittem hogy ennél jobban mi magyarok már nem éghetünk de ezt még tudják fokozni ilyenekkel mint ez a ByeAlex XD :'( hát emberek nagy égés lesz :(akik meg szeretik azoktól bocsi de ez a véleményem

JOBBAN LE SE ÍRHATTAM VOLNA... XD! NAGYON NAGY ÉGÉS LESZ. DE MOST HOL VANNAK A NAGY RAJONGÓK AKIK BESZAVAZTÁK? AKKOR TEGYÉK A DOLGUKAT DE, HOGY ÉN SZAVAZNI NEM IS SZAVAZTAM DE NEM IS FOGOK (NEM AZÉRT MERT NEM AZT AKAROM, HOGY MAGYARORSZÁG VALAHOGY LEGYEN HANEM BYE BYE MIATT). NA MINDEGY. HA MOST IS VANNAK RAJONGÓK AZ A PÁR TUCAT (Xd) AKKOR BIZTOS AZOK SZAVAZTÁK BE TEGYÉK A DOLGUKAT. ÉS NEM SZERETNÉM, HOGY LEFÚJOGJATOK DE NEKEM EZ A VÉLEMÉNYEM... MINDENKITŐL BOCSI ÉS NEM AZÉRT VOLT MERT BYE-T AKAROM BÁNTANI CSAK SZERINTEM NEM FOGUNK SEMMIT ÉRNI VELE MONDJUK LOREEN VAGY ILYEN NAGY NEVEKKEL SZEMBEN. BOCSI.
2013. május 16. 16:25 #233
- törölt felhasználó -    
Nem a legtehetségesebb ember, akit életemben láttam/hallottam, ez tény... de ezek az emberek, akik itt vitatkoznak 10 000 000 kommenten keresztül sokkal nevetségesebbek és szánalmasabbak, mint ez a ViszlátSándor...
Emberek, nem ér meg ennyit! Azzal minden rendben, hogy leírjátok a véleményeteket, de annak, hogy itt vitatkoztok, semmi értelme. És most nemcsak erre a cikkre gondolok, hanem a többire is, ami Alexxel kapcsolatos. Őt küldték ki, kész! Katika sem volt jobb 2011-ben, a Compact Discoról márt szót sem ejtek...
Fogadjátok el, egy hónap múlva úgyis mindenki elfelejti. Attól még, hogy szidjátok, mint a bokrot, nem fog más fellépni ma este, attól még ugyanúgy magyarul fog szólni a Kedvesem című szenzációs szerzemény Malmő színpadán.
Amúgy, ha már változtatni nem lehet azon, kit küldtek ki, legalább kérlek szurkoljatok... mindenki megérdemel egy esélyt. Nem azt mondom, hogy győzni fog - szerintem ez nem valószínű, még ha nyerne is, nem tudnák a magyarok megrendezni az Euróvíziót 2014-ben. Akkor meg mit ér meg ennyit vitatkozni?
2013. május 19. 18:34 #234
- törölt felhasználó -    
ha a kutya se, akkor én sem vok kíváncsi erre a fazonra!
2013. május 23. 17:12 #235
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
EZ ÍGY VAN A KUTYÁT NEM ÉRDEKEL EZ A HÜLYE!!
2013. május 24. 07:57 #236
tótágas
tótágas
új tag

StátuszBelső kényszerből hallgatom a "Kedvesem" számot. Ettől jó kedvem lesz.
Hozzászólás: 2
Azonosító: 202438
Oké! Nem tetszik valakinek. (Nekem nagyon) De miért Hülye? Én gyerekkoromban hülyéztem le mindenkit, aki pllanatnyilag nem tetszett valamiért. Aztán kinőttem.De ismeretlenül még akkor sem.
2013. május 24. 15:04 #237
Lambika
Lambika
Cseh Banán

Státuszoktóberes prágai mazochista drogos majom
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 6194
Csatolások: 363
Azonosító: 135613
hogy ne érdekelné a kutyát? lehet h az embereket nem de nem tudtátok h igen is volt közönsége? Persze nem emberek ültek ott hanem kutyák hallgatták a koncertet. Ennyit a kutya sem kíváncsi rá.
2013. július 17. 22:26 #238
- törölt felhasználó -    
ilyenre ki lenne kíváncsi?
12 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

ByeAlex ByeAlex 716.