Szakított Liam Payne és Danielle Peazer?
2013. május 06. 16:10
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Örülök hogy jóban maradtak.
2013. május 06. 18:29
|
|
Vera23 szívvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.22. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 181150 offline
|
hát akkor ez nem de azért kicsit sanálom drukkoltam nekik
2013. május 06. 18:56
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
nem hiszem, hogy náluk olyan nagy cucc lenne a telefonszámla..
amúgy én imádtam/imádom őket, de ez csak kettőjükre tartozik. ha nem megy akkor nem megy. ://
amúgy én imádtam/imádom őket, de ez csak kettőjükre tartozik. ha nem megy akkor nem megy. ://
2013. május 06. 19:38
|
|
pinkgirl◕◡◕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 1855 Csatolások: 54 Azonosító: 154198 offline
|
A lókakit nem működik a Kémia köztük..
hiszen rájuk kell nézni egy tökéletes pár
és egy olyan képet sem láttam amelyiket veszekednének vagy szomorű lenne az egyik fél..
Lehetetlen hogy így érjen véget..
hiszen rájuk kell nézni egy tökéletes pár
és egy olyan képet sem láttam amelyiket veszekednének vagy szomorű lenne az egyik fél..
Lehetetlen hogy így érjen véget..
2013. május 06. 20:06
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ha a "barátjuk", miért szivárogtat ki infókat? -.- Amúgy, szerintem nem így van, de biztos.
2013. május 06. 20:36
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
Már rég szakítottak
2013. május 06. 21:43
Nagyon aranyosak együtt,kár lenne ezért a szép párosért.
2013. május 06. 22:52
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
De hat fiatalok, sot inkabb Danielle mar megy a gyerekvallalas fele, Liam meg meg csak 20 eves lesz!!! Szoval teljesen megertem ha egy ideje mar nem mukodik.
De annak orulok, hogy baratok, es nem vagjak ki a filmbol
2013. május 07. 07:02
Borzalmas, komolyan mondom. Reméljük, hogy nem fog kitörni a harmadik világháború. Vagy mi. Viccet félretéve; engem nem igazán foglalkoztat a dolog. Szakítottak, kész, vége, ennyi. Reméljük, hogy amit Danielle kiírt tényleg igaz (... but we will remain friends) és nem fogják megszakítani egymással a kapcsolatot.
2013. május 07. 17:01
|
|
angyaliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 174204 offline
|
ayt olvastam facebook-os oldalon hogy : Figyelem!!
Payzernek nincs vége!!Danielle megírta, hogy nem szakítottak még együtt vannak!Pontosabban ezt írta:
"Ez még nem a vég..Tényleg azt hiszitek, hogy szakítottunk, de mi még együtt vagyunk."
F: Oиє Dιяєcτιoи †
( Ez volt az első )
Gyerekek ezeknek az ócska pletykáknak nem kell hinni!
Minden oldal megosztja hogy Dani az ASKján megerősítette, hogy együtt vannak..Én nem vagyok Payzer ellen, de SZAKÍTOTTAK!
Higgyétek el! Liam még a rajongóknak is mondta!
F:Oиє Dιяєcτιoи †
( És ez jött )
Nah most akkor mivan?? Fogalmam sincs mi van köztük... Valaki mondja már meg legyen szíves hogy most mi is van mert megőrülök hogy nem vagyok tisztában ezzel....
Payzernek nincs vége!!Danielle megírta, hogy nem szakítottak még együtt vannak!Pontosabban ezt írta:
"Ez még nem a vég..Tényleg azt hiszitek, hogy szakítottunk, de mi még együtt vagyunk."
F: Oиє Dιяєcτιoи †
( Ez volt az első )
Gyerekek ezeknek az ócska pletykáknak nem kell hinni!
Minden oldal megosztja hogy Dani az ASKján megerősítette, hogy együtt vannak..Én nem vagyok Payzer ellen, de SZAKÍTOTTAK!
Higgyétek el! Liam még a rajongóknak is mondta!
F:Oиє Dιяєcτιoи †
( És ez jött )
Nah most akkor mivan?? Fogalmam sincs mi van köztük... Valaki mondja már meg legyen szíves hogy most mi is van mert megőrülök hogy nem vagyok tisztában ezzel....
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: