Nina Dobrev megtiltja párjának a főszerepet
2013. május 11. 18:39
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
Nina annyira nem szimpatikus nekem. Állandóan ez a bájolgás..Egyébként sincs semmi köze ahhoz, hogy a barátja milyen filmekben szerepel.
2013. május 12. 08:11
|
|
kjudit97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 150161 offline
|
Nagyon őket, de nem hiszem, hogy Nina megtiltaná Iannek, hogy szerepeljen egy filmben.. Én örülnék, ha a páromnak ekkora lehetősége lenne.. Viszont ha a hír mégis igaz, akkor csak ugyanazt tudom mondani, mint az előttem szólók: ezt ne Nina döntse már el..
2013. május 12. 16:32
|
|
Zozó Lovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.08. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201629 offline
|
Mi az, hogy nem szeretné, ha nélküle szerepelne? Szerintem örülnie kellene a párja sikerének..
Bár lehet, hogy ennek van valami más okai is, amit mi nem tudunk, nem hiszem, hogy Nina megtiltaná (?) Ian-nak a szerepet.
Bár lehet, hogy ennek van valami más okai is, amit mi nem tudunk, nem hiszem, hogy Nina megtiltaná (?) Ian-nak a szerepet.
2013. május 16. 12:47
|
|
Kaattaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 181416 offline
|
Egy részről egyet kell hogy értsek a többiekkel: Nem tilthatja meg, hogy a párja/exe miben szerepel. Nem irányíthatja az életét.
Másrészt egyet kell értenem Nina-val is. A helyében én sem örülnék neki, ha a párom egy erotikus filmben játszana. Szerintem egyszerűen fél attól, hogy elveszíti Ian-t. Miért is ne találkozhatna Ian ott is egy lánnyal aki megdobogtatja a szívét?
Másrészt egyet kell értenem Nina-val is. A helyében én sem örülnék neki, ha a párom egy erotikus filmben játszana. Szerintem egyszerűen fél attól, hogy elveszíti Ian-t. Miért is ne találkozhatna Ian ott is egy lánnyal aki megdobogtatja a szívét?
2013. június 02. 22:14
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A világ egyik legédesebb sztárpárja egyesek szerint. Nekem mindig úgy tűnt ,hogy Ian teljesen odáig van Nináért de ő mindig úgy viselkedet mellette mintha csak egy helyes kis kiegészítő lenne és nem is a szerelme. Ami a tehetséget illeti Ian magasan Nina fölött áll.Nem azt mondom ,hogy rossz színésznő csak annyira monoton az előadásmódja a sorozatban mintha csak a reggeli újságot olvasná. A sorozat előtt egy kis ismeretlen színésznő volt ahogy nőtt a népszerűsége úgy nőtt az egója is az pedig nincs egyensúlyban a tehetségével
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: