Justin Biebert megtámadták a színpadon
2013. május 06. 14:09
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
hát ez jó!!!
LOL
és igen, justin milyen volt
milyen természetesen fogadta!! Az a pasa meg!
2013. május 06. 14:09
|
|
csakegydirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 201144 offline
|
http://starity.hu/images/emoticons/_nevet.gif hehhe!!!!!!
2013. május 06. 14:17
hát a bizt.őrök nagyobb kárt tettek, mint a "rajongó" tett volna (you know what i mean... ) na jó viccet félre téve, azért elég fura, hogy az ún. rajongók közül sokan bántani akarják kedvenc sztárjaikat. Miért van ez? ha meg nem rajongó volt, hanem rosszakaró, akkor meg nem ekkora tömeg előtt ugranék fel, hogy megtépjem az illetőt.
2013. május 06. 14:26
Érdekes... férfiak is rajonganak érte?
Néhány kommenten meg csak röhögni tudok. Mikor esik le, hogy az általad utált énekes halálát kívánva sem lesz jobb a világ? Egyes utálkozók legalább olyan hülyék, mint pár Belieber...
2013. május 06. 14:30
Idézet (wiky96 @ 2013.05.06. 13:24)
Én csak azt sajnálom, hogy nem Bieberre borult az a zongora...
Én is utálom Bíborkát, de ilyet azért még neki sem kívánnék, mint amit te írtál.
2013. május 06. 14:32
Idézet (Barbara 98 @ 2013.05.06. 13:32)
huh ez durva! de a legdurvább h Justin tovább énekel... o.0
Igen, "énekel", vagy inkább csak tátog, ugyanis ez az egész playbackről ment. Ismét bebizonyosodott, hogy Bíborka NEM TUD énekelni.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. május 06. 14:35
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Nem gondoltam volna hogy pasik is rajonganak érte.
2013. május 06. 14:37
Destiny015
Igen, képzeld vannak fiú beliberek is:o és még itthon is elég sokan, ezért vissza lehetne fogni magad:) .. az pedig aki a halálát kívánja csak magát járatja le, gondolom 'ezen' az oldalon mindenkinek van egy kedvence akiért már régóta rajong, mindent meg tesz hogy megvédje stb. akkor most abba kéne belegondolni hogy ha én, vagy más ilyeneket írna arról a személyről, undorító..
)
Igen, képzeld vannak fiú beliberek is:o és még itthon is elég sokan, ezért vissza lehetne fogni magad:) .. az pedig aki a halálát kívánja csak magát járatja le, gondolom 'ezen' az oldalon mindenkinek van egy kedvence akiért már régóta rajong, mindent meg tesz hogy megvédje stb. akkor most abba kéne belegondolni hogy ha én, vagy más ilyeneket írna arról a személyről, undorító..
2013. május 06. 14:39
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Úgy tűnik manapság már minden koncertet hamisítanak, hiszen itt is playbackről ment a szám. -.-
2013. május 06. 14:40
Idézet (kismutyesz @ 2013.05.06. 14:39)
Úgy tűnik manapság már minden koncertet hamisítanak, hiszen itt is playbackről ment a szám. -.-
Csak azokét hamisítják, akik úgysem tudnak énekelni. De akkor az ilyen Bíborkák hogy merik magukat énekesnek nevezni, ha nem képesek egy dalt sem elénekelni? -.-"
2013. május 06. 14:45
Idézet (b e l i v e @ 2013.05.06. 14:37)
Destiny015
)
Nyugi.
Ha pedig azon akadtál ki, hogy lehülyéztem pár belieber-t... sajnos igazam van...
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 06. 14:46
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Én is csak azt sajnálom, hogy nem rá esett a zongora. Egyébként meg röhejes, hogy az "éneklése" nem is élő volt. Habár ezt tudni lehetett már előtte is. Elég sz@r, hogy sokan azt hiszik, hogy ő tényleg tud énekelni. Sajnállak titeket belieberek, nem látjátok a valóságot a rózsaszín felhő miatt Justinka körül :)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.