Starity

A Szürke ötven árnyalata miatt vesztette el munkáját a tanárnő

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 05. 17:32 #41
Petrawook
Petrawook
little dhampir

StátuszBazinga!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1030
Csatolások: 46
Azonosító: 188362
valaki azért kilencedikes korában csak olvashatna már ilyen.
2013. május 05. 17:52 #42
- törölt felhasználó -    
lehet, hogy kicsit ez tényleg fura, de kirúgással fenyegetni majd megtenni, csak egy ilyen miatt ohmy.gif
2013. május 05. 17:54 #43
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 16:01)
Na majd nem gondolod,h pont egy idegennek fogok itt mesélgetni wink.gif)
Több millió embernek tetszik,és olvasták.Ennyi.Ízlések és pofonok.Pont.

Magyarul semmi története nincs, csak egy gyenge kitérővel próbáltad leplezni, hogy csak a szexjelenetek miatt csorgatod rá a nyáladat. Világos.
Több millió embernek tetszik? Mindig is tudtam, hogy a világ tele van idiótákkal.
5 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, Sally Sparrow, Kiim, Grace Benning
2013. május 05. 18:15 #44
amandaaaaa
amandaaaaa

Státusz" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér."
Hozzászólás: 888
Csatolások: 0
Azonosító: 134198
Lol! Ez jó könyv! Egyépként meg szerintem ez a lány a legnagyob kur**!
2013. május 05. 18:24 #45
Zaza
Zaza
visszatérő vendég

StátuszA kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
Hozzászólás: 398
Azonosító: 165345
ez miatt kirugni?? mintha egy kilencedikes nem olvasott,vagy látott eddig erotikus tartalmi könyvet/filmet.......
2013. május 05. 18:47 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 13:23)
.És ha elolvassa az első részt akkor érdekli a többi 2 is.

Ja ez csak egy trilogia! Az már más. Én általában tíz részes könyvsorozatokba ütöm a fejszémet. (Alaphangon sorozatonként 35.000-40.000ft, és van 3 teljes és két folyamatba lévő, plusz a szoló könyvek. Ha ránézek a polcomra kb két jogsi ára van már rajta.)

Visszaolvasva a kommenteket, egyesek furcsálják, hogy ezért kirugják a tanárt.
Engem nem fog érdekelni, hogy a lányomat/fiam, már 12 évesen meghajtották/meghajtott valakit (Nem a f*nét).
De, ha egy ilyen könyvet találnék nála, főleg, hogy ott fityeg rajta a besorolás, leülnék vele beszélgetni.
Mint kiderült a tanár vette neki a könyvet. Nem ismerem az amerikai törvényeket, hazánkba 14 év fölött már nem tekinthető pedofiliának a dolog (és régen volt egy párt, amit ezt leakarta vinni 12-re), de náluk azt hiszem, hogy ez a korhatár magasabb. Tehát a 15 éves lányomnak a tanára vett egy erotikus tartalmu könyvet, ti mire gondolnátok? Senki sem ismerheti a másikat teljesen, és nem ez lenne a történelem első pedo tanárja.
És nagyon helyesen (Bárcsak más igazgató is ennyire védené a s*ggét biggrin.gif) elbocsátotta a "nemkívánatos" tanárt. Na jó, ott a tény, hogy ezek után nem lesz állása, legalább is nem tanárként. De ide a rozsdás bökött, hogy nem csak a könyvről van itt szó. Szóval nem értem, miért csodálkoztok, ha az a tanár annyira ártatlan, nagyon jól tudnia kellene, hogy mit vesz, beviszi az iskolába, a tanáriban biztos látják, megkérdezik kinek lesz, elmondja, és nehogy egy szép kövér OK legyen a válasz rá. Anno hallotam arról, hogy hazánkban egy tanárt majdnem kirugtak azért, mert az Alföldi féle b*zi Romeó és Juliánó előadásra elvitte a diákjait. Nem feltétlen ezzel az előadással fogják a diák színház iránti szeretetét megalapozni. A tanár csak annyiban volt hibás, hogy nem olvasott a kritikák után, pedig már vagy két hónapja arról cikkeztek. Még is majdnem állásába került.

Én is vetettem és vettem is dolgokat a tanáraimnak, de csak azért, mert hozzám vagy hozzá volt közel az adott üzlet, és így kézenfekvőbb volt. És persze ki is fizetettük egymással.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. május 05. 19:02 #47
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
Hozzászólás: 6361
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
Ugyanmár....manapság már 5-6. osztályban minden gyereket felvilágosítanak, nem hsizem, hogy az egyéb filmekben durvábbat lát, mint, amit egy könyvben olvas....xD
1 felhasználónak tetszik: Bijja0405
2013. május 05. 19:16 #48
stylezone99
stylezone99
visszatérő vendég

StátuszNo, I'm not okay...But I'll get better.
Hozzászólás: 437
Csatolások: 68
Azonosító: 184963
Szomorú, hogy egy kilencedikes lányt nem lehet lekötni semmilyen típusú könyvel... Egyébként ezzel nincs nagyobb gond, inkább azon gondolkodott volna el, hogy a lányának egy tanárnő fizeti a könyvét... Szerintem ebben van probléma.
2013. május 05. 19:19 #49
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (kurrek @ 2013.05.05. 19:02)
Ugyanmár..manapság már 5-6. osztályban minden gyereket felvilágosítanak, nem hsizem, hogy az egyéb filmekben durvábbat lát, mint, amit egy könyvben olvas..xD

Olvastad a könyvet? Mert én úgy gondolom hogy nem...Ha olvastad volna csak egy oldalát is, tudnád h butaságot írtál! Ez a könyv az s&m világát mutatja be, és én még olyan felvilágosítást nem láttam, ahol erről beszélnének a szülők esetleg tanárok. Az egész másról sem szól mint h van egy tinilány akinek agya akkora mint egy csirkéé, a lehető összes módon megaláztatásban részesül és ehhez még tapsikol is.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Grace Benning
2013. május 05. 19:30 #50
Mixioner14
Mixioner14
új tag

StátuszKurt♥ Még megölsz engem
Hozzászólás: 58
Azonosító: 196819
De miért a tanár vesz könyvet a gyereknek?
2013. május 05. 19:31 #51
Dzsenifer3
Dzsenifer3
Hozzászólás: 7117
Csatolások: 481
Azonosító: 155330
Pfhhu ez durva,hogy ezért kirúgták...
2013. május 05. 19:33 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 19:19)
Olvastad a könyvet? Mert én úgy gondolom hogy nem...Ha olvastad volna csak egy oldalát is, tudnád h butaságot írtál! Ez a könyv az s&m világát mutatja be, és én még olyan felvilágosítást nem láttam, ahol erről beszélnének a szülők esetleg tanárok. Az egész másról sem szól mint h van egy tinilány akinek agya akkora mint egy csirkéé, a lehető összes módon megaláztatásban részesül és ehhez még tapsikol is.

Igazából elöző bejegyzésemhez szerettem volna ezt írni, de kicsusztam a szerkezhetőségi határidőből.

Letöltöttem és elolvastam az első 25 oldalig, eddig.
Egyenlőre ez pongyola fogalmazás unalommal párosítva. Nem tudom, hogy nektek miért jó ez, egy problémás csaj "szenvedése", az első 15 oldal erről szól. Semmi értelem nincs benne. Továbbá zavar az állandó E/1, ez nem regény ez egy napló. Mondhatjátok, hogy azért nem értékelem, mert férfi vagyok, de ez eddig nagyon sz*r, de megpróbálom végig küzdeni magamat rajta. Eddig a neveken kívűl semmi sem jött át, eddig nem volt mondani valója, elég unalmas egy bevezetés, az ég adta egy világon nincs benne semmi, ami arra késztessen, hogy tovább olvassam. Előítéletek nélkül pattantam neki, de ez tényleg moslék. De, aki álmatlanságban szenved, annak merem ajánlani. De tényleg megpróbálom végig olvasni.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2013. május 05. 19:37 #53
Bijja0405
Bijja0405
TWD♥

StátuszThe Walking Dead ♥
Hozzászólás: 4107
Csatolások: 1549
Azonosító: 85950
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 17:54)
Magyarul semmi története nincs, csak egy gyenge kitérővel próbáltad leplezni, hogy csak a szexjelenetek miatt csorgatod rá a nyáladat. Világos. 
Több millió embernek tetszik? Mindig is tudtam, hogy a világ tele van idiótákkal.

Jajj mennyire ismerhetsz!Biztos csak azért olvastam...erre csorgott minden nap a nyálam és csak AZOKAT a részeket olvastam...gondolkozz már wink.gif A képeid alaőján elég maradi lány lehetsz,aztán ezért ilyen a véleményed is...
2013. május 05. 19:46 #54
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Bijja0405 @ 2013.05.05. 19:37)
Jajj mennyire ismerhetsz!Biztos csak azért olvastam...erre csorgott minden nap a nyálam és csak AZOKAT a részeket olvastam...gondolkozz már wink.gif A képeid alaőján elég maradi lány lehetsz,aztán ezért ilyen a véleményed is...

I don't live on this planet anymore! omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Jolie_77, Sally Sparrow
2013. május 05. 19:54 #55
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655

Héj, héj kisasszony! Hátrébb az agarakkal. Ismered Jolie_77-et személyesen? Akkor honnan tudod hogy maradi? Nem szabad senkiről ismeretlenül véleményt mondani.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Beyla
2013. május 05. 19:59 #56
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395

A képeim alapján maradi vagyok? _nevet.gif Mert nincsenek smároló Twilight-szereplők és félmeztelen Disney-csillagocskák köztük? Bocsánat, de én már kinőttem az oviból és annyi idős koromban sem érdekeltek volna az ilyen nyomiságok.
Egyébként inkább magaddal foglalkozz, mivel egyetlen értelmes mondatban sem tudtad kifejteni, mi ragadott meg a "történetben".
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Kiim, Beyla, Sally Sparrow
2013. május 05. 20:05 #57
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
stylezone99 teljesen egyetértek veled
2013. május 05. 20:54 #58
Kiim
Kiim

StátuszThe toxicity of our city..
Hozzászólás: 1079
Azonosító: 135455
Idézet (Jolie_77 @ 2013.05.05. 19:59)
A képeim alapján maradi vagyok?  _nevet.gif  Mert nincsenek smároló Twilight-szereplők és félmeztelen Disney-csillagocskák köztük? Bocsánat, de én már kinőttem az oviból és annyi idős koromban sem érdekeltek volna az ilyen nyomiságok. 
Egyébként inkább magaddal foglalkozz, mivel egyetlen értelmes mondatban sem tudtad kifejteni, mi ragadott meg a "történetben".

én ezen a fórumon már megkaptam hogy öreg vagyok, a maradi már csak a hab biggrin.gif vállalom, Kiim vagyok és régi módi vagyok. yeah biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla, Jolie_77, Sally Sparrow
2013. május 05. 21:03 #59
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 20:54)
én ezen a fórumon már megkaptam hogy öreg vagyok, a maradi már csak a hab biggrin.gif vállalom, Kiim vagyok és régi módi vagyok. yeah biggrin.gif

Ó, minap engem is fikáztak, hogy milyen öreg vagyok, és, hogy mit keresek itt. Néztem is, mint borjú az új kapura, hogy mi van?XD Én már akkor ismertem ezt a fórumot, amikor ők még csak írni és olvasni tanultak, vagy csak épphogy a nagycsoportot járták ki, de mindegy.XD Nem vagy dizni, egydé, bíbőr és tvájlájt imádó, akkor rögvest maradinak és prűdnek van titulálva az ember. Fura... én sem vagyok prűd, mégis gusztustalan egy irománynak tartom ezt, ami talán még a regény megnevezést sem érdemli meg, annyira trágya az egész. Minap valamelyik topikban azt olvastam, hogy tök jó az, hogy Taylor Swiften öt év alatt átment öt pasi, meg az milyen kevés meg normális dolog. Wazze, én lementem hídba. ohmy.gif Én ezek után nem lepődök meg, ha a mai kislányok, akiknek a tojáshéj javában ott virít a fenekükön, Micimackó helyett ilyesmit olvassanak. Én tuti nem vennék ilyen könyvet a gyerekemnek...
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Jolie_77, Kiim
2013. május 05. 21:35 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kiim @ 2013.05.05. 20:54)

Értem én, hogy van (de)generációs különbség, de a fr*nc se gondolta volna, hogy 20 évesen, életem elején már én is maradinak fogok tünni a tizenévesek szemében, legalább is gondolom, engem is oda sorolnának. (Igaz vannak berögződéseim biggrin.gif ) Jó múltkorában (tavaly) három tini **rva (minősítés és nem foglalkozás szerint, de ki tudja.) arról beszélgetett reggel a villamoson, hogy ki kit sz*p*tt le a hétvégén, én lenyelem, és nem, engem s**gbe rakott a Tibi, meg egy két technikát is elmeséltek egymásnak.

Ti mit gondoltok? Ez a normális, ez lenne az új színt és aki fölötte van az már mehet a levesbe? Azt kívánom, hogy kezdjenek el dolgozni és fél év után tegye ki őket a főnökük, egy rendes cég, rendes főnökkel az alpári macákat úgy nem veszi fel, ahogy íllik. Egy alpári férfi annyira nem rontja egy cég image-ét, mint egy alpári nő.

Nem azzal van a problémám, hogy megosztják egymás között, ha nem a hellyel és az idővel. Reggel 6:30-tól 7:00-ig ezt hallgattam. Én sem vagyok prűd, sőt tongue.gif , na de ez már az én béketűrésem határait is feszítgette.
4 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Kiim, Pöttömke, Grace Benning
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!