Starity

Államvizsga

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 06. 21:56 #21
lpmaskmancick
lpmaskmancick
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Egy pár év múlva remélhetőleg én is államvizsgázok majd. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. május 07. 00:45 #22
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.05.06. 16:13)
Én a némettel küszködtem elég sokáig. Én konkrétan elbőgtem magam, amikor megláttam, hogy sikerült... rohog.gif
Anyukád milyen szakot végzett?

Hát ő is nagyon-nagyon örült neki laugh.gif Azt hiszem egyszer láttam a papírját a diplomáról, mert úgy őrzi, hogy senki se nézhette meg többet rohog.gif
Húha...Régen volt ez már, kb 2-3 éve így pontosan nem emlékszem (majd megkérdezem holnap), de az biztos, hogy pszichológia meg a jogszabályok voltak hangsúlyban. Tehát kinek milyen jogai vannak, ilyen-olyan pszichológia (pl alkalmazott). Most ennél több nekem se jut eszembe...
De jól járt, mert így jóval többet keres és megbecsülik azt amiből az egész országban csak 25 ember van w00t.gif
2013. május 07. 06:34 #23
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Peszti @ 2013.05.06. 18:41)
Nálunk három van meghirdetve, az iskolai könyvtáros, információ bróker és a webpublikátor. Az iskolai könyvtárost szerettük volna újraindíttatni, mivel még az is jobb, mint egy olyan szakirány amivel sehol nem tudsz elhelyezkedni, még a tanárok is óva intenek tőle, meg egy olyan ami hidegen hagy. De nem indítják... Azt mondta a néni a tanszéken, hogy végezzük ezt el, aztán menjünk MA-ra, ott lehet könyvtárra szakosodni. Hát köszi. Nem terveztem doktorálni... biggrin.gif 
Uhh hát ez nagyon durva blink.gif Azért ilyen szinten nemtörődömnek lenni... és természetesen ti isszátok meg a levét. Magyar felsőoktatás, gratulálok dry.gif

Értem. Hát ez gáz. blink.gif A maradék kettőből talán utóbbi ér többet, de te tudod, hogy inkább melyik szimpatikus számodra. Ha valami nagyon távol áll, nem érdemes csak azért választani, mert azzal esetleg könnyebb lesz az elhelyezkedés.
MA: hát az már egy specifikusabb szint, de az már több, mint kínos, hogy egy "humánabb" szakirányért oda kelljen elmenni. blink.gif Amúgy ez most nekem is MA. Levelezőn még szakirányt sem indítottak, általánost végeztünk. Mondjuk olyan szempontból nem baj, hogy a két lehetséges szakirány egyike sem volt nekem túl szimpatikus...

Idézet (lpmaskmancick @ 2013.05.06. 21:56)
Egy pár év múlva remélhetőleg én is államvizsgázok majd. biggrin.gif

Akkor neked is kalappal. smileeee.gif Milyen szak? smileeee.gif

Idézet (Lizania @ 2013.05.07. 00:45)
Húha...Régen volt ez már, kb 2-3 éve így pontosan nem emlékszem (majd megkérdezem holnap), de az biztos, hogy pszichológia meg a jogszabályok voltak hangsúlyban. Tehát kinek milyen jogai vannak, ilyen-olyan pszichológia (pl alkalmazott). Most ennél több nekem se jut eszembe...
De jól járt, mert így jóval többet keres és megbecsülik azt amiből az egész országban csak 25 ember van w00t.gif

Ha nem tudnám, hogy ez diploma, lenne tippem, mit végzett, mert az előző államvizsgámon nekem is ezek voltak hangsúlyban, de az nem adott diplomát, hanem felsőfokú szakképesítést... De ha megkérdezted, írd meg, tényleg kíváncsi vagyok. smileeee.gif Az pedig külön öröm, ha az ember még használni is tudja a tudását. smileeee.gif
2013. május 07. 07:24 #24
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Lizania @ 2013.05.07. 00:45)

Közben eszembe jutott a szociális munkás, de nem hiszem, hogy erről lenne szó. smileeee.gif
Egyébként ha sok pénzem és időm lenne, akkor elvégezném a pszichológiát is. De érdekelne még a néprajz és/vagy a kulturális antropológia, a kommunikáció és médiatudomány, az anglisztika, a turkológia, meg nem is tudom... Hirtelen ezekre iratkoznék be, ha tehetném. rohog.gif
2013. május 29. 13:44 #25
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Kimoderáltam magam, bocsi. biggrin.gif

Lényeg, hogy már kissé elegem van. mellow.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!