Öt sztori, amiről lemaradhattál
2013. május 06. 19:32
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Taylor Swift -.-"
Komolyan beköltözött most nem eszek egy hétig.
Ez a nő egyszerűen beképzelt. Múlt héten még a középkori kastélya szerepelt a címlapon most meg a 16 szobás villa. Tiszta pocsékolás. A Föld minden cm2-ben van háza??
Komolyan beköltözött most nem eszek egy hétig.
Ez a nő egyszerűen beképzelt. Múlt héten még a középkori kastélya szerepelt a címlapon most meg a 16 szobás villa. Tiszta pocsékolás. A Föld minden cm2-ben van háza??
2013. május 06. 19:34
|
|
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline
|
Teljesen egyet értek veled Ria1997! Ez nagyon nagy szemétség volt Simontól.
2013. május 06. 19:40
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Sajnálom Cameron-t remélem meggyógyul. Miley nem mondott semmi érdekeset, evidens, hogy az ember változik. Taylor új házát már láttam, nekem túl habos babos, de ő fog benne lakni. Rita Ora sem lepett meg különösebben, mostanában nagy divat lett a ruhaipar a sztárok körében. Simon viszont kiverte nálam a biztosítékot. Iszonyú és szörnyű, hogy ilyenre készteti Demi, holott pontosan tudnia kéne mennyi baja volt szegény lánynak a súlyával. Egyébként Demi egyáltalán nem kövér, még a közelében sincs! Tény és való, hogy teltebb mint az átlag, de ezzel mi a gond? Nagyon unalmas már a sok csont sovány csaj, ő egyedi, ahogy a stílusa és ő maga is! Soha nem hittem volna, hogy én fogom Demit megvédeni, sosem volt óriási kedvencem, de tisztelem, főleg a kitartásáért és akaraterejéért! Borzasztó dolgokat élt át, mégis képes volt felállni, majd túl tenni magát a sérelmein. Na ez az ami baromira kemény meló ( tapasztalat), ám ha van miért, akkor igenis megéri.
2013. május 06. 19:43
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
Ha igaz, hogy Simon ezt kérte Demitől akkor egy gerinctelen állat -.-" Tisztába van vele, hogy Demi épp ez miatt már nagyon megszenvedett! Ő így gyönyörű ahogy van és különben sem kövér!
2013. május 06. 19:43
Milyeval egyetértek, mármint hogy máshogyan áll a zenéhez.
Taylor villája tényleg nagyon szuper.
Szegény Cameron.
Legalább nem sérült meg komolyabban.
Simontól ez nem volt kedves...
Ritanak meg sok sikert a ruhamárkához, biztosan össze fog jönni.
Taylor villája tényleg nagyon szuper.
Szegény Cameron.
Simontól ez nem volt kedves...
Ritanak meg sok sikert a ruhamárkához, biztosan össze fog jönni.
2013. május 06. 19:44
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Simon de bunkó! Röpke 9 kilót, mi? Mintha ez olyan egyszerű lenne. Deminek így is formás alakja van és mi Lovaticsok így szeretjük.
Nyár végéig, há' megáll az eszem.-.-
2013. május 06. 19:45
Hogy mondhat ilyet Simon?
Szerintem Demi úgy csinos, ahogy van.Nem kell 1g-ot sem leadnia.Nem mindenki lehet csont és bőr,ilyen Demi alkata/családja,erről nem ő tehet!
Már minden baj, ha vékony, ha nem ezt nem értem.
Amúgy is most már egyre több a teltebb sztár,ami szerintem nem is gond!
Szerintem Demi úgy csinos, ahogy van.Nem kell 1g-ot sem leadnia.Nem mindenki lehet csont és bőr,ilyen Demi alkata/családja,erről nem ő tehet!
Már minden baj, ha vékony, ha nem ezt nem értem.
Amúgy is most már egyre több a teltebb sztár,ami szerintem nem is gond!
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Danika2023 az csöppet se zavarjon, hogy az amibe most beköltözött, ugyaz az, mint, amit nem rég egy cikkben bemutattak.
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Simonról tudjuk mekkora bunkó tud lenni, de ez aztán már (még viccből is) túlzás o.O főleg Demi történtét ismerve..
2013. május 06. 19:46
Szerintem Demi-nek így is formás alakja van , sőt , így kitűnő.
Am meg az a 9 kiló nem kevés...
Am meg az a 9 kiló nem kevés...
2013. május 06. 19:48
Ez csak egy hülye pletyka, hogy Simon ezt kérte tőle. Ennek nem kell bedőlni.
2013. május 06. 19:50
Demi helyében el sem vállalnám a műsort...
Megszégyenítette , ezután hogy fog tudni Simon szemébe nézni a műsor folyamán?
Megszégyenítette , ezután hogy fog tudni Simon szemébe nézni a műsor folyamán?
2013. május 06. 19:51
Szóval akkor Miley elfog még jobban tucatosodni.. de reménykedem, hogy netalántán nem.
Milyen egy bunkó paraszt ez a Simon : O Az agyam eldobom. Mégis mit zavarja, hogy Deminek milyen az alakja, vagy hogy hány kiló felesleg van rajta? Nem az ő teste. Ne hogy már ő mondja meg, hogy ki mit változtasson magát. Persze ő ott az "ász", de szerintem elég gusztustalan ilyet kijelenteni. Főleg egy lányra nézve.. Ha Deminek van esze, ott hagyja azt a kócerájt ! Hozzávetőlegesen meg Simonon is van némi felesleg..
Milyen egy bunkó paraszt ez a Simon : O Az agyam eldobom. Mégis mit zavarja, hogy Deminek milyen az alakja, vagy hogy hány kiló felesleg van rajta? Nem az ő teste. Ne hogy már ő mondja meg, hogy ki mit változtasson magát. Persze ő ott az "ász", de szerintem elég gusztustalan ilyet kijelenteni. Főleg egy lányra nézve.. Ha Deminek van esze, ott hagyja azt a kócerájt ! Hozzávetőlegesen meg Simonon is van némi felesleg..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.