Államvizsga
2013. május 06. 21:56
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Egy pár év múlva remélhetőleg én is államvizsgázok majd.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 07. 00:45
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.06. 16:13)
Én a némettel küszködtem elég sokáig. Én konkrétan elbőgtem magam, amikor megláttam, hogy sikerült...
Anyukád milyen szakot végzett?
Anyukád milyen szakot végzett?
Hát ő is nagyon-nagyon örült neki
Húha...Régen volt ez már, kb 2-3 éve így pontosan nem emlékszem (majd megkérdezem holnap), de az biztos, hogy pszichológia meg a jogszabályok voltak hangsúlyban. Tehát kinek milyen jogai vannak, ilyen-olyan pszichológia (pl alkalmazott). Most ennél több nekem se jut eszembe...
De jól járt, mert így jóval többet keres és megbecsülik azt amiből az egész országban csak 25 ember van
2013. május 07. 06:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Peszti @ 2013.05.06. 18:41)
Nálunk három van meghirdetve, az iskolai könyvtáros, információ bróker és a webpublikátor. Az iskolai könyvtárost szerettük volna újraindíttatni, mivel még az is jobb, mint egy olyan szakirány amivel sehol nem tudsz elhelyezkedni, még a tanárok is óva intenek tőle, meg egy olyan ami hidegen hagy. De nem indítják... Azt mondta a néni a tanszéken, hogy végezzük ezt el, aztán menjünk MA-ra, ott lehet könyvtárra szakosodni. Hát köszi. Nem terveztem doktorálni...
Uhh hát ez nagyon durva
Azért ilyen szinten nemtörődömnek lenni... és természetesen ti isszátok meg a levét. Magyar felsőoktatás, gratulálok 
Uhh hát ez nagyon durva
Értem. Hát ez gáz.
MA: hát az már egy specifikusabb szint, de az már több, mint kínos, hogy egy "humánabb" szakirányért oda kelljen elmenni.
Idézet (lpmaskmancick @ 2013.05.06. 21:56)
Egy pár év múlva remélhetőleg én is államvizsgázok majd. 
Akkor neked is kalappal.
Idézet (Lizania @ 2013.05.07. 00:45)
Húha...Régen volt ez már, kb 2-3 éve így pontosan nem emlékszem (majd megkérdezem holnap), de az biztos, hogy pszichológia meg a jogszabályok voltak hangsúlyban. Tehát kinek milyen jogai vannak, ilyen-olyan pszichológia (pl alkalmazott). Most ennél több nekem se jut eszembe...
De jól járt, mert így jóval többet keres és megbecsülik azt amiből az egész országban csak 25 ember van
Ha nem tudnám, hogy ez diploma, lenne tippem, mit végzett, mert az előző államvizsgámon nekem is ezek voltak hangsúlyban, de az nem adott diplomát, hanem felsőfokú szakképesítést... De ha megkérdezted, írd meg, tényleg kíváncsi vagyok.
2013. május 07. 07:24
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Lizania @ 2013.05.07. 00:45)
Közben eszembe jutott a szociális munkás, de nem hiszem, hogy erről lenne szó.
Egyébként ha sok pénzem és időm lenne, akkor elvégezném a pszichológiát is. De érdekelne még a néprajz és/vagy a kulturális antropológia, a kommunikáció és médiatudomány, az anglisztika, a turkológia, meg nem is tudom... Hirtelen ezekre iratkoznék be, ha tehetném.
2013. május 29. 13:44
|
|
|
Kimoderáltam magam, bocsi.
Lényeg, hogy már kissé elegem van.
Lényeg, hogy már kissé elegem van.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.