Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. május 07. 16:57
Khm...Simon azért elmehet a fenébe. Deminek hosszú idő után sikerült elfogadnia magát és a (nem mellesleg) gyönyörű és FORMÁS alakját, erre ilyen ultimátumokat ad neki. Remélem Deminek lesz esze és inkább nem kér a munkából, mintsem komolyan vegye a drága mentor bácsi "tanácsait".
2013. május 07. 17:10
|
|
DemiLovatoforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 3 Azonosító: 201375 offline
|
Mit képzel magáról Simon? Mintha ő egy Adonisz lenne
2013. május 07. 17:59
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Én is nagyon szeretem Demit és kiállok mellette, de nem kell Simont ilyen komolyan venni. Ő mindig így poénkodik, amit persze nem úgy gondol. Mileynak pedig.. hát gratulálok. Nincs olyan, hogy "tingi-tangi popdal". Elmondhatja, hogy változik anélkül is, hogy leszólna bármit. Én szeretem a popdalokat. Sokkal jobban, mint a tuctuc zenéket. Sajnálom, hogy Miley nem így látja. Azért szerettem őt igazán, mert neki megvolt a saját személyisége, stílusa és nem a csordát követte, nem akart olyan lenni, mint mindenki más. Ő nem olyan zenét játszott, ami éppen "menő" volt, hanem ami az ő személyiségét tükrözte. Most ezt a személyiséget inkább ne tükrözze vissza. Most pont olyan lett, mint a többi tucatzenét gyártó sztár. Sajnálom Miley, hogy így alakult. Christinának pedig tényleg gratulálok! Ügyes! Mondjuk ő mindenhogy szép, de akkor is elismerésem neki.
2013. május 08. 18:01
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Ha Simon ezt komolyan gondolta,akkor ezt még nagyon-nagyon meg fogja bánni,és erről kb.15 millió lovatic fog gondoskodni,köztük én is...Mindenki (a rajongói...) tudja,hogy Deminek milyen problémái voltak (sokat ivott,depresszió,vagdosás,bulímia) ,amik abból következtek,hogy problémája volt a súlyával.Szóval szerintem ilyet Simon még viccből sem mondana,már csak azért sem,mert Dem-nek nincs semmi baj az alakjával.Szerintem ez egy pletyka.
Taylor háza szerintem gyönyörű!
Nem értem,Rita minek akar ruhamárkát,annyira azért nem nagy sztár (félre ne értsetek,én imádom őt) hogy kéne neki...Eléggé "idegesítő" hogy már minden 2. sztárnak van márkája...
Taylor háza szerintem gyönyörű!
2013. május 08. 18:24
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Deminek csodálatos alakja van,nekem van egy osztálytársam aki azt kívánta hogy anorexiás legyen.Abban a pillanatban lehülyéztem,de neki Demi alakja tökéletes lenne.Amúgy Simon nem volt jól sztem.
2013. május 08. 19:06
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szegény Cam
Remélem hamar rendbejön! ♥
2013. május 08. 20:55
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Demi így is jó. Sajnálom Cameront.
2013. május 09. 13:28
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Szegeny Cameron
Simonnak pedig nem tudom hogy mi a baja van!Demi szerintem eleg csinos!
2013. május 09. 19:44
Taylor remélem abban a nagy villában,egyedül+100 macskával és jó pár köteg pénzel fog megrohadni :* fő a kedvesség!
várom annak a személynek az üzenetét aki ki akar osztani e üggyel kapcsolatban
)
am igen biztos bántó lehetet ez Demink ...
am igen biztos bántó lehetet ez Demink ...
2013. május 09. 21:11
|
|
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline
|
Demi miért nem jó úgy ahogy van?
Taylornak pedig minek akkora ház? Megértem, hogy sok a pénz és nem tudja hova költeni, de szerintem már kicsit túlzás.:/
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: