Justin Biebert megtámadták a színpadon
2013. május 06. 17:06
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
rosszul van írva az nem rajongója volt hanem 1 hatere de mind1
2013. május 06. 17:09
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Vikuskaa írta:
És te, kinek érzed magad, hogy itt osztod az észt ? Talán mielőtt beleszólsz olyasmibe amiről nem tudsz semmit érdemes lenne kicsit visszakutatni, hogy a védenced miket írogat.
Vagy talán az nem is olyan sértő mikor a szüleidet hülyézik le ?
Én nem osztom az észt. És láttam, hogy mit írt. Bármennyire is fájt neked, ő legalább az igazat írta.
A szüleimet miért hülyéznék le?
És te, kinek érzed magad, hogy itt osztod az észt ? Talán mielőtt beleszólsz olyasmibe amiről nem tudsz semmit érdemes lenne kicsit visszakutatni, hogy a védenced miket írogat.
Én nem osztom az észt. És láttam, hogy mit írt. Bármennyire is fájt neked, ő legalább az igazat írta.
2013. május 06. 17:12
|
|
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline
|
Idézet (Szandii @ 2013.05.06. 17:09)
Vikuskaa írta:
Mért én hazudok ? Amúgy meg, ha téged lecsitriznek akkor te mit lépsz.. És amúgy is nem írják le, h hülyék a szüleink, hanem alattomos módon körbeírják.
2013. május 06. 17:23
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Vikuskaa: írta:
Mért én hazudok ? Amúgy meg, ha téged lecsitriznek akkor te mit lépsz.. És amúgy is nem írják le, h hülyék a szüleink, hanem alattomos módon körbeírják.
Egyszóval sem mondtam hogy hazudsz. Ha lecsitriznek akkor visszavágok, aztán jót röhögök az egészen azt kész.
Egyszóval sem mondtam hogy hazudsz. Ha lecsitriznek akkor visszavágok, aztán jót röhögök az egészen azt kész.
2013. május 06. 17:48
Szegény... Sajnálom, hogy sok belieber ilyen. (tisztelet a kivételnek)
2013. május 06. 17:50
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
rosszul hallok vagy Justin bieber tátogott? nem akarok neki támadni senkinek de szerintem csask tátogott.. és annyit mondok h jól birta a zongora xd
2013. május 06. 18:04
|
|
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline
|
Eskü a férfiak rosszabak mint a női rajongok xD ha ezt lány csinálná akkor oké de igy ...xD am szegény Justin megijedhetett a palitól-Am meg nem tátogott hallatszik,hogy csend lesz mikor felugrok de milyen lazán sétál továbbxDD
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: