Szakított Liam Payne és Danielle Peazer?
2013. május 05. 19:19
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Én is azt olvastam valahol,hogy szakítottak,de hogy igaz e azt nem tudom...
2013. május 05. 19:37
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
remélem ez egy újabb hülye pletyka
2013. május 05. 19:42
|
|
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline
|
remélem nem igaz!!! először nem volt szimpi Danielle, de miután az MSG körül összejöttek, nagyon megszerettem, nem akarom, h 'csak' barátok legyenek!! Payzer !!
2013. május 05. 19:43
https://www.pheed.com/DaniellePeazerOfficial#qp,all,all
most láttam
pedig annyira szép pár
miért kellett szakítaniuk ?
most láttam
2013. május 05. 19:44
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ohh hát nekem eszembe sem jutott, hogy kinél marad majd Loki, olyan aranyos az a kutya... (: sajnálom ha ez igaz, de ha nem működött és már nem voltak együtt boldogok akkor nekik ez jó szóval nincs ezzel semmi baj (:
2013. május 05. 19:57
|
|
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline
|
Most ez komoly??? :OOO De neee máár!!
O
( Payzer♥
2013. május 05. 20:04
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Sajnos igazak a hírek!
Dan is posztolta!
2013. május 05. 20:05
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
2013. május 05. 20:14
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Jajj neee..
pedig nagyon összeillettek
2013. május 05. 20:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annyira szeretem, amikor ezek az álompárnak kikiáltott nyomikról van szó, és akkor sajnálja őket mindenki orrba-szájba, csak úgy a kommentek zöméből kiindulóan. Ha működik egy kapcsolat, akkor működik, ha meg nem, akkor jobb a feleknek külön válniuk. Most miért kell őket sajnálni?
Valószínűleg mindkettejüknek jobb egymás nélkül, hiszen akkor nem mentek volna szét. Mennyi ideig is voltak együtt? Max egy-két év? Ez mióta számít álompárságnak? Majd, ha együtt lettek volna tíz év után is, akkor talán rájuk tudtam volna aggatni a jelzőt, de alapból is hányingerem volt már ezektől is. Valószínűleg sosem szerették egymást igazán, és csak együtt voltak, mert jó volt lenni valakivel.
"Liam novemberig a Take Me Home turnén vesz részt, ahogy Danielle is nagyon elfoglalt, szóval idejük sincs egymásra."
Ha igazán szeretsz valakit, akkor van időd rá. Ez az egész "Nincs időm rád." című történet egy jó nagy kifogás, amit akkor mondanak a felek egymásnak, ha nem éreznek egymás iránt semmit, de azért rá akarják fogni valamire a szakításuk miben létét. Párom napi nyolc órát melózik, én tíz-tizenkét órákat ülök a suliban ülök három napot, kettőben szintén nyolc órában tolom gyakorlaton, hétvégén tanulok - keményen még hozzá - és vele vagyok. Mégis együtt vagyunk, mégis működik a kapcsolatunk annak ellenére, hogy keveset látjuk egymást, ugyanis sokszor a műszakja úgy kezdődik, hogy még telefonon sem tudunk beszélni, max este Skype-on, ha nem este tízig van. Szóval ez egy jó nagy kifogás ezzel kapcsolatban - mindent meg lehet oldani, sőt, az én párom szerintem hetente a fél világot is átutazná értem, ha olyan lenne a munkája, s annyi pénze, hogy megtehetné.
Valahol már hányok ezektől a gusztustalan álomkapcsolatoknak kikiáltott kapcsolatoktól. Azért álompár, mert híres Barbie és híres Ken egymással vannak elfoglalva az ágyban?
Fura, na mindegy. Nem örülök soha sem annak, ha egy pár szétmegy, de a vak is látja, hogy ezek ketten sosem szerették igazán egymást.
"Liam novemberig a Take Me Home turnén vesz részt, ahogy Danielle is nagyon elfoglalt, szóval idejük sincs egymásra."
Ha igazán szeretsz valakit, akkor van időd rá. Ez az egész "Nincs időm rád." című történet egy jó nagy kifogás, amit akkor mondanak a felek egymásnak, ha nem éreznek egymás iránt semmit, de azért rá akarják fogni valamire a szakításuk miben létét. Párom napi nyolc órát melózik, én tíz-tizenkét órákat ülök a suliban ülök három napot, kettőben szintén nyolc órában tolom gyakorlaton, hétvégén tanulok - keményen még hozzá - és vele vagyok. Mégis együtt vagyunk, mégis működik a kapcsolatunk annak ellenére, hogy keveset látjuk egymást, ugyanis sokszor a műszakja úgy kezdődik, hogy még telefonon sem tudunk beszélni, max este Skype-on, ha nem este tízig van. Szóval ez egy jó nagy kifogás ezzel kapcsolatban - mindent meg lehet oldani, sőt, az én párom szerintem hetente a fél világot is átutazná értem, ha olyan lenne a munkája, s annyi pénze, hogy megtehetné.
Valahol már hányok ezektől a gusztustalan álomkapcsolatoknak kikiáltott kapcsolatoktól. Azért álompár, mert híres Barbie és híres Ken egymással vannak elfoglalva az ágyban?
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 05. 20:31
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
NEM PLETYKA, DANIELLE MEGERŐSÍTETTE:
Guys, unfortunately, this time rumours are true.. Liam and I are split, but we will remain friends. Thank you again alot for your support, I really appreciate that. You'll always be in my heart.
Guys, unfortunately, this time rumours are true.. Liam and I are split, but we will remain friends. Thank you again alot for your support, I really appreciate that. You'll always be in my heart.
2013. május 05. 20:47
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Ha szétmentek, az az ő dolguk, és néhány rajongó siránkozása nem fog változtatni semmin...
(még az enyém se, úgyhogy inkább hagyom
)
Szerintem ha nekik így jó, akkor miért nem lehetne elfogadni a döntésüket?!
(még az enyém se, úgyhogy inkább hagyom
Szerintem ha nekik így jó, akkor miért nem lehetne elfogadni a döntésüket?!
2013. május 05. 20:48
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Ne már!Pedig olyan jó páros voltak!Nagyon is illettek egymáshoz,de ha nem működnek köztük a dolgok akkor inkább ne eröltessék!Jó,hogy meg tudták beszélni és nem csak úgy szakítottak.Nagyon sajnálom az egészet.És barátok maradnak.De nem bánnám,ha meggondolnák magukat és újra egy párt alkotnának.
Szegény Loki gondolom furcsa lesz majd neki megszokani akármelykükhöz is kerül majd megszokni a másik gazdája nélkül!
Szegény Loki gondolom furcsa lesz majd neki megszokani akármelykükhöz is kerül majd megszokni a másik gazdája nélkül!
2013. május 05. 21:11
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Aranyosak voltak tèny
de a kutya dologra kíváncsibb vagyok!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.