Justin Biebert megtámadták a színpadon
2013. május 06. 15:53
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.05.06. 14:59)
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.
Szerintem te is az őrültek közé tartozol.
Ennyi lettem volna. 'Bye'
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. május 06. 15:56
Na jó azért kedves Mrs. Bieber: Én is szeretem Justin-t de nem b**om le azonnal azt az embert aki egy rossz szót mer rá szólni
Mindenkinek megvan a saját véleménye amit joga van kimondani... te ne foglalkozz azokkal akik ezt írják... nem őket kell leszólni azért mert megmondják a véleményüket... téged kéne leállítani mert nem bírod ki ha kritizálják...azért komolyan olyan tipikus fnatikus rajongó vagy aki ha meghallod hogy vki azt mondja pl. b*zi akkor letámadod mert ezt nehogy vki kiejtse a száján.. gondolkozz már el magadon...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 06. 16:00
https://www.youtube.com/watch?v=F8kG-SweMls
Hát ha 'ti' így tudnátok énekelni 6 évesen, akkor meghajolok elöttetek. ÉS IGEN EZ IS PLAYBACK. :s lehet azt mondani hogy nyávogos a hangja, de akkor is jó.
Mrs. Bieber; vegyél vissza.
Hát ha 'ti' így tudnátok énekelni 6 évesen, akkor meghajolok elöttetek. ÉS IGEN EZ IS PLAYBACK. :s lehet azt mondani hogy nyávogos a hangja, de akkor is jó.
2013. május 06. 16:01
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Szegény JB. De az a lényeg, hogy minden folytatódhatott
♥Justin♥
2013. május 06. 16:04
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Idézet (ZsuZsóforever @ 2013.05.06. 15:56)
Na jó azért kedves Mrs. Bieber: Én is szeretem Justin-t de nem b**om le azonnal azt az embert aki egy rossz szót mer rá szólni
Mindenkinek megvan a saját véleménye amit joga van kimondani... te ne foglalkozz azokkal akik ezt írják... nem őket kell leszólni azért mert megmondják a véleményüket... téged kéne leállítani mert nem bírod ki ha kritizálják...azért komolyan olyan tipikus fnatikus rajongó vagy aki ha meghallod hogy vki azt mondja pl. b*zi akkor letámadod mert ezt nehogy vki kiejtse a száján.. gondolkozz már el magadon...

Véégre valaki normális beliber!
2013. május 06. 16:33
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Én nem állítom, hogy nincs tehetsége, mert azért én is láttam néhány gyerekkori videóját és látszik, hogy van érzéke a zenéléshez. Pl: https://www.youtube.com/watch?v=_4miZaIqc7Q
Ettől függetlenül a stílusát és a megmutatott személyiségét nem kedvelem. Azért ez a támadás-videó nagyon vicces, mármint, ahogy a rajongók kétségbeesve üvöltenek.
Ettől függetlenül a stílusát és a megmutatott személyiségét nem kedvelem. Azért ez a támadás-videó nagyon vicces, mármint, ahogy a rajongók kétségbeesve üvöltenek.
2013. május 06. 16:45
|
|
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.06. 15:51)
Akkor kezdjünk rettegni a hatalmas rózsaszín habfelhőben úszó fanatikus Bíborkafanoktól. 
Jól is teszed, hogy be féltél! ELEGEM VAN BELŐLED! Te ahol tudsz ott kötsz bele a Belieberekbe
Tudod röhejes vagy!!! Még te voltál oda meg vissza, hogy "mindenki rád van szállva" közbe te vagy teljesen ráakaszkodva a Belieberekre. Vedd már észre magad és szállj le a magas lóról addig még valaki le nem üt róla!!!
2013. május 06. 16:47
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Neked csak barbikaa írta:
Charlotte Benning írta:
Akkor kezdjünk rettegni a hatalmas rózsaszín habfelhőben úszó fanatikus Bíborkafanoktól.
nem tudom kinek képzeled magad de nagyon nagy a szád vegyél vissza te IQ nindzsa láttom nagyon jó a kedved hogy az egyik beliebert le tiltattad 30 napra a többi barátnőd csak gratulálni tudok . ui:a nagy szájkaratés díjat megérdemled te szánalmas ki hülye gyerek
És te kinek képzeled magad, hogy lehülyézed a másikat?!
Charlotte Benning írta:
nem tudom kinek képzeled magad de nagyon nagy a szád vegyél vissza te IQ nindzsa láttom nagyon jó a kedved hogy az egyik beliebert le tiltattad 30 napra a többi barátnőd csak gratulálni tudok . ui:a nagy szájkaratés díjat megérdemled te szánalmas ki hülye gyerek
2013. május 06. 16:50
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Basszus szegény Justin nem gondoltam volna hogy léteznek ilyen fogyatékos emberek is :/
2013. május 06. 16:51
|
|
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline
|
Idézet (Szandii @ 2013.05.06. 16:47)
Neked csak barbikaa írta:
Charlotte Benning írta:
Charlotte Benning írta:
És te, kinek érzed magad, hogy itt osztod az észt ? Talán mielőtt beleszólsz olyasmibe amiről nem tudsz semmit érdemes lenne kicsit visszakutatni, hogy a védenced miket írogat.
Vagy talán az nem is olyan sértő mikor a szüleidet hülyézik le ?
2013. május 06. 16:52
|
|
RebeccaCúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201501 offline
|
Nem tudom miért kell csesztetni szegény Justint... Ismerik egyáltalán hogy rátámadnak, tett ellenük valamit? Az ilyenen tudom fel húzni magam! Nagyon nem érdemelte meg!
2013. május 06. 16:59
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Semmi nem állíthatja meg a show-t? Mi az, hogy semmi? 2 szó.
CHUCK NORRIS
CHUCK NORRIS
2013. május 06. 17:04
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
szegény! milyen barom emberek vannak!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.