A pár már tényleg se veled, se nélküled kapcsolatot játszik, nyomon sem lehet követni, hogy együtt vannak-e vagy sem.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szakított Liam Payne és Danielle Peazer?
2013. május 05. 14:25
Ezek a névtelen források... inkább várok, ameddig valamelyikük megerősíti. Egyébként ha a hír tényleg igaz, akkor nagyon nem örülök neki. Szeretem Őket együtt, nagyon szép pár, sajnálnám, hogy vége lenne.
2013. május 05. 14:26
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
én vagyok az egyetlen, akit csak az utolsó mondat foglalkoztat?...
2013. május 05. 14:27
Kamu! már megint ez a névtelen forrás! Arghh... matita jól mondja a turnés dolgot!
2013. május 05. 14:34
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Elnézést kérek elírtam egy részt! "Liam november óta turnén van,.." ez van a cikkben, de helyesen így van: "Liam november óta készül a Take Me Home turnéra,"
2013. május 05. 14:38
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Jajajajj, most mi lesz?
Komolyan, számomra érthetetlen hogy tudtok még mindig ezen a témán lovagolni. Szerintem ezek már nagyon régóta nincsenek együtt, csak kéretik itt maguat a médiának,hogy aztán lehessen miről írni. Valahol szánom őket,mert ilyen körülmények között egyiknek sem lesz egy normális párkapcsolata - ami valahol az ő hibájuk is - lényeg a lényeg, szánalmas amit ezek ketten itt leművelnek.
Ó,hogy a filmben azért ez az isten tudja milyen táncosnő benne is lesz?
Nahát, ki hitte volna?
Komolyan, számomra érthetetlen hogy tudtok még mindig ezen a témán lovagolni. Szerintem ezek már nagyon régóta nincsenek együtt, csak kéretik itt maguat a médiának,hogy aztán lehessen miről írni. Valahol szánom őket,mert ilyen körülmények között egyiknek sem lesz egy normális párkapcsolata - ami valahol az ő hibájuk is - lényeg a lényeg, szánalmas amit ezek ketten itt leművelnek.
Ó,hogy a filmben azért ez az isten tudja milyen táncosnő benne is lesz?
Nahát, ki hitte volna?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. május 05. 14:38
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
nagyon remélem hogy eznem igaz csak valami nagyon szar vicc akar lenni
2013. május 05. 14:42
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Már rég nem járnak, csak itt kelletik magukat.. Szerintem Liam már rég mást szemelt ki magának.
2013. május 05. 14:42
LOL "szeretem", amikor ilyeneket kitalálnak
ezért is nem megbízható forrás a starity:)
ezért is nem megbízható forrás a starity:)
2013. május 05. 14:44
ez nagyon is PLETYKA.! Liam szereti Danielle-t nem szakíthattak! Mind ketten szeretik egymást.
<3 Payzer Forever:)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.