A Szürke ötven árnyalata miatt vesztette el munkáját a tanárnő
2013. május 05. 17:52
lehet, hogy kicsit ez tényleg fura, de kirúgással fenyegetni majd megtenni, csak egy ilyen miatt
2013. május 05. 17:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 16:01)
Na majd nem gondolod,h pont egy idegennek fogok itt mesélgetni
)
Több millió embernek tetszik,és olvasták.Ennyi.Ízlések és pofonok.Pont.
Több millió embernek tetszik,és olvasták.Ennyi.Ízlések és pofonok.Pont.
Magyarul semmi története nincs, csak egy gyenge kitérővel próbáltad leplezni, hogy csak a szexjelenetek miatt csorgatod rá a nyáladat. Világos.
Több millió embernek tetszik? Mindig is tudtam, hogy a világ tele van idiótákkal.
2013. május 05. 18:15
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Lol! Ez jó könyv! Egyépként meg szerintem ez a lány a legnagyob kur**!
2013. május 05. 18:47
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 13:23)
.És ha elolvassa az első részt akkor érdekli a többi 2 is.
Ja ez csak egy trilogia! Az már más. Én általában tíz részes könyvsorozatokba ütöm a fejszémet. (Alaphangon sorozatonként 35.000-40.000ft, és van 3 teljes és két folyamatba lévő, plusz a szoló könyvek. Ha ránézek a polcomra kb két jogsi ára van már rajta.)
Visszaolvasva a kommenteket, egyesek furcsálják, hogy ezért kirugják a tanárt.
Engem nem fog érdekelni, hogy a lányomat/fiam, már 12 évesen meghajtották/meghajtott valakit (Nem a f*nét).
De, ha egy ilyen könyvet találnék nála, főleg, hogy ott fityeg rajta a besorolás, leülnék vele beszélgetni.
Mint kiderült a tanár vette neki a könyvet. Nem ismerem az amerikai törvényeket, hazánkba 14 év fölött már nem tekinthető pedofiliának a dolog (és régen volt egy párt, amit ezt leakarta vinni 12-re), de náluk azt hiszem, hogy ez a korhatár magasabb. Tehát a 15 éves lányomnak a tanára vett egy erotikus tartalmu könyvet, ti mire gondolnátok? Senki sem ismerheti a másikat teljesen, és nem ez lenne a történelem első pedo tanárja.
És nagyon helyesen (Bárcsak más igazgató is ennyire védené a s*ggét
Én is vetettem és vettem is dolgokat a tanáraimnak, de csak azért, mert hozzám vagy hozzá volt közel az adott üzlet, és így kézenfekvőbb volt. És persze ki is fizetettük egymással.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. május 05. 19:02
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Ugyanmár....manapság már 5-6. osztályban minden gyereket felvilágosítanak, nem hsizem, hogy az egyéb filmekben durvábbat lát, mint, amit egy könyvben olvas....xD
Bijja0405
2013. május 05. 19:16
|
|
stylezone99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 437 Csatolások: 68 Azonosító: 184963 offline
|
Szomorú, hogy egy kilencedikes lányt nem lehet lekötni semmilyen típusú könyvel... Egyébként ezzel nincs nagyobb gond, inkább azon gondolkodott volna el, hogy a lányának egy tanárnő fizeti a könyvét... Szerintem ebben van probléma.
2013. május 05. 19:19
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (kurrek @ 2013.05.05. 19:02)
Ugyanmár..manapság már 5-6. osztályban minden gyereket felvilágosítanak, nem hsizem, hogy az egyéb filmekben durvábbat lát, mint, amit egy könyvben olvas..xD
Olvastad a könyvet? Mert én úgy gondolom hogy nem...Ha olvastad volna csak egy oldalát is, tudnád h butaságot írtál! Ez a könyv az s&m világát mutatja be, és én még olyan felvilágosítást nem láttam, ahol erről beszélnének a szülők esetleg tanárok. Az egész másról sem szól mint h van egy tinilány akinek agya akkora mint egy csirkéé, a lehető összes módon megaláztatásban részesül és ehhez még tapsikol is.
2013. május 05. 19:30
|
|
Mixioner14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 196819 offline
|
De miért a tanár vesz könyvet a gyereknek?
2013. május 05. 19:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Pfhhu ez durva,hogy ezért kirúgták...
2013. május 05. 19:33
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 19:19)
Olvastad a könyvet? Mert én úgy gondolom hogy nem...Ha olvastad volna csak egy oldalát is, tudnád h butaságot írtál! Ez a könyv az s&m világát mutatja be, és én még olyan felvilágosítást nem láttam, ahol erről beszélnének a szülők esetleg tanárok. Az egész másról sem szól mint h van egy tinilány akinek agya akkora mint egy csirkéé, a lehető összes módon megaláztatásban részesül és ehhez még tapsikol is.
Igazából elöző bejegyzésemhez szerettem volna ezt írni, de kicsusztam a szerkezhetőségi határidőből.
Letöltöttem és elolvastam az első 25 oldalig, eddig.
Egyenlőre ez pongyola fogalmazás unalommal párosítva. Nem tudom, hogy nektek miért jó ez, egy problémás csaj "szenvedése", az első 15 oldal erről szól. Semmi értelem nincs benne. Továbbá zavar az állandó E/1, ez nem regény ez egy napló. Mondhatjátok, hogy azért nem értékelem, mert férfi vagyok, de ez eddig nagyon sz*r, de megpróbálom végig küzdeni magamat rajta. Eddig a neveken kívűl semmi sem jött át, eddig nem volt mondani valója, elég unalmas egy bevezetés, az ég adta egy világon nincs benne semmi, ami arra késztessen, hogy tovább olvassam. Előítéletek nélkül pattantam neki, de ez tényleg moslék. De, aki álmatlanságban szenved, annak merem ajánlani. De tényleg megpróbálom végig olvasni.
Grace Benning
2013. május 05. 19:37
|
|
Bijja0405TWD♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 4107 Csatolások: 1549 Azonosító: 85950 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 17:54)
Magyarul semmi története nincs, csak egy gyenge kitérővel próbáltad leplezni, hogy csak a szexjelenetek miatt csorgatod rá a nyáladat. Világos.
Több millió embernek tetszik? Mindig is tudtam, hogy a világ tele van idiótákkal.
Jajj mennyire ismerhetsz!Biztos csak azért olvastam...erre csorgott minden nap a nyálam és csak AZOKAT a részeket olvastam...gondolkozz már
2013. május 05. 19:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 19:37)
Jajj mennyire ismerhetsz!Biztos csak azért olvastam...erre csorgott minden nap a nyálam és csak AZOKAT a részeket olvastam...gondolkozz már
A képeid alaőján elég maradi lány lehetsz,aztán ezért ilyen a véleményed is...
I don't live on this planet anymore!
2013. május 05. 19:54
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Héj, héj kisasszony! Hátrébb az agarakkal. Ismered Jolie_77-et személyesen? Akkor honnan tudod hogy maradi? Nem szabad senkiről ismeretlenül véleményt mondani.
2013. május 05. 19:59
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
A képeim alapján maradi vagyok?
Egyébként inkább magaddal foglalkozz, mivel egyetlen értelmes mondatban sem tudtad kifejteni, mi ragadott meg a "történetben".
2013. május 05. 20:54
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 19:59)
A képeim alapján maradi vagyok?
Mert nincsenek smároló Twilight-szereplők és félmeztelen Disney-csillagocskák köztük? Bocsánat, de én már kinőttem az oviból és annyi idős koromban sem érdekeltek volna az ilyen nyomiságok.
Egyébként inkább magaddal foglalkozz, mivel egyetlen értelmes mondatban sem tudtad kifejteni, mi ragadott meg a "történetben".
én ezen a fórumon már megkaptam hogy öreg vagyok, a maradi már csak a hab
2013. május 05. 21:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 20:54)
vállalom, Kiim vagyok és régi módi vagyok. yeah 
Ó, minap engem is fikáztak, hogy milyen öreg vagyok, és, hogy mit keresek itt. Néztem is, mint borjú az új kapura, hogy mi van?XD Én már akkor ismertem ezt a fórumot, amikor ők még csak írni és olvasni tanultak, vagy csak épphogy a nagycsoportot járták ki, de mindegy.XD Nem vagy dizni, egydé, bíbőr és tvájlájt imádó, akkor rögvest maradinak és prűdnek van titulálva az ember. Fura... én sem vagyok prűd, mégis gusztustalan egy irománynak tartom ezt, ami talán még a regény megnevezést sem érdemli meg, annyira trágya az egész. Minap valamelyik topikban azt olvastam, hogy tök jó az, hogy Taylor Swiften öt év alatt átment öt pasi, meg az milyen kevés meg normális dolog. Wazze, én lementem hídba.
2013. május 05. 21:35
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 20:54)
vállalom, Kiim vagyok és régi módi vagyok. yeah 
Értem én, hogy van (de)generációs különbség, de a fr*nc se gondolta volna, hogy 20 évesen, életem elején már én is maradinak fogok tünni a tizenévesek szemében, legalább is gondolom, engem is oda sorolnának. (Igaz vannak berögződéseim
Ti mit gondoltok? Ez a normális, ez lenne az új színt és aki fölötte van az már mehet a levesbe? Azt kívánom, hogy kezdjenek el dolgozni és fél év után tegye ki őket a főnökük, egy rendes cég, rendes főnökkel az alpári macákat úgy nem veszi fel, ahogy íllik. Egy alpári férfi annyira nem rontja egy cég image-ét, mint egy alpári nő.
Nem azzal van a problémám, hogy megosztják egymás között, ha nem a hellyel és az idővel. Reggel 6:30-tól 7:00-ig ezt hallgattam. Én sem vagyok prűd, sőt
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.