Justin Biebert megtámadták a színpadon
2013. május 06. 15:11
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
tudjátok, nekem nem az volt az első, hogy nézzem, hogy hogy "támadja" le a 'rajongó' hanem az, hogy figyeltem, PLAYBACK-EL- E? hát persze, mit is vártam, egy újabb koncert, ahol csak a playback megy. gratulálok. ennyit a "Michael Jackson utódja lesz" meg a "2. popkirály" aha, hogynee...
csak énekelni nem tud. playback nélkül ki sem merne állni. amúgy azt sajnálom, hogy ezzel el lett cseszve a koncertje, de már nem azért, legalább felnyílt pár Fan szeme, mennyi is Bieber tehetsége.
2013. május 06. 15:15
Idézet (miley900 @ 2013.05.06. 15:11)
tudjátok, nekem nem az volt az első, hogy nézzem, hogy hogy "támadja" le a 'rajongó' hanem az, hogy figyeltem, PLAYBACK-EL- E? hát persze, mit is vártam, egy újabb koncert, ahol csak a playback megy. gratulálok. ennyit a "Michael Jackson utódja lesz" meg a "2. popkirály" aha, hogynee...
csak énekelni nem tud. playback nélkül ki sem merne állni. amúgy azt sajnálom, hogy ezzel el lett cseszve a koncertje, de már nem azért, legalább felnyílt pár Fan szeme, mennyi is Bieber tehetsége. 
Az utóbbiban ne reménykedj.
2013. május 06. 15:17
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.05.06. 14:59)
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.
hajjaj... mert te szídhatsz másokat, akiket mondjuk mi szeretünk, de ha mi szídjuk "felnőttem bunkó lettem bieber"-t egyből szemetek vagyunk.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. május 06. 15:20
|
|
miley900Cyrus Girl |
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.06. 15:15)
Az utóbbiban ne reménykedj. 
ha maguktól nem jönnek rá, reménykedhetünk, hogy majd ő rájön és eltűnik.
Charlotte Benning
2013. május 06. 15:26
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Mrs. Bieber írta:
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!!!
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele????????????
na csá.
Miért lennék én irigy? Attól, hogy utálom, nem azt jelenti, hogy irigy vagyok. Ugyan miért lennék irigy a nem létező tehetségére? És mond már meg, hogy mit tett le az asztalra? A nagy semmit! Hangja nincs, énekelni sem tud, csak tátogni (amit én is tudok) És már megbocsáss, de ne te mond már meg, hogy mit csináljanak mások, mert mindenkinek van joga hozzászólni. Ha tetszik, ha nem.
Na csá.
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!!!
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele????????????
na csá.
Miért lennék én irigy? Attól, hogy utálom, nem azt jelenti, hogy irigy vagyok. Ugyan miért lennék irigy a nem létező tehetségére? És mond már meg, hogy mit tett le az asztalra? A nagy semmit! Hangja nincs, énekelni sem tud, csak tátogni (amit én is tudok) És már megbocsáss, de ne te mond már meg, hogy mit csináljanak mások, mert mindenkinek van joga hozzászólni. Ha tetszik, ha nem.
Na csá.
Charlotte Benning
2013. május 06. 15:29
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ahogy ráugrott...!
A zongorán nevettem nagyon, ahogy felborult.
2013. május 06. 15:30
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Nem normális aki ilyet csinál! Szépen elborult a zongora.
2013. május 06. 15:32
|
|
miley900Cyrus Girl |
|
Idézet (Meisan @ 2013.05.06. 15:27)
Nekem ebből az jött le, hogy most Biebert majdnem megd*gták a koncertjén...
amúgy igen.
2013. május 06. 15:36
Szerintem egy kukk se látszik, legalábbis alig láttam, melyikük a Bieber, nagyon mozog a kamera. Ha az a Bieber (és az gondolom) aki továbbment nyugodtan, akkor nem érhette akkora fájdalom, mert nyugodtan énekelget tovább. Az amúgy felnőtt férfinek tűnik. Hogy ma már mennyi Belieber van...
2013. május 06. 15:37
Idézet (miley900 @ 2013.05.06. 15:20)
ha maguktól nem jönnek rá, reménykedhetünk, hogy majd ő rájön és eltűnik.
zero esély.
minek tűnne el, király helye van a sok agymosott kislánnyal. 
A remény hal meg utoljára.
2013. május 06. 15:38
|
|
Sophie Karandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 180797 offline
|
azért..ahhoz nem kis erő kell hogy felboríts egy (rohadt jó) zongorát
de hogy az a faszi nem tudott gyorsabb lenni
2013. május 06. 15:46
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Azért azt a zongorát lehetett volna jobban is biztosítani..Bárkire ráeshetett volna,ne adj Isten egy táncosra,vagy akárkire,aki a színpadon a közelben tartózkodik.Még szerencse,h ilyen nem történt.
Egyébként meg nem hiszem,h aki felrohant a színpadra,egy ölelésnél többet akart volna.Bár azzal számolhatott volna,h nem fogják tárt karokkal fogadni.De ha mindenáron Justin közelébe akart kerülni,a Meet&Greet sokkal jobb lehetőség lett volna erre.Onnan nem vitték volna el Justin mellől,valamint közös képe is lehetett volna vele.
Ha viszont meg egy utáló lett volna az illető,akkor meg csak gratulálni tudok az ilyennek.Oké,h nem szeretsz valakit,de arra pénzt kiadni,h az utált híresség koncertjén okozzon "bajt"..Nem látom értelmét.
Egyébként meg nem hiszem,h aki felrohant a színpadra,egy ölelésnél többet akart volna.Bár azzal számolhatott volna,h nem fogják tárt karokkal fogadni.De ha mindenáron Justin közelébe akart kerülni,a Meet&Greet sokkal jobb lehetőség lett volna erre.Onnan nem vitték volna el Justin mellől,valamint közös képe is lehetett volna vele.
Ha viszont meg egy utáló lett volna az illető,akkor meg csak gratulálni tudok az ilyennek.Oké,h nem szeretsz valakit,de arra pénzt kiadni,h az utált híresség koncertjén okozzon "bajt"..Nem látom értelmét.
2013. május 06. 15:47
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.05.06. 14:59)
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!
na csá.
na csá.
Egy olyan okot mondj, amiért irigykednem kéne rá! Esetleg a b*zis nyávogására? Tudod, ez az, amit ti fanok, éneklésnek hívtok. Na jó segítek, nem fogsz tudni, úgyhogy ne pazarold erre az idődet...
Arról meg nem én tehetek, ha önuralmi problémáid vannak, menj el vele dokihoz, én attól még azt írok amit akarok és arról akiről akarok. Nem kötelező ám elolvasni...
"ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá..." Ajaj, vigyázzatok, mostantól senki se jót, se rosszat nem írhat.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.