Starity

Justin Biebert megtámadták a színpadon

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 06. 15:11 #81
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
tudjátok, nekem nem az volt az első, hogy nézzem, hogy hogy "támadja" le a 'rajongó' hanem az, hogy figyeltem, PLAYBACK-EL- E? hát persze, mit is vártam, egy újabb koncert, ahol csak a playback megy. gratulálok. ennyit a "Michael Jackson utódja lesz" meg a "2. popkirály" aha, hogynee...biggrin.gif csak énekelni nem tud. playback nélkül ki sem merne állni. amúgy azt sajnálom, hogy ezzel el lett cseszve a koncertje, de már nem azért, legalább felnyílt pár Fan szeme, mennyi is Bieber tehetsége. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Szandiiii
2013. május 06. 15:15 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (miley900 @ 2013.05.06. 15:11)
tudjátok, nekem nem az volt az első, hogy nézzem, hogy hogy "támadja" le a 'rajongó' hanem az, hogy figyeltem, PLAYBACK-EL- E? hát persze, mit is vártam, egy újabb koncert, ahol csak a playback megy. gratulálok. ennyit a "Michael Jackson utódja lesz" meg a "2. popkirály" aha, hogynee...biggrin.gif csak énekelni nem tud. playback nélkül ki sem merne állni. amúgy azt sajnálom, hogy ezzel el lett cseszve a koncertje, de már nem azért, legalább felnyílt pár Fan szeme, mennyi is Bieber tehetsége. wink.gif

Az utóbbiban ne reménykedj. biggrin.gif
2013. május 06. 15:16 #83
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 0
Azonosító: 169074
Jólvan,Mrs Bieber,látom ha ennyien támadnak már nem tudsz mit kezdeni...-,- Charlotte Benning:Elhiszem,engem is biggrin.gif
2013. május 06. 15:17 #84
miley900
miley900
Cyrus Girl

Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.05.06. 14:59)
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.

hajjaj... mert te szídhatsz másokat, akiket mondjuk mi szeretünk, de ha mi szídjuk "felnőttem bunkó lettem bieber"-t egyből szemetek vagyunk.biggrin.gif NEM PLAYBACK-el? biggrin.gif lool ezt ugye nem ide akartad írni?! biggrin.gif MÉG HA Bieber fan vagy is látszik, hogy PLAYBACK az egész..biggrin.gif irigyek? justinra?biggrin.gif haha... annyit letettünk az asztalra,mint ő?biggrin.gif könyörgöm egy MANAGEREK ÁLTAL ÖSSZERAKOTT SZTÁR. tehetsége semmi, de a cuki feje miatt egyből fel lett kapva.biggrin.gif hát gratulálok. színvonal.! help.gif offtopic.gif
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. május 06. 15:20 #85
miley900
miley900
Cyrus Girl

Idézet (Charlotte Benning @ 2013.05.06. 15:15)
Az utóbbiban ne reménykedj.  biggrin.gif

ha maguktól nem jönnek rá, reménykedhetünk, hogy majd ő rájön és eltűnik.biggrin.gif zero esély.biggrin.gif minek tűnne el, király helye van a sok agymosott kislánnyal. biggrin.gif
2013. május 06. 15:22 #86
Bamby
Bamby
visszatérő vendég

StátuszKing of Pop, Rock and Soul ♥
Hozzászólás: 260
Azonosító: 139696
úgy kell neki ;D
2013. május 06. 15:26 #87
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Mrs. Bieber írta:

tud énekelni, ti iq-bajnokok!!!!
nem playbackkel. attól, hogy ti bénák vagytok az éneklésben, és hogy irigyek is vagytok, arról ő sajnálom, de nem tehet.. :@@
mi az, hogy nem sajnáljátok, hogy nem rá esett a zongora? remélem, hogy rátok meg ráborul egy egész épület!!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!!!
megtanulhatnátok nem mindenki felett ítélkezni! ha majd ti is úgy énekeltek, és annyit lesztek az asztalra mint ő, akkor pofázhattok, de így... :@
ha nem szereted, akkor kérlek szépen, hogy ne írjál hozzászólást, mert felidegesítem magam, és olyat írok, amit nem nagyon kéne...
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele????????????
na csá.

Miért lennék én irigy? Attól, hogy utálom, nem azt jelenti, hogy irigy vagyok. Ugyan miért lennék irigy a nem létező tehetségére? És mond már meg, hogy mit tett le az asztalra? A nagy semmit! Hangja nincs, énekelni sem tud, csak tátogni (amit én is tudok) És már megbocsáss, de ne te mond már meg, hogy mit csináljanak mások, mert mindenkinek van joga hozzászólni. Ha tetszik, ha nem.
Na csá.
2013. május 06. 15:27 #88
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
Hozzászólás: 2260
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Nekem ebből az jött le, hogy most Biebert majdnem megd*gták a koncertjén...
2013. május 06. 15:29 #89
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5150
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
Ahogy ráugrott...!_nevet.gif A zongorán nevettem nagyon, ahogy felborult.
2013. május 06. 15:30 #90
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Nem normális aki ilyet csinál! Szépen elborult a zongora. biggrin.gif
2013. május 06. 15:32 #91
miley900
miley900
Cyrus Girl

Idézet (Meisan @ 2013.05.06. 15:27)

amúgy igen.biggrin.gif el kéne vitetni nőgyógyászhoz, nehogy odaszűljön egy Mini Bieber-t. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Szandiiii, annp
2013. május 06. 15:33 #92
Macsek124
Macsek124
Hozzászólás: 856
Csatolások: 30
Azonosító: 201223
Úristen. A zongora file:///C:/Documents%20and%20Settings/Rendszergazda/Dokumentumok/Downloads/_nevet.gif
2013. május 06. 15:36 #93
- törölt felhasználó -    
Szerintem egy kukk se látszik, legalábbis alig láttam, melyikük a Bieber, nagyon mozog a kamera. Ha az a Bieber (és az gondolom) aki továbbment nyugodtan, akkor nem érhette akkora fájdalom, mert nyugodtan énekelget tovább. Az amúgy felnőtt férfinek tűnik. Hogy ma már mennyi Belieber van... biggrin.gif
2013. május 06. 15:37 #94
- törölt felhasználó -    
Idézet (miley900 @ 2013.05.06. 15:20)
ha maguktól nem jönnek rá, reménykedhetünk, hogy majd ő rájön és eltűnik.biggrin.gif zero esély.biggrin.gif minek tűnne el, király helye van a sok agymosott kislánnyal. biggrin.gif

A remény hal meg utoljára. biggrin.gif
2013. május 06. 15:38 #95
Szandiiii
Szandiiii
P

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=zRIbf6JqkNc
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 3
Azonosító: 196466
Meisan írta:

Nekem is.
2013. május 06. 15:38 #96
Sophie Karandi
Sophie Karandi
új tag

Státusz~life's bitch, so if it's easy, you doing it wrong ;)~
Hozzászólás: 19
Azonosító: 180797
azért..ahhoz nem kis erő kell hogy felboríts egy (rohadt jó) zongorát cool.gif de hogy az a faszi nem tudott gyorsabb lenni dry.gif
2013. május 06. 15:39 #97
- törölt felhasználó -    
Szandii: Amúgy nekem is. De jó, hogy nem vagyok egyedül. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. május 06. 15:43 #98
evaa99
evaa99

StátuszThere's a whisper in the dark, as a new life comes to be...
Hozzászólás: 512
Csatolások: 40
Azonosító: 171196
RoseStar Ha felnőtt férfi támadta meg, akkor kötve hiszem, hogy belieber. Inkább valami utáló lehet, az azért logikusabb. dry.gif
2013. május 06. 15:46 #99
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Azért azt a zongorát lehetett volna jobban is biztosítani..Bárkire ráeshetett volna,ne adj Isten egy táncosra,vagy akárkire,aki a színpadon a közelben tartózkodik.Még szerencse,h ilyen nem történt.
Egyébként meg nem hiszem,h aki felrohant a színpadra,egy ölelésnél többet akart volna.Bár azzal számolhatott volna,h nem fogják tárt karokkal fogadni.De ha mindenáron Justin közelébe akart kerülni,a Meet&Greet sokkal jobb lehetőség lett volna erre.Onnan nem vitték volna el Justin mellől,valamint közös képe is lehetett volna vele.
Ha viszont meg egy utáló lett volna az illető,akkor meg csak gratulálni tudok az ilyennek.Oké,h nem szeretsz valakit,de arra pénzt kiadni,h az utált híresség koncertjén okozzon "bajt"..Nem látom értelmét.
2013. május 06. 15:47 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Mrs. Bieber @ 2013.05.06. 14:59)
tud énekelni, ti iq-bajnokok!!
a belieberek (köztük én is) nem tehetnek/tehetek arról, hogy vannak őrültebb rajongók!!
ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá, akkor komolyan le anyázom.. és nem érdekeltek!!
hagyjátok békén, le lehet szállni róla, azt se tudom, hogy ha nem szereted, mi a jó büdös francnak foglalkozol vele??
na csá.

Egy olyan okot mondj, amiért irigykednem kéne rá! Esetleg a b*zis nyávogására? Tudod, ez az, amit ti fanok, éneklésnek hívtok. Na jó segítek, nem fogsz tudni, úgyhogy ne pazarold erre az idődet...
Arról meg nem én tehetek, ha önuralmi problémáid vannak, menj el vele dokihoz, én attól még azt írok amit akarok és arról akiről akarok. Nem kötelező ám elolvasni...
"ha meglátom, hogy valaki mégegyszer egy szót szól rá..." Ajaj, vigyázzatok, mostantól senki se jót, se rosszat nem írhat. 110.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok